Şimdi Ara

Kapı Sesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
1
Favori
6.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yha arkadaşlar bizde renault symbol 2008 model araba var arabanın arka ve ön kapısını kapatınca teneke sesi gibi lubb ediyor. geçen gün bir şeye dikkat ettim adam golf 6 nın kapısını kapattı dubb etii tok bir kapı sesi geldi buna nasıl bir çözüm bulurum bazı kişiler kapının kapandıgı yerde metal var oraya siyah elektrik bant yapıstır dediler yapıstırdım çok çok çok az faydası var nasıl çözüm bulurum kapıyı bi kapatıyom mahalle inliyor ?

• Tüm vw lerde akustik kapı sesi özelliği standart donanımdadır beyefendi.

Sizin aracınızda maalesef böyle bir donanım/opsiyon bulunmamakta.
  • Bu konu tutar, yerimizi alalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Tüm vw lerde akustik kapı sesi özelliği standart donanımdadır beyefendi.

kapı sesinden ziyade, ESP yi standart yapmaları daha tercih edilir olmaz mıydı?
  • Symbol kullanıyorsun JETTA değil. Nasıl bir kapı sesi beklersin? Nedense bende S 500 kapı sesi gelsin istiyorum ama bir türlü olmuyor.

• Dostum akvaryum hortumu al ve filtrenin içine yerleştir onu.O zaman sesi E class gibi olur.
  • çözüm arabayı değiştirmek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavandan çıt çıt ses geliyor
    8 yıl önce açıldı
    kapı gıcırdaması ?
    8 yıl önce açıldı
    Kapı Zili Ses Problemi !!!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkman

quote:

Arkadaşım yazdığımı bir de ciddiye alıp cevap vermişsin.
  • symbol ün keşke tek kötü yanı kapı sesi olsa maalesef araç darbelerde inanılmaz çabuk dağılıyor geçen e5 te gidiyoruz bu kia besta kamyonetler var bilenler vardır aradaki takip mesafesini ayarlamadı trafik birden tıkanınca arkadan sümbüle çarptı ancak çarpma dediğim rahat 10 metreden fazla fren yaptı ve hızı en fazla 10km yi geçmezdi ama symbole dokundu komple arka bagaj kapağı , arka tampon farlar hepsi içeri gömülerek paramparça oldu yanımda arkadaşımda vardı biz adeta şoke olduk aracın o kadar hasar almasına hemen besta ya baktığımızda plaka yamulmuş ve ön ızgarada belli belirsiz çizik oluşmuştu
  •  Kapı Sesi.

Kapı Sesi.
  • sen gel t25 avensisin kapı sesini dinle ...vw opel ford hikaye... avensisin kapısını kapatınca böyle tok bir ses nasıl diyeyim toonnnggg diyor :)

hatta bazen avensisin kapısını açamıyorum yoldan geçen 2-3 kişi çağırıyorum öyle ağır bir kapı yapmışlarki yardım olmadan açamıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 3 Kasım 2012; 12:17:35 >
  • Evet symboller fazla dayanıklı değil akvaryum hortumu ney ? ve nereye doşeyecem ?
  • quote:

quote:

quote:

O cevap değil, söylenme

• quote:

quote:

quote:

quote:

O cevap değil, söylenme

• yine vw
    bu arada cidden sizin araçdanda o kapı sesinin gelmesini beklemiyorsunuz umarım
  • Eskiden beri dikkat ettiğim bir husustur. Doğanların, şahinlerin, torosların kapıları çaat diye kapanırdı. Avrupa arabaların kapıları took diye kapanırdı. Hatta 1991 yılında K.çekmece, cennet oto pazarına gitmiştik. Arabalara bakıyorduk. Kapılarını kapatıp açıyoruz filan. Adamın biri şöyle demişti.

-Şu farka bak abicim. Arabanın kalitesi kapısından bile belli oluyor. Türk arabalarının kapıları çaaat diye kötü bir sesle kapanırken Avrupa arabaların kapıları took diye ses çıkartıyor.

Dikkat ettiğim bir şey daha. Türk arabalarının kapılarını kapanması için hafif itince yarı açık kalırdı. Trafikte kapınız açık diye uyardığım doğancının şahincinin sayısını ben unuttum. Fakat yabancı bir arabanın kapısını hafifçe itin. %90 tamamen kapanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MEHMETXXXX

yine vw

yine, yeni, yeniden.
  • of yha of kapıyı kapatmaya utanıyorum
  • kapatma açık dursun
  • Aracın kalitesi kapının çıkardığı sesten belli olur.

O tok, kaliteli ve prestijli kapı sesini ancak Vw'de bulabilirsin. İşte güzel sesler:

1. Para sesi,

2. Su sesi

3. ....

4. Vw'nin kapı sesi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.