Şimdi Ara

kapıcının korsan taksicilik yaptığından şüpheleniyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. apartmandaki kapıcımızın altında sıfır araba var. nasıl apartman bilmiyorum yöneticide broadway var kapıcıde son model opel. her neyse konumuz bu değil, bu adamın korsan taksicilik yaptığından şüpheleniyorum. çünkü apartmandaki bir kaç komşuya parasını vermeleri takdirde istedikleri yere götürebileceğini söylemiş. ayrıca bu arkadaş her akşam çöpleri aldıktan sonra (yani 19:30 sonrası) arabasıyla çıkıyor ve gece 2'lere kadar gelmiyor. kimsenin günahına girmek istemem ama taksicilerin emeklerini de gasp etmesine karşıyım. zaten 2000 lira maaş+bayram yılbaşlarında primi var ve karısı gündelikçi 100 liraya mı ne çalışıyor. benim emekli daire sahibi ailemden daha çok kazanıyorlar.

bu arkadaşı nereye şikayet edebilirim? bir incelemede bulunurlar mı? dediğim gibi hem eminim hem de değilim. hafiye de değilim her gece bunu arabamla nasıl takip edeyim eğer korsan taksicilik yaptığı tespit edilirse sonuç ne olur? arabasının modelini plakasına kadar biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 27 Ocak 2015; 23:02:13 >

• Oh keyifler keka. La üniversite mezunuyum kapıcı benden 3 kat fazla kazanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.