Bildirim
KAPIDA ÖDEME 100 KART SADECE 30 TL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hangi seride kartlar satıyorsun, İstanbul içi sadece elden alma imkanım var elden satman mümkün mü? -
kartlar tamamen karışık eski serilerde var yeni serilerde. İstanbul içinde elden teslim olur farketmez sen kaç tane almayı istediğini söyle yeter. eğer tek tek kart almak istersen benim sitem kartgezegeni.com ordan bakıp tek tek kartta sipariş verebilirsin. -
İlk seriden almayı düşünüyorum yani GX serisi de olabilir ama 5D olmasa iyi olur Deste oluşturacağım 80-100 arası olabilir -
bir kaç fotoğraf atar mısın :) -
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa72
kartlar tamamen karışık eski serilerde var yeni serilerde. İstanbul içinde elden teslim olur farketmez sen kaç tane almayı istediğini söyle yeter. eğer tek tek kart almak istersen benim sitem kartgezegeni.com ordan bakıp tek tek kartta sipariş verebilirsin.
siteni beğendim meraktan soruyorum iyi kazanıyor musun ? bide pokemon kartları getirtebilir misin ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hort alıcı varsa ben de satıyorum -
NE GÜZEL günlerdi .... :( -
quote:
Orijinalden alıntı: Doğa Can
Hort alıcı varsa ben de satıyorum
Hala satıyorsan ve İstanbul içi elden alma imkanı varsa alabilirim -
quote:
Orijinalden alıntı: Bligzer
quote:
Orijinalden alıntı: Doğa Can
Hort alıcı varsa ben de satıyorum
Hala satıyorsan ve İstanbul içi elden alma imkanı varsa alabilirim
Hocam satıyorum ama istanbul içi elden satmam için istanbulda olmam lazım o da düşük bi ihtimal -
Burayı çok fazla kontrol edemiyorum. kartgezegeni.com üzerinden iletişime geçerseniz daha çok yardımcı olabilirim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X