Şimdi Ara

Kapıda ödemede ürünü kontrol ediyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
12.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kapıda ödeme ile alırken ürünü kontrol etmeden almayin bana burada aldığım bi ürünü kontrol ettirmediler tehdit ederek zorla aldım aman dikkat!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kapıda Ödemelerde Ürün Kontrolü

Kapıda ödeme, nakit veya kredi kartı ile teslimat sırasında ödeme yapmana olanak tanıyan bir teslimat yöntemidir. Bu yöntemde, ürünlerin teslim alınmadan önce kontrol edilip edilmediği konusunda çeşitli sorular ortaya çıkmaktadır.

Türkiye'de, kapıda ödemelerde ürünlerin kontrol edilmesine ilişkin yasal bir düzenleme bulunmamaktadır. Bu nedenle, ürünlerin teslim alınmadan önce kontrol edilip edilemeyeceği, satıcıların kendi politikalarına bağlıdır.

Bazı satıcılar, ürünlerin teslim alınmadan önce kontrol edilmesine izin verirken, bazıları ise bunu yasaklamaktadır. Ürünlerin teslim alınmadan önce kontrol edilip edilemeyeceğini öğrenmek için satıcının web sitesini veya müşteri hizmetlerini kontrol etmen önerilir.

Ürünlerin teslim alınmadan önce kontrol edilmesine izin veriliyorsa, kontrol sırasında şunlara dikkat etmen önemlidir:

• Ürünün hasarlı olup olmadığı
    • Ürünün doğru olup olmadığı
    • Ürünün eksiksiz olup olmadığı

Eğer üründe herhangi bir sorun tespit edersen, ürünü teslim almayı reddedebilir ve satıcıyla iletişime geçebilirsin. Satıcı, sorunu çözmek için sana yardımcı olacaktır.

Ürünlerin teslim alınmadan önce kontrol edilmesine izin verilmiyorsa, ürünü teslim aldıktan sonra kontrol etmen gerekir. Eğer üründe herhangi bir sorun tespit edersen, satıcıyla iletişime geçmeli ve sorunu bildirmelisin. Satıcı, sorunu çözmek için sana yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kargocu hemen elime tutusturup gittigi icin zor oluyor allahtan daha sorun yasamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

Kargocu hemen elime tutusturup gittigi icin zor oluyor allahtan daha sorun yasamadim

Sanki almak zorundaymisiz gibi hissettirmeye çalışıyor değil mi bir gün birine carpicam ama bakalım ne zaman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapıda ödeme adı ustunde kapıda kargoyu alıp oduyon iste
    icine baktırmazlarki

• Geçende adını anmak istemediğim bir kargo şirketi resmen tekmelenmiş,ezilmiş kargoyu zorla teslim etmek istedi.Almayınca tutanak da tutmadan tüydü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ucuz Roman

Geçende adını anmak istemediğim bir kargo şirketi resmen tekmelenmiş,ezilmiş kargoyu zorla teslim etmek istedi.Almayınca tutanak da tutmadan tüydü.

Hocam firmanın adını yazın ki herkes bilsin kimin ne olduğunu.gerçi her şube aynı değil ama olsun

• Tüketici kanunu var, mecbur iade alacaklar, tabi gidipde ne idüğü belirsiz yerlerden alırsan vay halinize.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir de akıllılar imza atmadan kargoyu açamazsın diyorlar. Artık imza attırmadan verip kaçıyorlar bende söylemekten bıktım uğraşmıyorum. Kutuda hasar yoksa zaten kendi sorunları olduğunu kesinlikle kabul etmiyorlar gönderende kargo şirketini suçluyor artık internetten kırılacak bir şey almıyorum.

• Hep kredi kartı ile alıom kapıda para ödemekten nefret ederim o yüzden kargoyu dahi ücretsiz seçiom bugüne kasar sorun çıkmadı

• Bil bilgisayar + bir saç kurutma makinesi aldım bugüne kadar kapıda ödeme seçeneğiyle.

İkisinde de kargoyu getiren şahıs önce imzamı istedi. Ardından ürünü kontrol etmek istersem edebileceğimi eğer sorun çıkarsa iade edebileceğimi belirttiler bende kontrol ettim. Allahtan sorun falan çıkmadı.
  • Beyler internetten alışveriş yapmak için kredi kartınız yoksa alın ininal alın kart rahat edin.İninalda parayı çekemiyorsun ama paypalda parayı çekebiliyorsun.Paypal da her yerde geçmeyebiliyor.

• PTT üzerinden yapıyorsan ''Kontrollu teslim'' ek hizmeti var eğer satıcı o hizmetlr beraber göndermisse kontrol edebiliyorsun. Bu ek hizmetin olmasına önem verin arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: baris195

kapıda ödeme adı ustunde kapıda kargoyu alıp oduyon iste
    icine baktırmazlarki

Baktirmak zorundalar hocam baktirtmazlarsa şikayet et hatta git kargoya yanlarındayken ara bak o zaman nasıl tipis tipis kontrol ettiriyorlar

• kargocuyum soruları alayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

kargocuyum soruları alayım

Pttde mi çalışıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: exotic.

quote:

Pttde mi çalışıyorsunuz?

cebecide çalışıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: harun50

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: exotic.

quote:

Pttde mi çalışıyorsunuz?

cebecide çalışıyorum

İnsanlarin binbir emekle aldigi urunleri tekmelemek nedir

Ben taşıması zor ağır şeyleri apartman girişinden teslim edeceğim daireye kadar tekmeleyerek götürüyorum çünkü sürekli elim dolu oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ucuz Roman

Beyler internetten alışveriş yapmak için kredi kartınız yoksa alın ininal alın kart rahat edin.İninalda parayı çekemiyorsun ama paypalda parayı çekebiliyorsun.Paypal da her yerde geçmeyebiliyor.

aferin teşvik et 13 yaşındaki veletleri ininal'e de ailesinden para çalıp gereksiz şeyler alıp twitchte para yağmuruna tutsunlar milleti aferin devam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.