Bildirim
Kapıda ödemeli kargo
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sıcak fırsat ama bilmiyorsun yani... -
yok da bilmediğin işlere bulaşmamak varken neden kafanı ağrıtıyorsun. kapıda ödemeyi çıkaranın da Allah cezasını versin. kapıda ödeme de teslim oranı %40 ın altında. adam gönder diyor sonra unutuyor almıyor param yok sonra getir diyor. saçma sapan muhabbetler. sonra kargo sana dönüyor 20 lira sana kaçıyor. ayrıca faturası kesilmemiş ürün kapıda ödemeli gönderilmiyordu en son eski fatura ile yani ürüne ait 2. el ürünün faturası ile gönderiliyormu bilmiyorum. bence kapıda ödeme göndermeyin de almayın da. kişiye konuşmasından güveniyorsanız parasını gönderin ürünü alın sonuçta kutunun içinden ne çıkacağını bilmeyip parasını ödüyorsunuz kontrollü kargo muhabbetide düzmece kimse parasını almadan kutunun içini açtırmaz bireysel adama. -
kargo parasını almadan göndermem zaten. -
quote:
Orijinalden alıntı: HDWaTCHeR
kargo parasını almadan göndermem zaten.
ptt'de kapıda ödemeli var. kutuyu bile açtırmıyorlar bakamıyorsun. eğer alıcaksan öyle alma, satacaksan böyle sat -
Peki Parayı nasıl alıyorum ? Kesinti mi oluyor ptt de hesabım mi olması gerek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HDWaTCHeR
Peki Parayı nasıl alıyorum ? Kesinti mi oluyor ptt de hesabım mi olması gerek
senin ibana yatırıyor -
Kesinti?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X