Şimdi Ara

kapılardan gelen rüzgar sesine çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar normal olan sorunu olmayan aracınıza dahada iyisi olabilir mi gibi bir düşünceniz olup kapı fitillerinin altını yumuşak bir ince malzeme ile beslemeyi denedinizmi bu benim fikrim denediyseniz sonuçları nasıl oldu veya mesela 100 ile giderkenki sessizliği 130-140 ile giderkende şunu yaparak yakaladım diyen varmı ?

• Sesi geçtim bizim arka kapıdan direkt hava geliyor 60 km üstünde Araç 2004 Kangoo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapi fitili icerisine akvaryum hortumu geciren bi arkadas vardi.

• Üsteki arkadaş yazmış serum hortumu yada akvaryum hortumu geçrenler var ses ve kapı tokluğunu artırdığı söyleniyor.
  • test edip kullanan birisi anten kablosunu fitillerin içine yerleştirip sesi kesitğini ifade ediyor ama bunu diyen bir kişi kalkıpda başka deneyen olmamış galiba farklı denemeleri olan varsa burada paylaşabiliriz. sonuçta fitil ilk günkü gibi her zaman kalmayacak.
  • Merhaba.
    Fitillere slikon sprey sıkın veya Arko nem ile masaj yapın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben geçen sene yapmıştım kapı sesi toklaştı . Rüzgarı anlayamadım arabanın her yerinden ses geliyordu he birde sağ kapıyı sert kapamak zorundaydık. Opel combo b araç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    araçtan gelen ıslık sesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mytohology M kullanıcısına yanıt
    etkisi ne kadar sürüyor hocam.
    fitillerin içine bişey koyarak beslemek bana ne bileyim pek mantıklı gelmiyor belki iyi sonuç veriyordur. hani mühendisin yapmadığını yapmak
  • şu şekilde bir videoya ulaştım. dedikleri benim arabada fabrikasyon yapılmış ama :S şu ayna rüzgar seside olmasa zaten araç çok sessiz onu nasıl yok edeceğiz ? bir yerde cam fitilleri değişimi bir nebze çözüm oluyor demişler ama oda çok para :S tek fitile 250 den aşağı isteyen yok.

https://www.youtube.com/watch?v=L8pCKBctBTA#t=1181.381
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.