Şimdi Ara

FREN TARAFINDAN GELEN ISLIK SESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arabayı çalıştırdığım ve seyir halindeyken ıslık sesine benzer insanı sinir eden bir ses var frene basınca ses duruyor frenden çektiğim an tekrar ses var araba clio 3 bir ustaya gösterdim mestan havuzu bozulmus dedi 500 tl değişim absli olduğu için pahalıymıs daha önce başına gelen oldumu

• başka yerlere gösterin. fiyatı çok uçurmuş
  • Bunca yıllık otomotivciyim. Mestan havuzu tabirini yeni duydum westinghouse o parçanın orijinal adı. Frene basılıyken aniden ayağı çekince gelen bir tısss sesi varsa, bu ses gelirken ayağı hafifçe frene dokundurunca ses kesiliyorsa usta haklı. Westinghouse bozulmuş. Fiyatı ise aracına göre değişkenlik gösterir. Olabilir de yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msansertekin

Bunca yıllık otomotivciyim. Mestan havuzu tabirini yeni duydum westinghouse o parçanın orijinal adı. Frene basılıyken aniden ayağı çekince gelen bir tısss sesi varsa, bu ses gelirken ayağı hafifçe frene dokundurunca ses kesiliyorsa usta haklı. Westinghouse bozulmuş. Fiyatı ise aracına göre değişkenlik gösterir. Olabilir de yani.

aynen öle dedi valla:( aynen frene basınca ses gidiyor frenden çektiğin zaman lanet ses başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

quote:

Bunca yıllık otomotivciyim. Mestan havuzu tabirini yeni duydum westinghouse o parçanın orijinal adı. Frene basılıyken aniden ayağı çekince gelen bir tısss sesi varsa, bu ses gelirken ayağı hafifçe frene dokundurunca ses kesiliyorsa usta haklı. Westinghouse bozulmuş. Fiyatı ise aracına göre değişkenlik gösterir. Olabilir de yani.

aynen öle dedi valla:( aynen frene basınca ses gidiyor frenden çektiğin zaman lanet ses başlıyor

Nur topu gibi bir westinghouse'unuz olacak conta veya tamir takımı yoksa komplesi değişir.

• fren diski de eğrilmiş olabilir.. bir frenciye götürün tornalatın veya diskleri değiştirin tekrar bakın duruma
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lDirtyHandsl

quote:

Nur topu gibi bir westinghouse'unuz olacak conta veya tamir takımı yoksa komplesi değişir.

hocam ne kadar maliyet cıkar sence ortalama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    turbodan gelen ıslık sesi
    17 yıl önce açıldı
    araçtan gelen ıslık sesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.