Şimdi Ara

Kapımıza Bırakılan Hurda Araç (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
2
Favori
10.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

hayirdir nasil sahiplendiniz orayi?
  • Belediye çekmemiş ise yol ortak yoldur, konu sahibinin hakkı yoktur, zorbalıkla çektirmeye çalışmış, adam da inat etmiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Harbiden bi şasi kaldıysa o kadar da akraba varken tutun ucundan hepiniz adamın kapısına koyun. Hiç yer yoksa gidin yola koyun illa trafik ekipleri çeker.
    Arkadaş mantıklı 5-6 kişi olsa halledilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spectrumetal

Arkadaşlar afedersiniz ama HORT.

Herhangi bir gelişme olmadı. Ama çok çeşitli fırsatlar sundum. Bedava çektirme olanağı dahi sağladık ancak adam çektirmedi. En son kavga ettik ortalık fena karıştı. Dayağını yedi ama vazgeçmedi. Aylar geçti bu konuyu açalı ama yok sonuç. Bıktık.

Ama bize yetecek kadar bir çözüm buldum. Kendisinin akrabalarını tehdit ettim. Bizim tarafa araçlarınızı koymayacaksınız bu kardeşiniz hurdasını çekene kadar. Sizi de laf geçiremiyorsanız bizi bağlamaz. Bizim kapının önünü sülalece işgal edemezsiniz o arabaları yakarım diye de açıkça belirttim. Ailesi naif ve sessiz bir aile olduğu için sokağın başına sonuna koymaya başladılar %90 yer sıkıntısı çekmiyoruz. Ama arabayı da çektiremiyoruz. Belediyeden arkadaş bedava çektirip 7 emine attıracaktı ona bile "ben satacağım bunu" diyerek red verince görevliler de "plakası üzerinde rızası olmadan çekemeyiz biz" dediler haklı olarak.

Devletin, belediyenin veya herhangi resmi bir kurumun bu kadar bariz bir soruna çözümü yok arkadaşlar haberiniz olsun. Bir yerlerde dayınız ya da illegal akrabanız varsa ancak öyle halledersiniz.

Bu salakça meseleyi bile sulha kavuşturamayan sistemin tekerine çomak sokayım.
    size yol göstermişler.

Plakası üzerinde çekemeyiz

bir gece ansızın plakalar çalınabilir... bi dünya iş yeni plaka çıkartmak.

• kafalar zehir gibi, bir durum olursa direk foruma müracat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FG plaka bastırıp takın üstüne sonra fetönün aracı diyin moleküllerine ayırırlar gelip

• Selam bu tip araçlarını satmak isteyen varsa alırız Parasınıda veririz çekiciyi falanda dert etmesin.Bana PM den ulaşabilirler.
  • bizim kapının önüne minibüs bıraktılar
    2 aydır hic yerinden hareket ettirilmedi
    sadece arka plakası üzerinde ve lastikleri inik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spectrumetal kullanıcısına yanıt
    Kardeşim kendini bilmez insanlara laf yetiştiremezsin anlamazlar onlar herşeyi ben bilirim kafasında olan cahil grubundan insanlar. Çok iyi açıklamışşın ama anlayacaklarını sanmıyorum .

Hurda indirimi çıktı 4-5 bine okutur onu, gelip alırlar. Onu da mı yapmıyor.

• Şimdi bu araç garaj kapısı önündeyse her türlü siz haklısınız. Diğer türlü birşey diyemem. Belediyeye başvurun. Belediye ne derse o olur.

• Ev alma komşu al diye boşuna dememişler. Kötü komşu cidden de adamı evinden bile soğutur.
  • at icine yasakli 1 madde polise ihbar et olsum bitsin hem araba hemde sahibi nanayi yesin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Binanın kapı önü pek çok açıdan o bina sakinlerinin sorumluluğu dahilinde kabul edilir. KIM TARAFINDAN? kanun der ki orasi ortak bolgedir. he banane kanundan diyorsan orasini bilemem, zorbaliga devam

cop ornegi sacmasapan. nereye atarsan at cop konteyneri harici cop atmak YASAKTIR

hurda oldugunu dusunuyorsan careyi kanun ile arayacaksin, bi garibani 3 kisi dovup magandalik yaparak degil

dovdunuz ama zorbalik yapmadiniz dogru zorbaliga girmez bu...

hicbirsey yapamiyorsan, el kol bagliysa, ve kapi onu de sana ait olmadigina gore, arabani cekecek baska yer bulacaksin. bu kadar basit ve net. SANA AIT OLMAYAN YERI SAHIPLENEMEZSIN

en kisa zamanda haktan hukuktan ve hatta medeniyetten nasiplenmenizi dilerim. ama pek umudum yok
  • Adamın çöpünü (bildiğin çöp) başkasının kapısının önüne bırakmasını ve de sonraki yüzsüzlüklerini bile normal bulan bir zihniyet var. Ya müstakil ve kimseyle muhatap olmadığınız yerlerde yaşıyorsunuz ya da bencillikte nirvanaya ulaşmışsınız.

Otopark sorunu gittikçe can sıkıcı bir hal almaya başladı. Özellikle evinizin etrafında lokal, dernek, kahvehane, düğün salonu tarzı yer varsa hapı yuttunuz bu memlekette.
  • bir kağıta gta şifrelerini yazıp arabanın içine atıyorsun ve hemen polisi arayıp fetocu ihbarında bulunuyorsun.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.