Şimdi Ara

Kapımıza Bırakılan Hurda Araç (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
2
Favori
10.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Madem bütün evler bahçeli...Adamın olmadığı bir gün ufak bir vinç getirip arabayı adamın bahçesine atın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@rbeli M@tk@p -- 17 Eylül 2017; 16:17:47 >
  • Arkadaşım ,
    Karakola gidiyorsunuz ve amirden bir ricada bulunuyorsun ,
    adamı telefonla arayıp şunu söylüyor , plakasız olduğu için eğer o aracın üzerine bir çocuk çıkarda düşer bir şey olursa
    hakkında dava açılır, şu an uyarıldığın için kayıtlara giriyorum desin

Amir şikayet olmadan arayamam derse , çocukların yaşadığı alanda hurda araç bulundurmaktan şikayet dilekçesi verin, ve telefonla mutlaka aramasını isteyin.

1 haftaya çeker.
  • BekiRoRo B kullanıcısına yanıt
    Kardeş bu araç nerede tam olarak sen bize söylesene böyle bir hurda arıyoruz kendimize arazi aracı yapmak için :-D Biz bunu alırız götürürüz :-D
  • Yakınlarınızda anatolium avm varmış gidip oraya bırakın onlar düşünsün
    Şaka bir yana kalamışta eski oturduğumuz evin bahçesinde de böyle bir araç vardı yarattığı sıkıntıyı bilirim.
  • Sonuç ne oldu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

sinir bozucu bir durum, bizim sitede de yerinden hiç kımıldamayan araçlar var, demirbaş diyorum onlara, 2 ay yerinden oynamayan doblo vardı, karşı sitede 2 yıl yerinden oynamayan vosvos vardı, bari kapıya çekme git otoparkın en uzak yerine koy milleti mağdur etme ama camdan izliyorlar sanırım illa yakın yerde duracak
    Doblo hangi renkti

• Şerefsiz evladıyım ki o çekici parasını veririm ancak o arabayı adamın evinin giriş kapısının önüne çektiririm. Zaten pinti vs diyorsun. Adam başka yere çektirirse sokak içerisinde, yine veririm parayı yine adamın evinin giriş kapısına çektiririm.

Hatta ve hatta hurdacılarda ahtapotdenilen bir vinç türü olur, onunla arabayı kaldırtıp bahçe duvarından içeriye attırırım.
  • Forklift ile, eski aracı kaldırıp, adamın yeni aracının üstüne koyun..

adama gelirsek; bir de ıslatıp dövmeyi deneyin
  • ddsmurat kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle en mantıklı cevap

• Konu hort olmuş,

evet hurdanın son durumu nedir konu sahibi
  • neden bi kamyionetle veya bulabilirseniz forklift ile kendi kapisinin onune ittirmiyorsunuz?

karsi kaldirima 3 5 kisi tutun el birligi surukleyin kapisinin onune gitsin yahu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • okanhh O kullanıcısına yanıt
    google a göre aynen duruyor.Yani adam forumu bile mat etmiş. Forum olarak aramızda para toplayıp büyükçe bir vinçle hurdayı adamın çatısına bırakalım.Bu son öneri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Baran -- 28 Ağustos 2018; 13:39:2 >
  • Son durum.

Kapımıza Bırakılan Hurda Araç

• Spectrumetal kullanıcısına yanıt
    Hocam benzer olay bizim de başımıza geldi. Araç hurda değildi hatta. Plaka yoktu sadece. Karakola gidip sordum. 155i arayın ekip gelsin çekici çağırıp kaldırırlar dedi. Plakasız araç olması yeterli çekilmesi için. Ben aramadım ama bir hafta içinde kaldırmışlar yerinden.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Metalin çürümesini hızlandıracak ucuz bi kimyasal yok mu ki? Çürüsün parça parça dökülür zamanla leş kaybolur :D

• El frenini indirip itsenize ?

• konuyu açalı 1 yıl olmuş ama değişen bir şey olmamış, konu sahibi kabullenmiş gibi. zaman aşımından araba eriyip doğaya karışana kadar orada duracak gibi gözüküyor
  • Çok ilginç. 4-5 kişi tam sokağın ortasına yada adamın kapısına itin. Sizin evin önüne 2 araba parkedinki gene aynı yere çektiremesin. 5 dakkalık iş gerçektende. Yol kapansın bir süre. Onun sorunu.

• O fotoğraf 2017 yılından

Kapımıza Bırakılan Hurda Araç

• Arkadaşlar afedersiniz ama HORT.

Herhangi bir gelişme olmadı. Ama çok çeşitli fırsatlar sundum. Bedava çektirme olanağı dahi sağladık ancak adam çektirmedi. En son kavga ettik ortalık fena karıştı. Dayağını yedi ama vazgeçmedi. Aylar geçti bu konuyu açalı ama yok sonuç. Bıktık.

Ama bize yetecek kadar bir çözüm buldum. Kendisinin akrabalarını tehdit ettim. Bizim tarafa araçlarınızı koymayacaksınız bu kardeşiniz hurdasını çekene kadar. Sizi de laf geçiremiyorsanız bizi bağlamaz. Bizim kapının önünü sülalece işgal edemezsiniz o arabaları yakarım diye de açıkça belirttim. Ailesi naif ve sessiz bir aile olduğu için sokağın başına sonuna koymaya başladılar %90 yer sıkıntısı çekmiyoruz. Ama arabayı da çektiremiyoruz. Belediyeden arkadaş bedava çektirip 7 emine attıracaktı ona bile "ben satacağım bunu" diyerek red verince görevliler de "plakası üzerinde rızası olmadan çekemeyiz biz" dediler haklı olarak.

Devletin, belediyenin veya herhangi resmi bir kurumun bu kadar bariz bir soruna çözümü yok arkadaşlar haberiniz olsun. Bir yerlerde dayınız ya da illegal akrabanız varsa ancak öyle halledersiniz.

Bu salakça meseleyi bile sulha kavuşturamayan sistemin tekerine çomak sokayım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.