Şimdi Ara

KAPIMIZA DOMUZ YAĞI DÖKTÜLER! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
47.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle şeylere inanan var mı hala?Büyü,sihir vs.
  • Yav sen beni dinle aksam domuz kalbi at balkona sabaha kadar cok pis kokar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkahn

dökenin ta ...

Bakış açısı..
  • domuz yağı yanıklara iyi gelir derler
  • ABDÜLHAMİT Bismarck a mektup gönderir "Mirim , bu cinlerini bize de gönder , küçücük ülkesin başarıdan başarıya koşuyorsun, bizde güçlenelim "der.

Bismarck yazdığı cevapta "Benim 3 tane cinim var, BİLİM,GÜÇLÜ ORDU,GÜÇLÜ Ekonomi, işte bizi başarıya ulaştıran CİNLER bunlardır" der....

Mustafa Kemal "HAYATTA EN HAKİKİ MÜRŞİT İLİM DİR ,FENDİR ilim ve fenden baska yol gosterici aramak GAFLETTİR,DELALETTİR,CEHALETTİR"
    der

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 4 Mart 2008; 18:26:26 >
  • öss sınavında evlatları başarılı olsun diye türbeler akın eden bizin millet değil mi?

YÜCE ALLAHdan isteyecegine ölüden medet ummak =ALLAH a ŞIK KOŞMAKTIR VE ÇOK GÜNAHTIR
  • fenerin stadına da mı domuz yağı dökmüşlerdi yoksa
  • büyüye inanmayan arkadaşlarımız var.ama malesef büyü var ve yapılıyor
  • Evet aslında bu konuyu fenerlilere sor.Onlar daha iyi bilir bu büyü işlerini...
  • Anneme sordum;

Eskiden kötülük için yapanlar varmış.

Anadoluda büyümüş yaşlı dedeleriniz neneleriniz vardır bu konuyu açın sorun elbet bir cevap çıkar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: To die

Böyle şeylere inanan var mı hala?Büyü,sihir vs.

Valla ya, millet kafayı sıyırmış bunlarla, işleri güçleri yok bunlarla uğraşıyolar...
    ( Evet inanmıyorum büyüye... )
  • Arkadaşım senin için Allah'a dua edecem. İnş. kötü bişey olmaz. Ama herşeye de inanmayın sirke fln. Sadece dua etmeniz yeterli olacaktır. Peygamber efendiimizinde yaptığı gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

ABDÜLHAMİT Bismarck a mektup gönderir "Mirim , bu cinlerini bize de gönder , küçücük ülkesin başarıdan başarıya koşuyorsun, bizde güçlenelim "der.

Bismarck yazdığı cevapta "Benim 3 tane cinim var, BİLİM,GÜÇLÜ ORDU,GÜÇLÜ Ekonomi, işte bizi başarıya ulaştıran CİNLER bunlardır" der....

Mustafa Kemal "HAYATTA EN HAKİKİ MÜRŞİT İLİM DİR ,FENDİR ilim ve fenden baska yol gosterici aramak GAFLETTİR,DELALETTİR,CEHALETTİR"
    der

2008 yılındayız... Tarihi terim olarak 21. yüzyıl oluyor.

HALA BÜYÜ YAPMIŞ DİYEN VAR

ŞÖYLE YAP BÜYÜ BOZULUR DİYEN VAR

BİZE DE DÖKTÜLER,ANNEM BABAM ŞÖYLE OLDU DİYEN VAR

Büyü,cin,peri,domuz yağı,at kestanesi,eşşeğin şeyi gibi terim kullanan akılsız,mantıksız,fikirsiz,ilimsiz insanlar olduğu sürece

nalet olsun diyorum bu güzel ülkenin, bu kadar nalet vatandaşlarına ...

• " dunyada hersey icin, medeniyet icin, hayat icin, muvaffakiyet icin en hakiki mursit ilimdir, fendir, ilim ve fen haricinde mursit aramak gaflettir, cehalettir, delalettir, yalniz ilim ve fennin yasadigimiz her dakikadaki safhalarinin tekamulunu idrak etmek ve terakkiyatini zamanla takip eylemek sarttir. su kadar bin sene sonra bugun aynen tatbike kalkismak elbette ilim ve fennin icinde bulunmak degildir. "

Aranızda varsa baba yiğit bana büyü yapsın bekliyorum

Ben büyüye inanan IQ su düşük, cahil bi arkadaşım sayılacak bir vatandaşa demiştim, madem böyle büyüler var, bu BUSH a kimse niye büyü yapmıyor, veya bu ÖSS sorularına bi numara yapmıyorlar (bu eleman cinlere de inanıyor)

Diyordu ki," Bi kere ÖSYM nin de Cinleri var, ÖSYM soruları okunmuş suda saklıyor ve koruyucu Cinleri var o yüzden sorular çalınamıyor. Amerikaya Bush a gelince; Bush un da bir çok büyücüsü var; Cinleri var, seyahatlerinde yanında gezdirdiği, sanıyor musun ki SÜPER GÜÇ böyle önlemler almayacak, dünyanın en önemli hocaları, büyücüleri emrinde" diyordu, acayip kendinden emin ve ciddi bi elemandı, öyle geyik değil.

Ben kopacaktım ama adam çok ciddi soğuk bi tip, öyle gülsen filan acayip bozar

Yani böyle adamlar var maalesef dünyada.
    SAnırım bu anlattıklarım da çoğu kişiye mükemmel biçimde doğru gelecek

• yav bırakın harbi bunlara inanan varsa yazıklar olsun sizin bu kafayla internete girebilmeniz bile mucize
  • quote:

Orjinalden alıntı: To die

Böyle şeylere inanan var mı hala?Büyü,sihir vs.

Müslüman çoğunluğun olduğu bi memlekette yaşıyorsun.Kur'an da geçen birşeyi müslümanlara sorgulamanın ne manaya geldiğini düşünerek bulabilirsin herhalde...
  • annene söyle manası bitmeden yoketsin büyüyü.mana kalırsa azcık buff falanda atsın.
  • arkadaş millet nanoteknolojide bilemenede çığır açıyor bizimkiler de domuzyağıyla karı koca ayırma peşinde

KAPIMIZA DOMUZ YAĞI DÖKTÜLER!

KAPIMIZA DOMUZ YAĞI DÖKTÜLER!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tedmiller -- 4 Mart 2008; 18:37:16 >
  • Ulan Boş Boş Konuşmayın...
    Hangi Kaynaktan Aldınız Büyü'nün Olmadığı Bilgisini...
    Kur'an var diyorsa, Vardır...
    Varmı Ötesi....
  • @hasanmerto

haddini bil, adam gereken açıklamayı yapmış işine gelmiyo çık topicten yorum yapacaksanda insan gibi yorum yap elbette bende inanmıyom büyüye sihire ama yinede inanlarında kendi tercihidir kimseye karışma hakkın yok

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.