Şimdi Ara

KAPIMIZA DOMUZ YAĞI DÖKTÜLER! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
47.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: murat_asar

quote:

Orjinalden alıntı: hasanmerto

" dunyada hersey icin, medeniyet icin, hayat icin, muvaffakiyet icin en hakiki mursit ilimdir, fendir, ilim ve fen haricinde mursit aramak gaflettir, cehalettir, delalettir, yalniz ilim ve fennin yasadigimiz her dakikadaki safhalarinin tekamulunu idrak etmek ve terakkiyatini zamanla takip eylemek sarttir. su kadar bin sene sonra bugun aynen tatbike kalkismak elbette ilim ve fennin icinde bulunmak degildir. "

Aranızda varsa baba yiğit bana büyü yapsın bekliyorum

Ben büyüye inanan IQ su düşük, cahil bi arkadaşım sayılacak bir vatandaşa demiştim, madem böyle büyüler var, bu BUSH a kimse niye büyü yapmıyor, veya bu ÖSS sorularına bi numara yapmıyorlar (bu eleman cinlere de inanıyor)

Diyordu ki," Bi kere ÖSYM nin de Cinleri var, ÖSYM soruları okunmuş suda saklıyor ve koruyucu Cinleri var o yüzden sorular çalınamıyor. Amerikaya Bush a gelince; Bush un da bir çok büyücüsü var; Cinleri var, seyahatlerinde yanında gezdirdiği, sanıyor musun ki SÜPER GÜÇ böyle önlemler almayacak, dünyanın en önemli hocaları, büyücüleri emrinde" diyordu, acayip kendinden emin ve ciddi bi elemandı, öyle geyik değil.

Ben kopacaktım ama adam çok ciddi soğuk bi tip, öyle gülsen filan acayip bozar

Yani böyle adamlar var maalesef dünyada.
    SAnırım bu anlattıklarım da çoğu kişiye mükemmel biçimde doğru gelecek

Kendi doğrularını kimseye kabul ettirmek zorunda değilsin..İslamiyetin altında yaşayan bi fert değilsen zaten anlamanı bekleyemeyiz.Ama kimsenin zeka seviyesine hakaret edemezsin..Senin gibiler başka yerlerde avaz avaz bağırır..Dine saygı fasa fiso diye susma hakkını kulabilrsin inanmadıgın bişey hakkında..

Bush un ve ÖSYM nin cinlerine inanna biri var bakın

• quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

Wizardların işi gene.. Domuz Yağı position status reduced resistance sürseydiniz yerlere..

• quote:

Orjinalden alıntı: drgladius

İnanmayan zat-ı muhteremler yorumlarını kendilerine saklasın

Verdiğim cevapta yazmıştım inanmayanlar yorumlarını kendilerine saklasın diye.Ama bazıları ille kaşınıyor karşıdaki insanı küçük düşürücü tavırlarından vazgeçmeyip IQ sunu sorguluyorlar.Hep aynı zihniyet sana ne kardeşim kuran açık bir şekilde büyünün olduğu söyleniyor buda onun kesinlikle var olduğuna delildir.Ha tutar tutmaz olur olmaz ayrı konu.Orasını bilemem hiç büyü bozmak veya yaptırmak için hoca peşinde de koşmadım

Ama inancımla dalga geçmeye kalkma ,ben böyle şeylere inanmıyorum de olsun bitsin ama düşüncelerimize karışma saygı duy biraz.Büyünün olu olmadığını senin gibilerine soracak değilim senden akıl fikir alacak durumda da değilim çok şükür

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.