Şimdi Ara

:::KAPIMIZI ÇALAN DAVULCU 20 YTL BAYRAM HARÇLIĞI İSTEDİ::: (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

adamlar okadar uyandırdı etti hakları
  • bize bayramda gelmediler.Ramazanın ortasında geldiler.Hatta ben sesi
    duyunca video bilem çektim.İsterseniz atayım youtube a sizde izleyin.Ama video da bişey yok yani dum dada dum dam dum dada dum dam
    aynı şeyleri çalıyo .Bize zillere basıp para istiyolar.

bizden 5 ytl istediler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Para kolay kazanılmıyor. İşimize yaramayan adamlar, saatlerimizi kullanıyoruz kalkmak için. Yine de 3 YTL verdik, çok bile.

haklısın

bir kere bile sahura davulla uyanmadım.. inanın annem davuldan daha etkili
  • az bile 100 verecen
  • adamlar iice azıttı!
    eskiler anlatırdı herkes ne kadar verirse kabul ederlermiş.
    şimdi adamlar kendileri belirliyo fiyatı!
  • yüzsüzler bugün en az 5 kere farklı farklı davulcular kapıya geldi.davulu kapan koşmuş bizim eve sanki .hepsini geri gönderdim
  • Ula ben Ona 1.5gun garsonluk yapiyom
  • davulcu geldiği zaman zaten uyanık oluyorum istesin ben onu kaldırırım

ama yine de 5 lira veririm.
  • Ben orucumu tutan biriyim ama davulada karsıyım ... hem tutan ,tutmayan herkesi rahatsız edecek , hemde 20 ytl isteyecek , ayıptır , yazıkıtır, gunahtır....

o kadar para verip telefon alıyoruz, saat alıyoruz vs vs hangi yy. da yasıyoruz da davulcu adamı sahura kaldırıyor ? kur saatini kalk ...

ha buna simdi gelenek falan diyenler olacak ; olmaz oyle sey ... belki ben hastayım ? belki aksamdan yeyip yattım ve sabah ise gidiyorum, belki butun gece cocugum uyumadı ve tam uyumustu ki o dürzü uyandırdı ...

hem yasaklanmalı hemde 5 kurus verilmemeli ...
  • teknoloji gelişmedigi zamanlarda çalar saatin telefonun vb icat edilmedigi eski zamanlarda çıkmış bir gelenek halen sürdürülüyor bir çok gelenek gibi zaman içinde yok olacagına inanıyorum
  • La yörü get lan derim.
  • dövseydiniz bi güzel
  • para isterde dogal tamam ama sizinki bi garipmiş
  • o 20 ytl isteyenin davulunu alır sokardım münasip biyerine şahsen. kim oluyo o da bana fiyat belirliyo ki? madem istemiyosun defol git...
  • Madem Kapıyı Çalmış Satsa 20 ytl den fazla eder

Tamam Kötü espriydi
  • Kürt olsalar hayatta vermzdim, Romanlar, severim Romanları neticede biz de Trakyalı sayılırız, aramızda yetişen insanlar tanırım ROmanları sempatim var, 2 kere geldiler, çıkardım 3-5 bişiler burada yapılan sevap anlatılmaz o yüzden miktarını söylemeyeyim anlamı olmaz, sadaka niyetine verdik çünkü..

Ama dediğim gibi başka diyarlardan gelse vermezdim , zaten uyuz oluyorum topuna
  • 1 lira bile vermem vala
  • Ohh işe bak her daireden 20m istediini düşünürsek...gel de küfür etme...
    Bana o parayı versinler Bateriyi kamyonete koyup drum solo atarak turlıyım sokaklarda
  • BİR SAKAKTA 50 EV OLSA
    20 ÇARPI 50 =1000YTL(BİR SOKAK İKİ AYLIK MAASIM )
    BİR MAHALLEDE 100 SOKAK OLSA
    100 ÇARPI 1000=100.000YTL BU NE YA SABANCIYA RAKİPMİ OLACAK BUNLAR O HALDE BENDE MUHTARA SÖYLİM ÜNİVERSİTE MEVUZU RİTİM DUYGUSUNU İÇİNDE YASAYAN ACAYİP MANİLER BİLERN Bİ GENÇ OLARAK BENİDE GELECEK SENEYE DAVULCU YAPSIN
  • sizin davulcuda çok biliyormuş.

burdakilere ne versin eyvallah diyolar. 5lira verdik
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.