bize bayramda gelmediler.Ramazanın ortasında geldiler.Hatta ben sesi duyunca video bilem çektim.İsterseniz atayım youtube a sizde izleyin.Ama video da bişey yok yani dum dada dum dam dum dada dum dam aynı şeyleri çalıyo .Bize zillere basıp para istiyolar.
bizden 5 ytl istediler
quote:
Orjinalden alıntı: Ráistlin
Para kolay kazanılmıyor. İşimize yaramayan adamlar, saatlerimizi kullanıyoruz kalkmak için. Yine de 3 YTL verdik, çok bile.
haklısın
bir kere bile sahura davulla uyanmadım.. inanın annem davuldan daha etkili
az bile 100 verecen
adamlar iice azıttı! eskiler anlatırdı herkes ne kadar verirse kabul ederlermiş. şimdi adamlar kendileri belirliyo fiyatı!
yüzsüzler bugün en az 5 kere farklı farklı davulcular kapıya geldi.davulu kapan koşmuş bizim eve sanki .hepsini geri gönderdim
Ula ben Ona 1.5gun garsonluk yapiyom
davulcu geldiği zaman zaten uyanık oluyorum istesin ben onu kaldırırım
ama yine de 5 lira veririm.
Ben orucumu tutan biriyim ama davulada karsıyım ... hem tutan ,tutmayan herkesi rahatsız edecek , hemde 20 ytl isteyecek , ayıptır , yazıkıtır, gunahtır....
o kadar para verip telefon alıyoruz, saat alıyoruz vs vs hangi yy. da yasıyoruz da davulcu adamı sahura kaldırıyor ? kur saatini kalk ...
ha buna simdi gelenek falan diyenler olacak ; olmaz oyle sey ... belki ben hastayım ? belki aksamdan yeyip yattım ve sabah ise gidiyorum, belki butun gece cocugum uyumadı ve tam uyumustu ki o dürzü uyandırdı ...
hem yasaklanmalı hemde 5 kurus verilmemeli ...
teknoloji gelişmedigi zamanlarda çalar saatin telefonun vb icat edilmedigi eski zamanlarda çıkmış bir gelenek halen sürdürülüyor bir çok gelenek gibi zaman içinde yok olacagına inanıyorum
La yörü get lan derim.
dövseydiniz bi güzel
para isterde dogal tamam ama sizinki bi garipmiş
o 20 ytl isteyenin davulunu alır sokardım münasip biyerine şahsen. kim oluyo o da bana fiyat belirliyo ki? madem istemiyosun defol git...
Madem Kapıyı Çalmış Satsa 20 ytl den fazla eder
Tamam Kötü espriydi
Kürt olsalar hayatta vermzdim, Romanlar, severim Romanları neticede biz de Trakyalı sayılırız, aramızda yetişen insanlar tanırım ROmanları sempatim var, 2 kere geldiler, çıkardım 3-5 bişiler burada yapılan sevap anlatılmaz o yüzden miktarını söylemeyeyim anlamı olmaz, sadaka niyetine verdik çünkü..
Ama dediğim gibi başka diyarlardan gelse vermezdim , zaten uyuz oluyorum topuna
1 lira bile vermem vala
Ohh işe bak her daireden 20m istediini düşünürsek...gel de küfür etme... Bana o parayı versinler Bateriyi kamyonete koyup drum solo atarak turlıyım sokaklarda
BİR SAKAKTA 50 EV OLSA 20 ÇARPI 50 =1000YTL(BİR SOKAK İKİ AYLIK MAASIM ) BİR MAHALLEDE 100 SOKAK OLSA 100 ÇARPI 1000=100.000YTL BU NE YA SABANCIYA RAKİPMİ OLACAK BUNLAR O HALDE BENDE MUHTARA SÖYLİM ÜNİVERSİTE MEVUZU RİTİM DUYGUSUNU İÇİNDE YASAYAN ACAYİP MANİLER BİLERN Bİ GENÇ OLARAK BENİDE GELECEK SENEYE DAVULCU YAPSIN
sizin davulcuda çok biliyormuş.
burdakilere ne versin eyvallah diyolar. 5lira verdik