Şimdi Ara

:::KAPIMIZI ÇALAN DAVULCU 20 YTL BAYRAM HARÇLIĞI İSTEDİ:::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ramazan ayının başında bi geldi para vermedik bugün geldi bayram diye bozuk bi kaç ytl veriyodu babam davulcuda bozuk veriyosan hiç verme 20 ytl veriyosan ver dedi kapıyı kapadık yüzüne sizin oralardada davulcular para istiyomu ramazan bayramında?

• normal birşey bu
  • Cinayet sebebi
  • İnsanlar bu yüzden katil oluyor
  • yüzsüz bi davulcuymuş sanırım
  • 10 ytl vermeniz lazımdı.yada 5.Davulcuya bozuk para verilmez.Bozuk para ne zaman versem adamların siniri bozuluyor.En makulü 5 kağıt vermek.
  • harçlık bu sonuçta bence içten gelen birşey karışmaması gerekirmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ..... git derdim kapardım!
  • falla 2 defa geldiler ikisinde de 2 ytl verip yolladım, istesem vermezdim, ama insaflı tarafıma denk geldiler, para vermek zorunda değilsiniz ! zaten belediyeden de para alıyorlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Şey1

normal birşey bu

sen olsan 20 kağıdı verirdin demek?
  • zaten ramazan davulu kadar gereksiz sinir bozucu bir şey yok,, hani millete söylersen mazallah dinsizlikle filan suçlayan bile olur seni,, biizm burda herkes 4.30 da kalkarkan sahura davulcu saat 2.30 da başlıyo çalmaya, hani çalıyor diyorum ya öyle bi ritm filan da yok dangiri dangiri deliler gibi,, sonra 15 günde bir kapıya dayan 1 saate kadar zile bas bir de üstüne üstük para iste, hani görgüsüzsün anladık da bir de verdiğin parayı beğenmemesi direk cinnet sebebi, ağır tahrikten ceza indirimi de yaparlar.
  • ben vermedim.
    vermem de

sahura onlarsız da kalkabiliyorum.
    kimin ne çaldığı da belli değil.
    sadece adet olmuş diye de boş yere para vermem.

her ramazan kapıya 10 kere davulcu geliyorsa zaten bunda bir iş vardır.
    tamamen dini işin içine katıp insanları sömürüyorlar.

bu işi Allah rızası için değil para kazanmak için yapıyorlar.
  • ni dedin seeennnn 20 mi
  • istersen soyunup uzanayım derdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinburak88 -- 12 Ekim 2007; 23:21:55 >
  • Şöyle yapsaydın keşke '' bak aşaya''
  • 2 ytl verdim bence çok bile
  • 1 milyon veririm gider..fazlasını isteyen başka iş yapsın...herkesten 20 ytl demek..çok uyanıkmış o davulcu..şato falan mı yaptıracak..200 tane ev olsa 4 bin lira yapar..herhalde..matematik zayıf net konuşamıyorum..1 ay davul çalıyor bir de 1 senede milletin kazanamadığını nerdeyse isteyecek denyo
  • sen alttan baksana benim elime diyecektin ona
  • oha her daireden 20 alsa zengin oldu adam
  • Para kolay kazanılmıyor. İşimize yaramayan adamlar, saatlerimizi kullanıyoruz kalkmak için. Yine de 3 YTL verdik, çok bile.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.