Şimdi Ara

Kapının önünde aylardır yatan araçları nereye şikayet edebilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Oturduğum apartmanın kapısının önünde 5 tane araç arka arkaya aylardır durmakta 1 tanesinin zaten borçları var plakadan sorgulattım. Diğerlerinin bir sıkıntıları yok. Bu araçlar aylardır bizim kapının önünde yatıyor ve 3 tanesinin sahibi bizim mahallede bile oturmuyor 2'sinin sahibini tanımıyoruz bile. Bu araçları çektirtmek için müracaat edebileceğim bir yer var mı? Eğer yapılabilecek birşey yoksa arabaları çizmeyi veya lastiklerini falan patlatmayı düşünüyorum.

• Haklısın kardeşim bizim burada da var birkaç tane o tip, up olsun
  • sileceklerinden birini kaldır. Ama apartmanın önü tapulu malın değil herhangi bir şikayette bulunabileceğini sanmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkes

Merhaba arkadaşlar. Oturduğum apartmanın kapısının önünde 5 tane araç arka arkaya aylardır durmakta 1 tanesinin zaten borçları var plakadan sorgulattım. Diğerlerinin bir sıkıntıları yok. Bu araçlar aylardır bizim kapının önünde yatıyor ve 3 tanesinin sahibi bizim mahallede bile oturmuyor 2'sinin sahibini tanımıyoruz bile. Bu araçları çektirtmek için müracaat edebileceğim bir yer var mı? Eğer yapılabilecek birşey yoksa arabaları çizmeyi veya lastiklerini falan patlatmayı düşünüyorum.

Milletin arabasını neden çiziyorsun. Ayrıca devletin arazisi bir şey yapamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • varsa bir sıkıntınız güzelce söylersiniz sahibine.
  • Borcu olanı ihbar et aracı Polis gelip çeker.Şayet üstünde haciz varsa aracın.

Diğer araçlar için sorgulatmışsın sorun çıkmamışsa basit bir şey var.Polise başvur bu araçlar yol geçişini engelliyor de onlar gelip çeker.
  • Yahu insanların arabasına zarar vermek ne kadar basit geliyor. Kimsenin malına zarar verme usulüne uygun git nereye şikayet ediyorsan et. Deli oluyorum araba çizme kırma işlerine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adamların arabaları aylardır yatıyor diyorum sahiplerini tanımıyoruz diyorum siz diyorsunuz ki gidin adam gibi konuşun sahibini bulsak konuşucaz heralde. Kendi arabamızı bi tarafımıza mı park edelim ne yapalım? Borçlu olanı çektirticez zaten onu kafaya koyduk fakat diğerlerinin sahiplerini bile bilmeden birşey yapamıyoruz. Sileceklerini en aşağı 20 defa kaldırmışımdır her birinin fakat 2-3 güne kadar hepsinin silecekleri inmiş oluyor herifler artık illallah dedirtti be arkadaş!
  • Park ettikleri araçlar nizami şekildeyse hiçbir şey yapamazsın. Senin kapının önü olabilir ama bu demek değildir ki senin tapulu malın ve sürekli oraya park edeceksin. Çizme olayına gelirsek öyle bir şey yapma sonuçta insanlar o araçları binbir emekle alıyor ve bir çizik için komple o parçanın boyanması gerekiyor bu da ciddi ekonomik kayıptır. He illa zarar vermek istiyorsan lastiklerini indir yada sileceklerini yamult.
  • Sahibi o civardan birisidir muhakkak.Başka yerde oturan adam aylarca bilmediğe yere araç bırakmaz.Aracın üstüne kağıt yapıştırın aracını çek burdan gibi belki işe yarar.
  • Polisin araç cekme yetkisi sadece calinti, borçlu vede park edilmeyecek yere ettiyse cekme yetkisi var baskq türlü kesinlikle cekmezler isterse 1 sene dursun yerinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın üzerine kağıt yapıştırma olayını yapacağım da o kadar silecek kaldırmadan sonra ipleyeceklerini sanmıyorum. Aracı çizicem dediysem boydan boya çizmeyeceğim zaten daha kendim bu ay yeni araç aldım malın kıymetini iyi bilirim. Koyacağım kağıtlar da artık fayda etmezse lastiklerini indireceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkes

Merhaba arkadaşlar. Oturduğum apartmanın kapısının önünde 5 tane araç arka arkaya aylardır durmakta 1 tanesinin zaten borçları var plakadan sorgulattım. Diğerlerinin bir sıkıntıları yok. Bu araçlar aylardır bizim kapının önünde yatıyor ve 3 tanesinin sahibi bizim mahallede bile oturmuyor 2'sinin sahibini tanımıyoruz bile. Bu araçları çektirtmek için müracaat edebileceğim bir yer var mı? Eğer yapılabilecek birşey yoksa arabaları çizmeyi veya lastiklerini falan patlatmayı düşünüyorum.

1. Kafalarına göre yola park edemezler.(belediye izin vermemişse)
    2. Yola park etmek için kendi evlerinin önleri olması lazım.(belediye izin vermişse)
    3. Hele de sizin apartmanın ortak kullanım alanına park etmişlerse direkt şikayet edebilirsiniz.

şikayet mercii belediye olsa gerek, ama siz yinede bi karakola gidip fikir danışın.

• ben olsam gecenin bi yarisi tekerlarini patlatirdim.. borcu olani da sikayet ederdim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.