Çocuk sünnet oalcakmış balonlar asılmış kurdaleler bağlanmış bide orkestra çağırmışlar tamam hepsine ok ama sabahtan beri hüzünlü aşk şarkıları çalıyor (bi ara ruhumu şeytana sattım denen saçmalığıda çaldı) adam ümit besen' den filan takılıo bu çocuk sünnet mi oluo yoksa aşkını kaybetti kökünden kes be amca mı dedi nooluoruz yaw
bizim burdada var bi düğün şimdi halay çekmeye başladılar
Bizim burda cenaze dün karşı binadan bir kız intihar etti attı kendini balkondan...
sokak düğünlerine hayır..
mecbur muyum ben sabahtan akşama kadar gürültü çekmeye..
bi de düğünde silah atanlar var ki odunla döveceksin hepsini
ben eryamandayım her hafta 2-3 tane oluyor
bu arada orkestra tek kişi çıktı orgla çalıo adam ama bitek söölüo org saolsun geriye kalan tüm bi orkestralık işi yapıo
tek kişilik dev orkestra az önce hadee oturmaya gelmedik buraya bile dedi kopartmaya çalışıo millete ama hala sünnet koltuu boş neden acaba?
burdada yapıyolar düğün kına nişan filan.sabaha kadar eğlence forever
sokak düğünü en güzel ama kimsede hoş görü kalmadı bende sokak düğünü istiyorum ama bakalım
valla gece yarısına kadar sürerse kimsede hoş gürü kalmaması normal bence
ben caddede yapcam düğünü.bizim cevre geniş sokağa sığmaz
MustY sonuna kadar destekliyorum. Sokak düğünlerine çok sinir oluyorum ya. Adamlar son bir şarkı diyo, son bir son bir derken bi bakıyom saat 1 olmuş bir de polisi de ayarlıyorlarmış deli oluyorum.
Geçenlerde de kız getiriyorlarmış saate bi baktım 3.30 ohaaaaa dedim.
Bu insanlar çok duyarsız ya. Yaz ayları çekilmez oluyor. Ailemde çalışan insanlar var ve erken kalkmamız gerekiyor. Ama ne var ki uyuyamıyoruz bile.
Geçen gece de saat 1.30 sıralarıydı. Tam uyku moduna girmişim, dışarıdan yüksek sesle konuşmalar kulağıma kadar geliyordu.
"Hadin Güle Güle, Yine Gelin vs"
Sözde misafir uğurluyorlar. Geceyarısı o saatte o şekilde mi misafir uğurlanır. Bütün millet sokağa dökülüp bir de davul çalsalar bari.
Çok sinirlendim. Kadına saatin kaç olduğundan haberiniz yok mu dedim. Bana misafirimizi de mi uğurlayamayacağız dedi.
Ne Saçma bir olaydır bu ya..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme