Şimdi Ara

KAPISI DEĞİŞMİŞ ARABA ALINIR MI_? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
41.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Alinir... Yalniz cizikten ezikten kapi degismez. Kapi saci duzeltilemiyecek boyutta darbe almissa o takdirde degistirilir.. Ic kisimda boya yoksa alin problem olmaz... Alt kisimlara ve ic kisimlari iyice kontrol ettirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yandan girmiştir birisi, yan, perde hava hava yastıkları açılmıştır belki. Mesele tekrar oraya orjinal hava yastığı koymuşlar mı? Ben olsam bu kısma takılırdım.

• Biniciyseniz alın.Birader 4500 km de kapısı değişmiş aracı arkadaşından aldı.10000 lira aşağı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendim park ederken aracı sürttüm, Audi servisi hemen değişelim bu düzelmez damar dediğimiz sportif çizgi düzelmiyor dedi. Kaskoda vardı ilk değiştirmek işimize geldi sonra geri başka bir yerde yaptırdık 500 TL'ye, hem hasarsızlık gitti hemde eğer satarsak böyle bir sorun ortadan kalktı.

Ayrıca değişmeden önceki resimleri yok mu, bir sorun. Belki büyük sıkıntı yok benimki gibi küçük göçük ve çizik
  • quote:

Orijinalden alıntı: StranqeRz

alınmaz aracın hurdaya çıkması gerekir kapısı değiştiği için

Niye eksiliyorsunuz ki mecaz anlamda yazılmış bir mesaj
  • Alınmaz

• Direk işlemsizse alınır .
    Fiyat ucuzsa alınır.
    Yetkili servis düzeltmeye uğraşmaz genelde küçük vuruşlarda bile değişir çünkü o faturayı her usta tutturamaz.

• er_han33 E kullanıcısına yanıt
    halamı vw grubu :S sonra burası Türkiye, olur tabiki dünya ne yapmaya çalışıyor siz ne yapmaya :S
  • quote:

adam,burda ironi yapmış hemen eksileri basmışsınız...

foruma bir türkçe öğretmeni lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkenarjen

quote:

adam,burda ironi yapmış hemen eksileri basmışsınız...

foruma bir türkçe öğretmeni lazım...

sağol dostum bitek sen anladın beni -8 yokmu artıran ?
    edit : sinank3 da anlamış

arkadaşlar açıkçası başlığı görünce sinirlendim ve böyle bi mesaj yazmak zorunda hissettim kendimi. neden alınmasın elbette fiyatının altında alınır satılır.Allah hiçkimseye kaza bela vermesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StranqeRz -- 22 Kasım 2015; 21:47:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

Yandan girmiştir birisi, yan, perde hava hava yastıkları açılmıştır belki. Mesele tekrar oraya orjinal hava yastığı koymuşlar mı? Ben olsam bu kısma takılırdım.
    bu mesajdan öncekiler boş konuşmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tietze

2Kg macun atilip boyanan cekiclenen kapidansa orjinali ile degisen kapı daha saglam ve saglikli olur bilginize..
    hadi ya?

perde hava yastıkları açılıp, sonra sanayide körlendiyse bu arkadaşın çocuğu kaza anında kafasını cama vurup kırarsa ne olaak?
  • Bizim üniversite hocasının aracına yandan araba çarpmıştı. Az bi göçük olmasına rağmen servis sıfırı ile değiştirdi. Bu hocamız arabasını ülkede en temiz kullananlardan biridir, tüm bakımlarını tam gününde yaptırır.

Bu aracı kapı değişmiş diye almayacak adamın aklından şüphe derim.
  • Tabiki alınır ama ben almam
  • 2011de 70-80le giderken yan seritteki eleman kor nokta olmamasina ragmen nasil olduysa beni gormeyip uzerime kirip soldan vurdu. sol 2 kapi degisik. yil 2019 hala bi sorununu gormedim, 180le bile ses yapmiyor. yalniz direklerde islem olup olmamasi onemli nokta. varsa haya yastiklarini da kontrol ettirin.
  • Hasar kaydı işlenmediyse muhtemelen sanayide yaptırılmıştır o kapılar. Sanayide de orijinal kapı olarak muhtemelen çıkma parça kullanılmıştır. Eğer fiyatı uygunsa değerlendirilebilir, öteki türlü kapıların sıfır olmasına pek güvenmeyin derim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.