Şimdi Ara

kapitalist ekonomi vs sosyal ekonomi. yardım beyler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ısletme bırıncı sınıfta okuyorum ve ıkı gın sonra anlatmak ıcın sosyal ekonomı ve kapıtalıst ekonomı odevım var.

bıldıgınınnz bellı baslı ve soyleyebılcegım konular var mı?

sımıdıden tesekkurler.

• yok mu ya yardımcı olcak arkadaslar?
  • Sosyal ekonomi; sosyal hayata doğrudan katılımı olan, toplum ile iç içe olan, çeşitli sosyal etkinliklere katılan ve bir çok kız arkadaşı olan ekonomi çeşididir.
    kapitalist ekonomi; Kapital=para parayla dönen ekonomidir
    Asosyal ekonomi; Sosyal hayata hiçbir katkısı olmayan, toplumdan tamamen uzakta duran ve hiç sosyal etkinliğe katılmayan kız arkadaşsız ekonomi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Sosyal ekonomi; sosyal hayata doğrudan katılımı olan, toplum ile iç içe olan, çeşitli sosyal etkinliklere katılan ve bir çok kız arkadaşı olan ekonomi çeşididir.
    Asosyal ekonomi; Sosyal hayata hiçbir katkısı olmayan, toplumdan tamamen uzakta duran ve hiç sosyal etkinliğe katılmayan kız arkadaşsız ekonomi.

tesekkur ederım dostum . bu arada cok mantıklı ve akılda kalıcı bır acıklama :)
  • Pardon cok ozur dilerim ama isletme okuyup bunlari kendi kafanda yorumlayamiyorsan bence baska birsey oku.
    Hepsi adi ustunde zaten.
    Kapital ekonomi ne olabilir?
    Parayi veren dudugu calar.
    Bu kadar basit.
    Kapital=para=guc.
    Umarim soyledigim icin sinirlenmezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhwe

quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Sosyal ekonomi; sosyal hayata doğrudan katılımı olan, toplum ile iç içe olan, çeşitli sosyal etkinliklere katılan ve bir çok kız arkadaşı olan ekonomi çeşididir.

tesekkur ederım dostum . bu arada cok mantıklı ve akılda kalıcı bır acıklama :)

sazan.avi
  • Sosyal ekonomiden kastın sanırım o ülkede yaşayan insanlar arasındaki sınıf farklarındaki farkları azaltmaya uğraşır ( kapatamaz )

Ülkemizde üçe bölmüşüz bunu , alt tabaka , orta tabaka , zengin tabaka artık direk mi dersiniz ne dersiniz size kalmış

Orta direk ülkenin bel kemiğidir , yıkılırsa ülke yıkılır .Türkiye 'de ben orta direğin yıkıldığını görüyorm

Capital ekonomide de parası olan düdüğü çalar , olmayanı kim ne yapsın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.