Şimdi Ara

Matematik okuyup ekonomiye kaymak vs Direkt Ekonomi okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Matematik okuyup bankalarda çalışan bir çok insan gördüm ancak ekonomi okumak ile çok farkı olur mu acaba böyle bir geçiş yapan var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sysmmhg S kullanıcısına yanıt

seçmeli ders gördüm ya ekonomi ile çap yapıp işletme yüksek lisansı yapacağım ya da direkt ekonomi aslında direkt ekonomi okumama sebebim de belki bu alanda akademik kariyer hedefim de olabilir diye düşünüyorum

• hangi ekonomiyi dusunuyon

• ekonomiye kaymak kısmını yanlış anlamışım allah affetsin

• Ekonomi tabiki. Matematikten ekoya geçmek için yüksek lisans yapmak lazım. Düz matematikçi işe yaramaz. Hem de yeni mezun

• Hocam konu ile ilgili bilgim yok
    Sadece geçmiş ile gününüzde fark var ona dikkat edin.
    Benim amcam da mat okudu ve bankada çalışıyor ama şu an aynı şekilde mat okuyup bankada çalışılabilir mi bir soru işareti

Arada temiz 20+ sene var.

• Okudugun okula ve istedigin alana gore değişir, bankadaki herkes ekonomist degil sonucta, veya her iktisatçı bankalara gitmiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt

2020 3.9k kaç gelir hocam(say)

• Fen bilmiyorum ki yorum yapamam, ama 20den iyi gelir bence 20den kolay sorabilduklerini sanmıyorum

• Saat 04.00 sularında MB başkanı değiştirilen ülkede bankacı olmak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4h062020 -- 30 Haziran 2022; 20:55:30 >
  • forumun maks zeka düzeyi şuralarda

• ahahhaha nicke bak tam bir csb

• Matematik ve ekonomi okumadan ekonomiye kaymak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Guest-4h062020 G kullanıcısına yanıt

"Mayıs sonunda bankacılık sektörünün net kârı 132 milyar 101 milyon liraya çıkarken 2021’in aynı dönemine göre yüzde 434,1 artış gösterdi."

Üstün iktisadi şahlanış politikamızın neticesi olarak bankacılık sektörü şu an çok iyi günler yaşıyor. Yeni mezun için en karlı yerlerden olabilir.

• qaemgnojewmohırmewhrmewhnte Zeka seviyesi diye birşey yok bu yalanlara hala inanan olması üzücü. Kim bilir belki ayakta su içmenin zararlı olduğuna bile inanıyorsundur Xd

• sen sağlam boşsun kanka ya , ea 150 binle hiçbir b.k olmaz senden :d maksimum ybs okursun anadoluda el şakşakiye köyünde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05D0CDBDD -- 30 Haziran 2022; 22:2:37 >
  • EA 150K mı afjaegjewmhwreöh bunu nerenden uydurdun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAYAT BİTTİİ -- 30 Haziran 2022; 22:5:8 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.