abiler ya benim bu kaplama ve ara videolarda takılmalar yaşıyorum örn(PURE ara videolar)kaplama sorunum ise bioshock..gow...gibi bu aralar yeni fw çıktıysa yaptırayım yada dvd mi değişitiriyim(benq driver) maxell ve philips ve verbatim kullanıyorum eğer fwdense hatırladığım kadarıyla fatih abi en son fw yüklemişti nisanda aldım makinayı o zamanın Eğer fwdense düşürülmü yoksa artırılmı?...
harddisk hepsini cozmuyor mu bu hatalarin?
quote:
Orijinalden alıntı: Mariachi@
harddisk hepsini cozmuyor mu bu hatalarin?
euro 2008 maç başlarında oyuncular yakın çekimdeyken grafikler süper ama biraz kasma donma oluyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: sarikanarya567
euro 2008 maç başlarında oyuncular yakın çekimdeyken grafikler süper ama biraz kasma donma oluyordu.
Alıntıları Göster
top spin 3 maç başında çkan videoda hafif kasıyor
quote:
Orijinalden alıntı: pabl0esc0bar
Alıntıları Göster
Brother In Arms da benzer sorunlarla karşılaştım.Dokular genelde geç yükleniyor.
quote:
Orijinalden alıntı: pabl0esc0bar
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: pabl0esc0bar
O olay direk oyuna girip o sırada yükleme yaptığından dolayı. Dvd-rom farkından dolayı değil. Farkettiysen zaten orayı geçemezsin...
quote:
Orijinalden alıntı: DasheriM
quote:
Orjinalden alıntı: pabl0esc0bar
O olay direk oyuna girip o sırada yükleme yaptığından dolayı. Dvd-rom farkından dolayı değil. Farkettiysen zaten orayı geçemezsin...
Alıntıları Göster
bioshock,brother in arms vede geow unreal motorunun kullanan oyunlar,unreal motorundada bazen kaplamalar geç geliyor mass effectte olduğu gibi...
quote:
Orijinalden alıntı: Cüheyir
bioshock,brother in arms vede geow unreal motorunun kullanan oyunlar,unreal motorundada bazen kaplamalar geç geliyor mass effectte olduğu gibi...
Alıntıları Göster
yekepe abi o zaman bir sorum var cağresi nedir orjinal mi almak yoksa dvd mi değiştirmek yoksa fw değiştirmek mi?
quote:
Orijinalden alıntı: ®D.a.N.g.E.r ®
yekepe abi o zaman bir sorum var cağresi nedir orjinal mi almak yoksa dvd mi değiştirmek yoksa fw değiştirmek mi?
Alıntıları Göster
geow da hep oluyor insanı deli ediyor
quote:
Orijinalden alıntı: Mütercim-GTX
geow da hep oluyor insanı deli ediyor
Alıntıları Göster
gta4 de inanılmaz derecede...oyunu oynatmayacak biçimde yani...
bioshock.top spin 3,vegas 2 ve geow da da gördüm...ama rahatsız edici düzeyde değildi...
quote:
Orijinalden alıntı: cino__cool
gta4 de inanılmaz derecede...oyunu oynatmayacak biçimde yani...
bioshock.top spin 3,vegas 2 ve geow da da gördüm...ama rahatsız edici düzeyde değildi...
Alıntıları Göster
Bende Mercenaries 2 de bile olmuştu ama Single oynarken değil, co-op yaparken olmuştu.
Binaların kaplamaları falan çok geç yükleniyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: ScRyedd
Bende Mercenaries 2 de bile olmuştu ama Single oynarken değil, co-op yaparken olmuştu.
Binaların kaplamaları falan çok geç yükleniyordu.
Alıntıları Göster
peki bunun çağresi var mı????
quote:
peki bunun çağresi var mı????
Alıntıları Göster
Top Spin 3 için öngörülen bu kasma problemi sanırım oyunun kendisinden kaynaklanan bir sorun.
quote:
Orijinalden alıntı: Achievement Hunter
Top Spin 3 için öngörülen bu kasma problemi sanırım oyunun kendisinden kaynaklanan bir sorun.
Alıntıları Göster
unreal3 motoru sabıkalı bu kaplama konusunda. orjinalde oynasan harddiskin de olsa fayda etmiyor. herifler nasıl bir motor yapmışsa 3 sene oldu hala her cıkan oyunda oluyor bu kaplama belası.
belki hard diske install olayı gelince bir nebze düzelir.
quote:
Orijinalden alıntı: dr21
unreal3 motoru sabıkalı bu kaplama konusunda. orjinalde oynasan harddiskin de olsa fayda etmiyor. herifler nasıl bir motor yapmışsa 3 sene oldu hala her cıkan oyunda oluyor bu kaplama belası.
belki hard diske install olayı gelince bir nebze düzelir.
Alıntıları Göster
Arkadaşlar yukarıda da belirttiğim gibi Top Spin'deki olay oyunun kendisinde var. Maça başlamak için bastığınızda yükleme ekranı doğru düzgün gelmeden direk oyuna giriyor. O sırada da yükleme yapıyor haliyle de kasıyor gibi gözüküyor. 40-50 snye loading ekranında beklememek için bu tarz birşey yapmışlar. Farkettiyseniz de oyuna girince yavaş yavaş seyirciler yükleniyor...
quote:
Orijinalden alıntı: DasheriM
Arkadaşlar yukarıda da belirttiğim gibi Top Spin'deki olay oyunun kendisinde var. Maça başlamak için bastığınızda yükleme ekranı doğru düzgün gelmeden direk oyuna giriyor. O sırada da yükleme yapıyor haliyle de kasıyor gibi gözüküyor. 40-50 snye loading ekranında beklememek için bu tarz birşey yapmışlar. Farkettiyseniz de oyuna girince yavaş yavaş seyirciler yükleniyor...
Alıntıları Göster
Bende bio shock da cok fazla oldu.
Bir de arada sega rally de
quote:
Orijinalden alıntı: CANOZ
Bende bio shock da cok fazla oldu.
Bir de arada sega rally de
Alıntıları Göster
ben daha hiçbir kaplama sorunu ile karşılaşmadım ne kaplama ne videolarda takılma eskide xbox baya şansıma sanırım...
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ®D.a.N.g.E.r ®
dostum bunun bi çaresi yok gibi orjinal bile olsa aynı problemi yapar...örneğin mass effectin gametrailerstaki incelemesinde bu hatayı göstermişler ama geow incelemesinde böyle bi durum yok çünkü mass effecteki rahatsız ediyor ama geowdaki pek etmiyor çünkü baya kısa sürüyor....gta4 için yorum yapamıcam orjinali bile paklamamış galiba kaplama sorunu için...
quote:
Orijinalden alıntı: Cüheyir
quote:
Orjinalden alıntı: ®D.a.N.g.E.r ®
dostum bunun bi çaresi yok gibi orjinal bile olsa aynı problemi yapar...örneğin mass effectin gametrailerstaki incelemesinde bu hatayı göstermişler ama geow incelemesinde böyle bi durum yok çünkü mass effecteki rahatsız ediyor ama geowdaki pek etmiyor çünkü baya kısa sürüyor....gta4 için yorum yapamıcam orjinali bile paklamamış galiba kaplama sorunu için...
Alıntıları Göster
Brother in arms ta bıktırdı neyseçok göze batıyor sinir oluyorum herkesde bölemi bi bendemi?
quote:
Orijinalden alıntı: Betfair
Brother in arms ta bıktırdı neyseçok göze batıyor sinir oluyorum herkesde bölemi bi bendemi?