Şimdi Ara

kaplan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben kaplanımı venom swamp ta avlanması için bırakıyorum ama kendi hiçbir canavara saldırmıyor.Sol alt köşedeki saldırı modunu da denedim olmadı.Ya da hayvanların manasını dolduran yiyecekten yedirdim gene olmadı.Acaba çaresini bilen bir arkadaş varsa yardım edebilir mi.Bu arada söliyim sadakat ve açlık ta 100.Bunlardan olamaz.Acaba lag dan dolayı olabilir mi?Şimdiden hepinize TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Buzz -- 25 Nisan 2007; 14:20:35 >

• bazen lagdan da olabiliyor hayvanı t ile kapat birdaha çağır birde sol alttaki pet ile ilgili olan 4 seçemnekten sağdan 2. yi seç kendi başına atak yapması için. ama sen hayvanı kasmak istiyorsan eğer hiç venomda uğraşma

git normal kastığın yere aç kaplanıda sen atak yaparken oda yapacaktır toplu kesim yaparken hem sen kasılırsın hem o.
    bir başka yöntem

venomdaki geyiğe düşük lvl silahı ile normal atak yap kaplanda saldırsın ona ayarla soldan /(2. tuş ) ama başında olman lazım çünkü GM Quest geliyor soruyu cevaplamassan seni dragon Castle ye gönderiyor .

ben hem geyik muhabbeti hemde benle beraber kasılma yöntemini yapıyorum. senin zevkine kalmış.
  • yardımın için teşekkürler.Ama yeniden çağırmayı denemiştim olmadı.Senin dediğin yöntemi uygulayacam ama geyiği öldüremediği halde ex geliyomu???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Buzz -- 25 Nisan 2007; 15:37:41 >
  • evet tabiki geliyor

zaten onun için lvl ı düşük bir silah al diyorum

Geyiğe A ile nomal atak başlat sen bir kenarda otur hayvanda senle beraber atak yapar

sen sadece arada GM sorularını cevapla yeter
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.