Şimdi Ara

Habis Üçlemesi- Asi /Orkun Uçar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
4.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Habis Üçlemesi- Asi /Orkun Uçar

Çok güzel bir kitaptı çıkalı 3 sene oldu ama henüz 2. kitabı göremedik takip eden arkadaşlar varsa burada konuşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltRider -- 13 Mayıs 2008; 22:12:41 >

• Kitap şu an ki dünyamızdan yaklaşık 5-6 yüzyıl sonrasını anlatıyor..

Şeytandan bile daha eski kendisini yüce yaratıcının düşmanı olarak gören bir varlık var ve bu 5-6 yy önce dünyanın yıkılıp derzulya adını verdikleri tek kıtadan oluşan yeni dünyanın oluşmasını sağlamış bu varlığın dünya üzerinde 24 grihavarisi var ve bunlardan birisi hatta kilit ismi sarp bir Türk..

Bunları ilk sayfalarda öğreniyorsunuz zaten bundan sonrası insanların insanüstü varlıkların bu varlık ve grihavarilerine karşı savaşını anlatıyor..

Ama ben aldığıma hiç pişman olmadım.. Fantazi türünde mükemmel bir eser Yazar çok ince ayrıntıları vermiş ve bunlar kitabı daha da ilginç yapıyor

Not:Kitapta Göktürkler geçiyo
  • Teşekkürler bilgiler için.Merak ettim kitabı,en kısa zamanda edinip okumalıyım.
  • Rica Ederim

Ben zaten yabancı yazarları pek sevmiyorum böyle bizi öven kitaplar daha çok hoşuma gidioyr
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Fatih:Sultan:Mehmed.

Rica Ederim

Ben zaten yabancı yazarları pek sevmiyorum böyle bizi öven kitaplar daha çok hoşuma gidioyr

Ben pek ayrım yapmıyorum açıkcası.Lakin şu aralar yerli yazarlara ağırlık verdim.Fakat hiçbir yerli yazarda gözümde Grange'ın yerini alamaz.(Tabi onun tarzında.)
  • Ben Siyah kan'ı okumuştum

ondan sonra bide kavim ve Beyoğlu rapsodisini okudum ne yalan söyleyim Ahmet Ümit daha güzel geldi
  • Ben almıstım yaklasık 2 sene oluyor ama pek begenmedim daha dogrusu sıkıldım tamamlayamadım =)
    Hala kıtaplıgımda okunmayı beklıyor, en kısa zamanda tekrardan okumaya calısıcam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet başlangıç biraz sıkıcı isimler falan karışıyor ama kendini vererek oku isimleri hafızana koy o zaman güzel bişey olduğunu fark edeceksin
  • İkinci kitap çıksın o zaman ilk kitabı alırım

3 Sene olduğu halde çıkmadığına göre var birşey
  • Biraz zorlama yazılmıs gibi geldi bana hafiften Yüzüklerin Efendisi Hobbit tadı vardı. Yine de bir Türk yazar için bence başarılı...Umarım seri devam eder...
  • quote:

Orjinalden alıntı: serseri

Biraz zorlama yazılmıs gibi geldi bana hafiften Yüzüklerin Efendisi Hobbit tadı vardı. Yine de bir Türk yazar için bence başarılı...Umarım seri devam eder...

Evet bunu ilk diyen sen değilsin Hobbit var heralde biraz ama etkilenmesi doğal diye düşünüyorum bugün bende bi kitap yazsam bende etkilenirim o kadar güzel bir eserden
  • Daha önce görmüştüm 2 hafta önce tekrar kitapcıda gözüme çarptı almayı düşündüm elime alıp sayfları şöle bikarıştırdım konusuna falan baktım hoşuma gitti ama 2. kitabın 2 yıldır çıkmaması almama engel oldu yarıda kalmış serileri hiç sevmiyorum kitabın sonunda serinin çıkacak kitaplarının bi listesi vardı baya uzun liste daha ilk kitapdan kaybederse yazık olur yazar daha önce Metal Fırtına da kendini kanıtlamıştı adam yetenekli bence devamı gelir ama kim bilir ne zaman.....
  • o arkada yazan kitaplardan bir iki tanesi çıktı sanırım

Ben Kızıl Vaiz Derzulyayı aldım şu an Diriliş'i okuduğum için arkadaş okuyo çok güzel kitap diyo
  •  Habis Üçlemesi- Asi /Orkun Uçar

Buna başladım şimdi çok güzel gidiyor içinde o kadar karışık hikayeler var ki kafası karışıyo insanın bazen
  • Çok çok güzel bir kitap çıktı kızıl vaiz derzulya şu anda merakla bekliyorum bu hikayeyi derzulyaya nasıl bağlıyacak diye bikaç tahminim var gerçi ama
  • Kitap bugün bitti

Size tavsiyem alın ve okuyun

İnanın pişman olmazsınız özellikle asiyi okuyanlar daha çok sevicektir bu kitabı içinde ki kısa hikayeler birbirinden güzel her hikayede kendimi başka bir kitap okuyormuş gibi hissettim
  • kitabı ilk çıktığı gün alıp okumuştum gayet güzel fakat devamı gelmeyince insanın isteği gidiyo biraz kısa sürede çıksa keşke serinin devamı
  • kitap konusu itibariyle gerçekten çok ilgi çekici , hikayeside bir o kadar güzel.yaklaşık 2 sene önce okumuştum bu kitabı.fantastik edebiyatla ilgili öyle aman aman ilgilenmememe rağmen kitabı çok beğenmiştim.

yazarın ikinci kitabı için çok geç kaldığını düşünüyorum.derzulya.com adlı internet sitesinde orkun uçar'ın ağzından şöyle bir yazı var :

- SARI İSTİLA: İmza seyahatlerim bitti. "Sarı İstila"nın yazımını sürdürüyorum; üçte biri bitti sayılır.
    Derzulya serisine "Gri Tanrı" ve "Cellat"la devam edeceğim. "Gri Tanrı"yı 2009, "Cellat"ı 2010'da yazmayı planlıyorum.

gri tanrı için 2009 demiş fakat daha sarı istila ortada yok.şimdiden bu kitaplara +3 , +4 hatta +5 koyabilirsiniz.gri tanrı 2012'de cellat'ta 2014'te falan çıkar

metal fırtına serisi çok tutulduğu için yazar serinin devamını yazmak istiyor bu nedenle de en kaliteli serisi olan 'derzulya' serisi aksıyor.

popüler olan her zaman popülerdir ve yazarda popüler olanın peşinden gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sscc -- 30 Ağustos 2008; 1:41:14 >

• Ben de fanatik bir Metal Fırtına okuru olarak yeni okudum ''ASİ''yi... İyiki de yeni okumuşum, ''Sari İstila'' hala ortada yok çünkü. Yazarı twitter'dan da takip ediyorum, geçen sene bir ara kitabı tamamlamaya Bodrum'a gitmişti filan ama...

Bu arada konuda bilgisi verilmemiş, kitabın bu kadaaaarrr geç çıkmasının sebebi, maddi sıkıntılar nedeniyle bir diziye yardımcı senaristlik filan yapmış...

En az onun da bizim kadar merakla, ikinci kitabı yazmayı istediğini düşünüyorum. O kadar zaman geçti, adamın her günü okuyucalarına verip de tutamadığı bu sözleri düşünerek geçiyordur diye düşünüyorum. Ayrıca, o kadar zaman geçti, kopukluk filan...

Asi yorumuma da gelecek olursa, güzel kitaptı. İlk başlarda sıkıldım ne yalan söyliyeyim, hikayenin içine girebilmem uzun zaman aldı.

Bakalım merakla bekliyoruz, beklenene değer umarım.

• En beğendiğim kitaplardan birisi. Orkun Uçar yazar da okunmaz mı Yalnız bunun devamı Sarı İstila hala çıkmadı. Herhangi bir haber de alamıyoruz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.