Şimdi Ara

Kaplan aslandan güçlüyken neden aslanın bu kadar reklamı yapılıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
14.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: leon tr

Kaplan aslandan güçlüyken neden aslanın bu kadar reklamı yapılıyor?

Bu aslan engelli galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guitar-X

quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

birader boz ayının ağzı kaplandan da küçüktür,aslandan da fakat ikisini de yenebilir.Ağız büyüklüğüne ne takıldın sen bu kadar?

Bi istisna var sibirya kaplanı boz ayıyla kapışabiliyor.Aslan hangi hayvanlarla kapışıyor?

Peki aslanınki mi büyük kaplanınki mi?

aman hafız bu çok sakat soru olmuş yani pası atmışsın, gelin de lafı koyun diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• donanım haberin klasik konuları ve bu konuları açan değişik üyeleri. biri gider kalem karşılaştırır, biri ekran kartı sevicidir. biri aslan kaplan, te allam derdinizi seveyim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bir kaplanın yetişkin erkek aslanı öldürme potansiyeli yok çünkü ağız genişliği boynunu kavramaya yetmiyor. Erkek aslan ise kaplanı boğabiliyor bunun için ağzı yeterince büyük. Yani kaplanın totalde tek yapabileceği erkek aslanı kendinden uzak tutabilmek. Eğer erkek aslan sürü lideri ve yeterince kızgınsa asla kaçmaz sonuç olarak kaplan ya kaçar ya ölür. Aslanın kaplanı öldürdüğü veya kaçırdığı 3-4 video izledim.

bengal ve sibirya kaplanları afrika aslanlarından daha büyüktür hem kilo olarak hem de ağız olarak.İzlediğin videoları at bakalım.Sakın çin de kapıştırılan dişi kaplan-erkek aslan videosunu atma da siyah beyaz olan

Ayrıyetten kaplanlar tek tabancadır,avlanmayı daha iyi bilirler daha iyi avcıdırlar timsah,ayı avlayabilirler.Refleksleri daha iyidir.Afrika aslanlarının sırtlanları dövmesine benzemez bu.

Bu sadece beyaz kaplan.Bengal kaplanının bi alt türü.Sibirya kaplanı ise çok daha büyük.Erkek aslan sibirya kaplanını gördüğü anda kavga etmekten vazgeçer kaçmaya başlar.Hayvanlar hakkında bi bilgin yok sanırım.Sana şöyle söyleyeyim bir erkek aslan 250 kilo civarıdır,sibirya kaplanı ise 450 kilo.Bu resimde gördüğün ise bengal kaplanı,aslanın kaçmasına sebep olacak bir kaplan.

Beden büyüklüğünden bahsetmiyorum ağız açıklığından bahsediyorum erkek aslanların kafası kaplanlarınkinden büyük link atamam malum sitelerde var videolar.

Ne fark eder?Aslanın kaplanın boynuna diş geçirebileceğini mi düşünüyorsun?Kaplan buna izin verir mi sence?

Pençesi daha büyük olan kaplan
    Dişleri daha keskin olan kaplan
    Dişleri daha büyük olan kaplan
    Hacimce büyük olan kaplan

Ama ağzını daha geniş açıyor diye aslan alıyormuş öyle mi?Atsana videoları buraya.Kimse ban atmaz merak etme bu videolar için.Videoları bekliyorum

Özelden at olmadı,inanayım sana.

Aslan kaplan üzerinden sidik yarışı mı yapıcaz burda bi de yalancı muamelesi yapıyosun? Fi tarihinde izlediğim video sana nerden bulayım da linkini atayım? gora diye ara google da aslanın ağzının kaplandan büyük olduğu da yorumlarda yazıyodu. 12 yaşında veletler gibi aslan mı yener kaplan mı yener muhabbetine mi girecez İstersen babalarımızı kapıştıralım

• Stark (direwolf) alır

• ben bi video izlemiştim, kaplan kendisinden kat kat büyük ve tehlikeli av hayvanlarına ---tek başına-- saldırıp avlıyordu. Aslanlar kendilerinden cok büyük hayvanlara tek başına gidemio 2-3 dişi aslan bir arada ancak avlayabiliyor. Bu açıdan kaplanın güç ve yeteneği cok cok ilerde.

• Haberlerde görmüştüm kaplan mafyanın kaplanan el ense çekip öldürüyordu kafesin arkasından.

Aradaki farka bakar mısınız

Biri teke tek diyip teke tek gider

Diğeri kendinden güçsüzler 10 kişi dalır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaplan aslandan güçlüyken neden aslanın bu kadar reklamı yapılıyor?

aslanın ağzı daha büyük dişleri büyük diyenlere gelsin.

ayrıca kaplanın ısırma gücü aslandan daha çokmuşş

ancak şu var ki aslan mücadeleci bir hayvan tamamen kas yığını bu nedenle mutlak galip diye bir şey yoktur bu hususta. her iki hayvanında yakın kilolarda olduğunu varsayarsak, kavga sonuçlanmadan birisi ortamı terk edecektir. ancak başka çare kalmadığı durumlarda ikisinden birisi yneilecek ama yenen taraf hangisi olacak onu kimse bilemez.

ağırlık olarak ise kaplan daha ağır ama arada çok büyük fark yok, her iki yetişmiş hayvan arasında 50 kilo cvivarı fark olabilir iye düşünüyorum,

bu arada çukurda çekilen bir video var orada aslan öldürüyor kaplanı ama kaplan orta büyüklükte olduğundan aslana göre daha zayıf kalıyor ve haliyle ölüyor hayvan. öncelikle bu güzel hayvanları niye kavga ettirirler bilmiyorum yazık gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 6 Eylül 2018; 13:48:57 >

• Arkadaşlar cevap gayet basit aslanın boynunu kaplayan yelesi yüzünden aslan Vs kaplan çatışmalarında kaplan her ne kadar ondan çevik olsada öldürme ve kazanma potansiyeli olmuyor dolayısıyla aslan hep kazanıyor

Bende cok video izledim hep aslan kazanıyodu

• Kedi değil mi hepsi aynı.

Kangalı salın ne kadar cüsselide olsa bir halt yapamıyorlar.

• 2016 yılında dünyadaki kaplan sayısı 3890 idi, şu an kaç tanedir bilmiyorum ancak bu hayvanların türünün yok olması çok acı, nasıl bir zihniyet kürkten yapılacak bir giysi için böyle hayvanları öldürür anlamak mümkün değil.

insan en acımasız ve ahlaksız hayvan gerçekten.
  • quote:

quote:

quote:

Bir kaplanın yetişkin erkek aslanı öldürme potansiyeli yok çünkü ağız genişliği boynunu kavramaya yetmiyor. Erkek aslan ise kaplanı boğabiliyor bunun için ağzı yeterince büyük. Yani kaplanın totalde tek yapabileceği erkek aslanı kendinden uzak tutabilmek. Eğer erkek aslan sürü lideri ve yeterince kızgınsa asla kaçmaz sonuç olarak kaplan ya kaçar ya ölür. Aslanın kaplanı öldürdüğü veya kaçırdığı 3-4 video izledim.

bengal ve sibirya kaplanları afrika aslanlarından daha büyüktür hem kilo olarak hem de ağız olarak.İzlediğin videoları at bakalım.Sakın çin de kapıştırılan dişi kaplan-erkek aslan videosunu atma da siyah beyaz olan

Ayrıyetten kaplanlar tek tabancadır,avlanmayı daha iyi bilirler daha iyi avcıdırlar timsah,ayı avlayabilirler.Refleksleri daha iyidir.Afrika aslanlarının sırtlanları dövmesine benzemez bu.

Bu sadece beyaz kaplan.Bengal kaplanının bi alt türü.Sibirya kaplanı ise çok daha büyük.Erkek aslan sibirya kaplanını gördüğü anda kavga etmekten vazgeçer kaçmaya başlar.Hayvanlar hakkında bi bilgin yok sanırım.Sana şöyle söyleyeyim bir erkek aslan 250 kilo civarıdır,sibirya kaplanı ise 450 kilo.Bu resimde gördüğün ise bengal kaplanı,aslanın kaçmasına sebep olacak bir kaplan.

Beden büyüklüğünden bahsetmiyorum ağız açıklığından bahsediyorum erkek aslanların kafası kaplanlarınkinden büyük link atamam malum sitelerde var videolar.

Alıntıları Göster
    Senin dediğin gibi olsa en güçlü hayvan timsah olurdu

• Aslan daha heybetli

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.