Ya zaten sorunlardan bi tanesi de o. Bildiğimiz servis yok. On tane tamirciyle konuştuk. bön bön cvplar.
quote:
Orjinalden alıntı: Buciku
Servisine sorun bizim üst komşunun var ama sormaya çekiniyorum
Elektrik sistemi ile ilgili bir sorun vardır servise göster..Bizde de vosvos var
araba "Gay" olabilir dikkat...
Tşkrler Pest boy da siz hangi servise gösteriosunuz?
İstanbul da bildiğiniz servis varmı. Bi sürü vosvos sitesine de yazdım sordum ama cvp gelmedi henüz.
Gene de teşekkürler.
Siz nerde oturuyorsunuz?Arabanız kaç model?Ona göre bir servis söyleyebilirim..
1600 motorlarda bakımsızlar 40-45 kuruş yakar karbüratörü ayarlattırırsan 25-33 arası yakar..Dediğin gibi yakan araba bakımsızdır..
quote:
Orjinalden alıntı: hi5nil
yav bu araba bir benzin canavarı. 1600 motor karbiratörlü:D 40-45 ykr yakıyor. Gaz maz yok. Sen başkasıyla dalga geç yarbayım:) Ne güzüymüş
Bakımsızlığı konusunda da haklısın. İyi bir elden geçirilmesi lazım aslında .
Bahçelievler/Bakırköy civarı bir servis çok süper olur. Teşekkürler ilgin için
quote:
Orjinalden alıntı: pestboy
"Gitme zamanı"nı temsil ediyor olabilir dile kolay, 35 yaşında araba
quote:
Orjinalden alıntı: QamiQaze
"Gitme zamanı"nı temsil ediyor olabilir dile kolay, 35 yaşında araba
Onun gitmesini gerçekten istemiyoruz. Küçük kardeşim 12 yaşında, büyüyünce ben herşeyini yaptırırım baba sakın satmayalım diye, her konu açıldığında kapatıyor. Aslında tesbitinde doğruluk payı olsa bile, inş öyle bi şey olmaz ya.
adamlar araba kullanılamayacak hale geldiği zaman bi ışık yapalım demezler heralde o yüzden o araba daha yaşar merak etmeyin
G yanıyorsa gaza bas diyor , gaza basmayı denedinmi ?
quote:
Orjinalden alıntı: hi5nil
Bahçelievler/Bakırköy civarı bir servis çok süper olur. Teşekkürler ilgin için
quote:
Orjinalden alıntı: pestboy
Sana bizim kendi sitemizin adresini veriyim orda ustalarımız var onlar sana konu açarsan bilgi vericeklerdir..Ustaların adreslerinide verirler sana ben anadolu yakasında olduğum için usta hakkında sana bilgi veremiyeceğim..Bende de 68 model bi vosvos var..