Şimdi Ara

Kaportacı vekaletname istiyor acil yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hikayenin en başından başlayacağım, ablama yaklaşık 4-5 ay öncesinde bir araba aldık, fakat kendisi araba sürmeyi yeni yeni öğrendiği için çok fazla arabayı bir yerlere sürttüğünden veye çarptığından dolayı arabada çizik ve vuruklar oluştu.Bundan 1-1.5 ay önce kadar ablam arabayı vurmuş ve moral bakımından çöktüğü için yaptırayım dedim, ikitellide bir sürü yere sordum iyi fiyat ve içimin ısındığı bir yere arabayı bıraktım.Arabanın vuruk hali şu şekildeydi.
    Yapılmış hali ise şöyle

Adamlar daha önceden anlaştığımız gibi 150 lira verip memnuniyet içerisinde vedalaştık.

Bundan sonra ablam arabayı küçük küçük vurmalara falan devam etti, sonra bi 2-3 hafta geçti biraz direksiyon çalıştırdım baktık vurmuyor dedim yaptırayım fena kullanmayıp gerçekten dikkat ettiğini düşündüm, sonra yine aynı yere götürdüm arabayı bu olay 1 hafta öncesinde gerçekleşiyor, ve arabayı kaskodan yaptırmak istediğimizi söylüyorum oradaki çalışan abi tamamdır problem yok beyan yazarız hallettiririz diyince ben de okey dedim.

Arabanın görüldüğü üzere 3 parça boyansın mı dedi dedim boyansın göçükleri falan tamir edilecek falan dedi 1 hafta süre verdi.Bu kazalar için iki tane beyan yazdırdı işte bilmem ne tarihinde bilmem nerede arabam park halindeyken hasar görmüştür onarılmasını arz ederim diye sigorta müdürlüğüne. Arabanın aslında yine önceki kazada olan taraftaki kaportada vuruklar ve bagajda geriye giderken bir direğe girildiğinde birazcık içine göçüklük vardı bunları ben halledicem sen dert etme dedi.Sonra vekalet işini falan söyledi yoğun olduğumdan halledemem abi dedim getiririsin müsait olduğunda falan dedi, neyse arabayı teslim olmuş oldum.

Neyse bugün arabayı almaya gittim araba Allah için tertemiz olmuş hiçbir şeyi kalmamış halde teslim aldım, ilk kasko ücreti ne çıktı diye sordum biliyor musun diye 3200 lira dedi çok fazla diye düşündüm sonra benden vekaletname istedi ama işin içinde bir ****lik var diye düşündüm vekaletnameyi zaten halletmemiştim önce arabayı bu şekilde veremem falan tarzı konuştu dedim onca yolu yürüyerek geldim falan neyse sonra getiricem falan dedim hemen küçük bir kağıda getireceğim falan yazdım.Şimdi bu hasarlar 3200 lira eder mi eğer ediyorsa içim rahat sadece bu 2 kaza için vekaletname yazabilirim eğer yok değilse nasıl bir .yol izlemeliyim ? Eksper raporlarını internetten inceleyebildiğimizi öğrendim fakat 'sbm.org.tr' adresindeki rapor sorgulama sayfasında rapor kayıtı bulunmadı.Sonra 5664'e mesaj attım orada benim beyanlarda yazdığım tarihlerde kaza olduğu yazıyor yazdığım şekilde Park halinde çarpma yazıyor fakat bunların kaç lira olduğuna dair ya da ne işlem yapıldığına dair bilgi alamıyorum, çeşitli servislerden.Acaba sisteme daha düşmedi mi ? ya da bi puştluk var diye düşünmeden alıkoyamıyorum, çünkü konuştuğum adama güvenmiş gibiydim Şu an ne yapmalıyım gerçekten içim daraldı, araba yapılmış durumda bende adamlar ücretini almadılar ben kaskodaki ücreti alıp adamlara ondan sonra mı vermeliyim yoksa direk adamlara 2 haftalık şu şu kazadan gelen kasko ücreti için vekalet yazmalı mıyım ? şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.