Şimdi Ara

Kapsamlı Yabancı Dizi Tavsiye Konusu ///170'den fazla dizi (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
575
Cevap
201
Favori
219.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bones u izlenmeli olarak yazmışsın onu sevdiysen
    ---> Csi: New York u ve
    ---> Ncıs i
    ---> Csi : Miami
    ---> Csi : Las Vegas ı kesin seversin mutlaka izlenmesi gereken dizilerden benim seçtiklerim...
  • Bir bölümünü izledikten sonra diğer bölümünü izlemekten kendimi alıkoyamayacağım, insanın merakta bırakan akıcı diziler arıyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • Band of brothersi goremedim dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coldmagic

Person of Interest çok hafife alınmış.4/4 lük bir dizidir.

Chuck, Shameless, How I Met Your Mother deli dıramdır. Sigara tüketimini arttırır tehlike. ve Person of Interest güzeldir. Ama senaryosu ööuuhg artık dedirtti. Sinbad konusunda haklısın. Öne Tree Hill müthiştir. İnsan bazen ulen bu kadar mükemmel bayanı nerden bulmuşlar. Nasıl bir araya getirmişler diyorsunuz. House ilk doktorlardan sonra garipsedim. Ama Dexter da müthiş Bi oyunculuk yok. Buna katılmıyorum.

• The Borgias,dönem dizilerini sevenler izleyebilir,İtalya'da bir dönem Papalık da yapmış Borgia ailesini,Vatikan entrikalarını falan anlatıyor.

tr.wikipedia.org
    Borgia ailesi - Vikipedi
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Borgia_ailesi

Kapsamlı Yabancı Dizi Tavsiye Konusu ///170'den fazla dizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackenedd

Band of brothersi goremedim dostum

Listede mevcut ,mobilden girerken sorun olmuş olabilir
  • liste için teşekkürle
  • Çok yararlı bir konu, elinize sağlık.Kesinlikle üst konu yapılmalı.
  • Yorumlar ve öneriler için teşekkürler arkadaşlar .
  • Güzel konu ellerine sağlık

İngilizce için listendeki dizilerden iki üç tanesini önerebilir misin peki ? Çok ağır değil çok basit de değil orta kıvamda anlaşılabilir bir dili olsa kâfi. Konusu fark etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oberyn

Güzel konu ellerine sağlık

İngilizce için listendeki dizilerden iki üç tanesini önerebilir misin peki ? Çok ağır değil çok basit de değil orta kıvamda anlaşılabilir bir dili olsa kâfi. Konusu fark etmez

Sons of Anarchy ,
    Jericho,
    Big Bang Theory
    Eureka,
    Chuck
    No ordinary family
    Prison Break
    the O.Z
    Biraz daha ileri bir seviye tıbbi terimler için House M.D yi tavsiye edebilirim.
  • Takip
  • Hocam sence bu liste yeterli mi şimdilik ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ıAmPassenger

Hocam sence bu liste yeterli mi şimdilik ?

şimdilik derken yaz aylarını kast ediyorsanız her gün 1 bölüm izleseniz bile yazın büyük bir kısmı bu dizileri izlemekle biter
  • Yorum kabul ediyormusun bilmiyorum ama yazayım

Komedi de gelmiş geçmiş en iyi olan dizi Married with children dır onun listede olmaması şaşırdım. My name is earl de izlenmemeli de görmekde üzücü

-Blue Mountain State ile zaman kaybedecigime my name is earl izlemek çok daha iyi . tabi bu iş kişisel zevk sonucta nekadar böyle yorum yazmak mantıklı onu da bilmiyorum :)
  • Tabi elbette neden kabul etmeyeyim

Marries with children'ın gelmiş geçmiş en iyi komedi olup olmadığı hakkında izlemediğim için bilgim yok zaten o yüzden izlediğim ve burada yazdığım listede yok .

Blue mountain state ile my name is earl ü karşılaştırmak kişilerin zevkine kalmış ,kaldı ki sizde belirttiniz.Sizin için öyle uygundur o yüzden diyecek birşeyim yok

@mert1905x
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Tabi elbette neden kabul etmeyeyim

Marries with children'ın gelmiş geçmiş en iyi komedi olup olmadığı hakkında izlemediğim için bilgim yok zaten o yüzden izlediğim ve burada yazdığım listede yok .

Blue mountain state ile my name is earl ü karşılaştırmak kişilerin zevkine kalmış ,kaldı ki sizde belirttiniz.Sizin için öyle uygundur o yüzden diyecek birşeyim yok

@mert1905x

Sizin gibi dizi sever birinin married with childrne gibi klasik bir diziyi izlememesi şaşırdım bence fırsat buldugunuzda kesinlikle izleyin şöyle söyleyeyim zamanında married ile friends ful indirdim biri 13 biri 10 sezondu yanlış hatırlamıyorsam. yazı tura atıp Married cıktı ve başladım izlemeye married bittikten sonra firends izledim 10 15 bölüm izledim 2-3 bölümde gülmüşümdür devamını izleyemedim bile sıktı.Friendsi herkes çok seviyor olmasına ragmen beni sarmadı nedense. :) Size tavsiye mwc izleyin kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

quote:

Orijinalden alıntı: ıAmPassenger

Hocam sence bu liste yeterli mi şimdilik ?

şimdilik derken yaz aylarını kast ediyorsanız her gün 1 bölüm izleseniz bile yazın büyük bir kısmı bu dizileri izlemekle biter

zaten öyle yaparak yazın boş geçmesini önleyeceğim işsizim sonuçta bari dizi izleyelim
  • Dün Black Mirror'un 2. sezonunu izledim. Tekrar hayran kaldım diziye. Bu diziye benzeyen her bölümü farklı tatta ve sonunda şok geçirten bir dizi var mı?
    Bir de yaz için dizi listesi oluşturdum. Her telden bir dizi koymaya çalıştım nasıl olmuş sizce?

Fringe
    Dexter
    Person of Interest
    Breaking Bad
    Boardwalk Empire
    Supernatural
    Friends
    Lie to me
  • quote:

Orijinalden alıntı: _MostWanted_

Dün Black Mirror'un 2. sezonunu izledim. Tekrar hayran kaldım diziye. Bu diziye benzeyen her bölümü farklı tatta ve sonunda şok geçirten bir dizi var mı?
    Bir de yaz için dizi listesi oluşturdum. Her telden bir dizi koymaya çalıştım nasıl olmuş sizce?

Fringe
    Dexter
    Person of Interest
    Breaking Bad
    Boardwalk Empire
    Supernatural
    Friends
    Lie to me

Black Mirrors gibisi yok onu belirteyim , o kadar dizi izlemişliğim var muhtemelen onun eşi benzeri bir dizi daha yoktur kendi alanında

Boardwalk Empire , Friends yaz aylarında sıkabilir diye düşünüyorum.Fringe ,Dexter ,supernatural benim için daha ideal olurdu yazın başlamak adına.Zaten Supernatural , dexter ve Fringe i en iyi ihtimalle 1 ay izlerseniz hergün 5-6 bölüm izleseniz her birinden.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.