Şimdi Ara

Kapsamlı Yabancı Dizi Tavsiye Konusu ///170'den fazla dizi (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
201
Favori
219.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1- Yeni dizi kategorisi eklendi
    2- Bir yeni dizi eklendi.
  • açıkçası girerken Mad Men in bırak kesinlikle izlenmeli de olmasını, liste de bile olamayacağını düşünüyordum ama gerçekten şaşırdım. şöyle uzaktan bir baktım listeye.
    tek katılmadığım, arkadaşlarımla her zaman tartıştığım fazla abartıldığını düşündüğüm Supernatural.
    ayrıca sadece şu sezonundan, şu bölümünün güzelliğinden ya da bir oyuncu hatrına dizilerin yüksek puan almasına veya iyi dizi kategorisinde gösterilmesine de karşıyım.
    eline sağlık güzel bir liste olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soru Bankası

açıkçası girerken Mad Men in bırak kesinlikle izlenmeli de olmasını, liste de bile olamayacağını düşünüyordum ama gerçekten şaşırdım. şöyle uzaktan bir baktım listeye.
    tek katılmadığım, arkadaşlarımla her zaman tartıştığım fazla abartıldığını düşündüğüm Supernatural.
    ayrıca sadece şu sezonundan, şu bölümünün güzelliğinden ya da bir oyuncu hatrına dizilerin yüksek puan almasına veya iyi dizi kategorisinde gösterilmesine de karşıyım.
    eline sağlık güzel bir liste olmuş

Supernatural'in ilk 5 sezonu için fazla abartıldığını düşünmüyorum ancak sonradan yazarların vs değişmesiyle benim için oldukça kötü bir dizi oldu.Ben ilk 5 sezon ile final yapmış sayıyorum.Böyle baktığım için klasikler arasına soktum .En azından 5yıl çizgilerini korudular senaryo ile beraber.Gerçi şu anda da dizinin temel attığı aynı çizgiyi devam ettirseler de konu olarak benim için sıkıcı hale geldi.Melekler ,tanrılar ,şeytanlar vs bir diziye girince o diziden hayır gelmediğini çok uzun zaman önce öğrendim

Mad Men'in türünü her ne kadar sevmesemde izlediğim zamanlarda iş gereği mecburdum.Şu anda iyi ki izlemeye başlamışım diyorum her ne kadar artık o işle ilgili çalışmasam da. .

Yorumunuz için teşekkürler.Keyifli seyirler.
  • Dexter ve Breaking Bad`im bitti. tavsiyeleriniz uzerine OZ`a basliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur!..

Dexter ve Breaking Bad`im bitti. tavsiyeleriniz uzerine OZ`a basliyorum.

lostu bitirmediysen kesin bitir kardeşim ben 2 kere bitirdim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHBSC55

quote:

lostu izlemistim.. tavsiyeler uzerine oz a basladim ama beni pek sarmadi. herkesin kendi zevki. 6 bolum izledikten sonra revolution a basladim ve bana gore muhtesem bir dizi. 4 gunde 19 bolumun tamamini da izledim. simdi de da vinci ye baslamayi dusunuyorum. tavsiyeniz icin tesekkur ederim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DHBSC55

quote:

lostu izlemistim.. tavsiyeler uzerine oz a basladim ama beni pek sarmadi. herkesin kendi zevki. 6 bolum izledikten sonra revolution a basladim ve bana gore muhtesem bir dizi. 4 gunde 19 bolumun tamamini da izledim. simdi de da vinci ye baslamayi dusunuyorum. tavsiyeniz icin tesekkur ederim

bende davince ye yeni başladım 2 bölüm izledim güzel gidiyo zaman kaybı bir dizi deyil yani izlernir gibi :)
  • Teşekkürler.
  • İzledigim dizilerin coğunda aynı fikirlere sahipiz :) ama the killing de örtüşemedik.Bu arada seni bu dizi izleme azminden dolayı tebrik ediyorum ortada azımsanamayacak bir süre zarfı var helal olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackkedi

İzledigim dizilerin coğunda aynı fikirlere sahipiz :) ama the killing de örtüşemedik.Bu arada seni bu dizi izleme azminden dolayı tebrik ediyorum ortada azımsanamayacak bir süre zarfı var helal olsun

Uzun zaman önce geride kaldı o izleme sıkıntısı ,hem zaman yok hem de izleyecek kaliteli dizi sayısı bir elin parmağını geçmez sanırım benim için .

Yorum için teşekkürler.
  • Güzel bir liste olmuş.
  • Tam muhtesem bir konu olmus cok guzel secmissin diyordumki the o.c. nin " izlenmemeli " katogorisinde oldugunu gordum.Akilda kalinir bir sahnesi yok diyorsun ama ilk sezon finalinda agladigimi bilirim.Yuzlerce dizi-film izlememe ragmen sadece the o.c. de agladim.Arkada calan hallelujah sarkisi ile her sahne yi cok net hatirliyorum bence o dizinin orada olmasi cok buyuk haksizlik olmus.
  • Sherlock ve Person of interest yanlış yerlerde. Sherlock kesinlikle izlenmeli, Poi ise izlenmeli bölümünde olmalı bence.
  • Yorumlar için teşekkürler.
  • çok güzel bi iş yapmışsın çok teşekkürler valla uzun zamandır böyle bişey arıyodum
    takipteyim
  • sitcom olarak modern family çok öneren oldu.. ama kategorilerde göremedim
  • Güzel konu.Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctorus

sitcom olarak modern family çok öneren oldu.. ama kategorilerde göremedim

Modern Family i izlemediğim için herhangi bir yorum yapıp kategorilere eklemedim.Bu yüzden listede yok.
  • İzlemediğin çok popüler dizi var hocam. Onları da tamamlarsan seni forumun TV Series Psycho'su ilan edebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

İzlemediğin çok popüler dizi var hocam. Onları da tamamlarsan seni forumun TV Series Psycho'su ilan edebiliriz.

Listeme ekli olmayan aralarında çok fazla hatırlamadığı bir çok 1980 sonrası dizi var.Onları bir ara ekleyeceğim onun dışında benim muhtemelen düşündüğüm 10 a yakındır popüler olarak izlemediğim.Modern Family ,Six feet under gibi .

Zaten bundan sonrada pek izleyebilecek vaktim yok.Zaten hali hazırda devam eden başladığım dizilerin güncel bölümlerini izlemek bile vaktimi alıyor.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.