Şimdi Ara

KAPUT KiLiDi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Merhabalar sayın forum üyeleri benim 98 rn brodwayım var kaput önceleri güzel kilitleniyor içerden mandaldan kilidi açtığında tık diye bir ses geliyor kaputun açıldığını anlıyordum şimdi kaput kilitleniyor ama açarkan tık diye bir ses gelmiyor içerden mandalı çekince açıldığı belli elmuyor bazı zamanlar bir elim hafif kaputu kaldırırken bir elimde mandaldan kilidi açıyorum zor açılması dışında bir sıkıntı olurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Broadwaylarin kaput,kapudun arka kısmından yani arkadan öne doğru açılıyordu yanlış bilmiyorsam o zaman yolda giderken kapudun açılması gibi bir durum söz konusu olamaz

• Mandalın çektiği kablo boşlamıştır büyük ihtimal. Mandal dan kilide giden borunun içi zamanla toz ve kirden dolayı tıkanabiliyor ve siz kaputu açmak istediğinizde mandala asılınca zamanla borudaki tel gevşiyor. El yordamı ile kendiniz bile çözersiniz. Zor bir işlem değil.
  • Kaputun icinde sag ve solda slikon plastik vari birsey var onlari dondurerek yukseltin duzelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M_aTRa_X kullanıcısına yanıt
    Peki kaput kilidini gevşetip hafif aşağı indirsem yani boşluğunu alsam düzelmezmi aslında sıkıntısı yoktuda bundan 4 ay önce hafif bir kaza yaptım ön tampondan çaprazdan çarptılar tampon biraz sarsıldı o esnada kaputun hafif sağa kaydığını gördüm kaporta hasarı yoktu çok şükür kendim düzelttim ortaladım kilidi ayarladım ama istediğim gibi olmadı içime sinmedi ama tekrar ellemeye cesaret edemdim

• Arkadaşlar bugün hallettm kaput kilidi olayını kaput kilidini gevşettim biraz aşağı indirip sıktım şimdi sımsıkı kapanıyor hiç boşluğu kalmadı istediğim gibi oldu bide arabanın ön taraftan içeriye su alıyordu onuda buldum akünun olduğu bölumden su alıyor şoför tarafı su almaması için ne yapabilirim ziftmi pütürmü

• KAPUT KiLiDi

KAPUT KiLiDi

KAPUT KiLiDi

bu kısimlardan su alıyor bu resimler benim arabanın değil gösteemek için resim cekmeye zamanim olmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dönmeyen Kapı Kilidi
    geçen yıl açıldı
    Araç kapı kilitleme sesi.
    11 yıl önce açıldı
    kapı kilidi anahtarı kayip
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.