Şimdi Ara

Kaputa gelen tas izleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
9.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba yaklaşık 3 ay önce yeni araba aldım , araç siyah kia ceed , otobanda yüksek hızlarda giderken ( yüksekten kasıt 100-120) gelen iki tas sonucunda çok hafif göçük ve boya kalkması oldu , bunlara pasta cila yaptırsam gecer mı ? Rotus için servise gitsem komple boyamaya kalkacaklar kaputu ki çok gereksiz olur , kaskodan mini onarım icin autokinge gitsem lokal boya yaparlar o zamanda satarken dert anlatmak dert , sizce ne yapsam daha önce istanbulda rotus yaptıran tavsiye edebilceginiz bir yer var mı ?
    Not: göçük çok çok hafif belli belirsiz ama boya kalkmaları beyaz beyaz onlar canımı sıkıyor

• Yav sanki bmw mercedese biniyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: postal58

Yav sanki bmw mercedese biniyosun

aman hocam o nasıl mantık en iyi araba alabildiğim arabadır. o adamı kia ceed taşıyorsa onun bmw mercedesi odur
  • Rotus yaptir uzerinede seffaf flim cek tamamdir

Bmw ve mercedesmi diyen arkadasida kiniyorum ayip. Herkezin mali kendine guzel sizin yaptiginizin amaci ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berktd

Arkadaslar merhaba yaklaşık 3 ay önce yeni araba aldım , araç siyah kia ceed , otobanda yüksek hızlarda giderken ( yüksekten kasıt 100-120) gelen iki tas sonucunda çok hafif göçük ve boya kalkması oldu , bunlara pasta cila yaptırsam gecer mı ? Rotus için servise gitsem komple boyamaya kalkacaklar kaputu ki çok gereksiz olur , kaskodan mini onarım icin autokinge gitsem lokal boya yaparlar o zamanda satarken dert anlatmak dert , sizce ne yapsam daha önce istanbulda rotus yaptıran tavsiye edebilceginiz bir yer var mı ?
    Not: göçük çok çok hafif belli belirsiz ama boya kalkmaları beyaz beyaz onlar canımı sıkıyor

Pasta cila ile kalkmış boya halledilmez.Autoking'in de uğraşacağını sanmıyorum pek.Rötüş boyası ve pasta cila marifetiyle eskisinden farksız hale getirebilirsin.İnternette bizzat kullanıcı uygulamaları mevcut.İzmir'de isen ben de yardımcı olurum.Hem muhabbet eder çay içeriz hem de arabanın işini hallederiz.

• Cevap verenlere teşekkür ediyorum , BMW Mercedes diyen arkadasa ise hayatında basarılar ama bu kafayla zor birseyler başarması , derin mavi arkadasım istanbuldayim izmirde olsam güzel olurdu , teklifim için teşekkür ediyorum sanada , elimde rötuş boyası var yaptırmıştım , yarın sonax meguiars ile falan konuşayım hem parlatmis oluruz arabayı , birde avcılar autojoyu duyan var mi , detailing işinde iyimis diye duydum ama giden var mı acaba ?
  • quote:

Sen arabana eşek niyetine biniyorsun diye millette mi binsin..
    Hocam servise götürme hemen değişim yada komple boya derler.. Güzel bir kaporta ustasına yada biraz daha pahalı olur ama profosyonel yapan yerlere götür..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anotherbrick55 -- 25 Haziran 2012; 21:04:39 >
  • quote:

Cok ayıp. Bmw mercedes dısındakiler araba degil mi . Talihsiz bir yorum olmus. Herkesin arabası kendisine en güzel gelendir.
  • quote:

Cevap verenlere teşekkür ediyorum , BMW Mercedes diyen arkadasa ise hayatında basarılar ama bu kafayla zor birseyler başarması , derin mavi arkadasım istanbuldayim izmirde olsam güzel olurdu , teklifim için teşekkür ediyorum sanada , elimde rötuş boyası var yaptırmıştım , yarın sonax meguiars ile falan konuşayım hem parlatmis oluruz arabayı , birde avcılar autojoyu duyan var mi , detailing işinde iyimis diye duydum ama giden var mı acaba ?
    Aynı sorun benim aracımda da var ve canımı sıkmıyor değil memlekete gidince ustalarıma danışacağım...
  • quote:

Ne kadar gereksiz bir yorum.Ne yani sadece Mercedes BMW sahipleri mi otomobillerini önemseyecek ya da iyi bakacaklar?

Forumun ünlü yorumlarından birini yapayım ama ''Yav he he''
  • quote:

Arkadaslar merhaba yaklaşık 3 ay önce yeni araba aldım , araç siyah kia ceed , otobanda yüksek hızlarda giderken ( yüksekten kasıt 100-120) gelen iki tas sonucunda çok hafif göçük ve boya kalkması oldu , bunlara pasta cila yaptırsam gecer mı ? Rotus için servise gitsem komple boyamaya kalkacaklar kaputu ki çok gereksiz olur , kaskodan mini onarım icin autokinge gitsem lokal boya yaparlar o zamanda satarken dert anlatmak dert , sizce ne yapsam daha önce istanbulda rotus yaptıran tavsiye edebilceginiz bir yer var mı ?

aynı durum bende de olmustu.servıse gıttım rotus yaptırttım bıttı.komple boyamazlar merak etme.eger sen ıstemezssen teklıf etmezler.

• quote:

Orijinalden alıntı: E@gle_1903

quote:

aynı durum bende de olmustu.servıse gıttım rotus yaptırttım bıttı.komple boyamazlar merak etme.eger sen ıstemezssen teklıf etmezler.

Araciniz neydi acaba fikir edinmek icin soruyorum , servis herhangi bir ucret aldi mi eger ozel degilse tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: vvassabi

quote:

İnsan takıntılı olunca..

• quote:

İnsanların binbir zorlukla aldığı araçlarına dikkat etmeleri için illa Mercedes, Bmw vs. mi olması gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ykaraca

quote:

İnsanların binbir zorlukla aldığı araçlarına dikkat etmeleri için illa Mercedes, Bmw vs. mi olması gerek?

Alıntıları Göster
    Türkiyede taş vuruklarını engellemenin yolu yok.şimdi yaptırsan yine olacak.yolların hali malum.eğer çok göze batmıyorsa önemseme derim!yaptıracaksanda sonrasında kaputa şeffaf folyo çektirmeni tavsiye ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: E@gle_1903

quote:

Araciniz neydi acaba fikir edinmek icin soruyorum , servis herhangi bir ucret aldi mi eger ozel degilse tabi

vw polo beyaz
    2012 model.

servis hiçbir ücret talep etmedi.ama bana bir öneride bulundu.ön tarafı filim gibi bir madde varmış onunla kaplayalımmı dedıler.hatta tüm aracı.yaklaşık 600 tl tutuyordu o zaman.kabul etmedım.onun dışında bu tıp şeylerden ücret almıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vvassabi -- 25 Haziran 2012; 22:27:46 >

• Anladim tesekkurler , bende kaputa film cektrcektim seffaf arabayi aldigim zaman sonra pahali geldi simdi yaptirdiktan sonra kesinlikle cektirmeyi dusunuyorum
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: DeLPhinuSs

quote:

Alıntıları Göster
    Boya kalkması varsa aracın boya işlemi görmesi banko. İşlem yapıldıktan sonra koruyucu film yaptırın.

• quote:

Orijinalden alıntı: High Quality

Boya kalkması varsa aracın boya işlemi görmesi banko. İşlem yapıldıktan sonra koruyucu film yaptırın.

Alıntıları Göster
    babamın caddyde bolca taş izi vardı.boyacı arkadaş sağolsun özenle fırında boyadı.ilk günkü gibi oldu.birkaçtane olsa rötuşla zımparayla uğraşılabilirdi belki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.