Şimdi Ara

KAPUTU ALEV ALAN FIAT LINEA (TICARI TAKSI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Koltukta airbag yok ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bişey görsem mutlaka sağa çeker bagajdan yangın tüpünü alır müdehale ederim. Ben mi çok safım acaba .

• Mojaverok kullanıcısına yanıt
    Doğru olan bu hocam.

• Adamın ekmek teknesi.Üzüldüm ya.
  • Kaputun alev alması normal yangın alt kısımda var. Bir maddenin alev alması için belli bir sıcaklığa çıkması gerekir. Mesela kaputun üstündeki boyanın veya kaput korumanın yanması için gereken sıcaklık 400 derece olsun. 401 derece olunca alev alır.

Su sıcaklığı düşürdüğü için yangında kullanılır.
    Yangın söndürücüler ise yanan maddenin oksijen almasını engellediği için yangını engeller.

Altında ateş varken kaputun alev alması normaldir. çünkü boya yanıcı bir maddedir.

Yangına doğru müdahale etmişler. Çevredeki esnafın yardımı olmuş. Araba öyle yanarken yandan geçen araçlara bir tek ben mi kızıyorum demiştim. Tek değil mişim.

Şükür diğer aksamlara atlamadı alev.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgutozkan -- 26 Mayıs 2017; 21:1:54 >
  • Direksiyon Airbagi için geçerlidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsn_33 -- 26 Mayıs 2017; 21:0:19 >
  • arabaya dikkat ettiyseniz aracın turşusu çıkmış. yani büyük ihtimal 7-24 çalışan bir araç. kimbilir ne olmuştur. örnek bir taksi çıkması linea ilanı koyuyorum. bu ilana bakıp o yanan aracın halini az çok tahmin edebilirsiniz.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sumer-taksi-den-2012-fiat-linea-1.3-mjet-temiz-taksi-cikmasidir-406087074/detay
  • Ekmeği yenmiş :)))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oturduğum eski mahallede jetta yanmıştı akşam vaktiydi bağırış seslerini duyup dışarı çıkınca manzarayı gördüm, alevler arabayı tamamen sarmadan söndürmüşlerdi, motor kısmı kömür olmuştu. olmayacak şey değil.
  • Tüplü diye geldim, gidiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSY

Düşünce hep aynı hiç değişmez. Poşet. Teneke diyerek tenekeye hakaret etmek istemiyorum.

Alanda ultra ileri derece...

fiata giydirip kendi halinde takılıyorsun,beğenmiyorsun kendi tercihindir ama son kısım hiç olmamış haddini aşmışsın, alanlara hakaret edemezsin terbiyeni takın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzakdağ -- 27 Mayıs 2017; 2:28:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzakdağ

quote:

Düşünce hep aynı hiç değişmez. Poşet. Teneke diyerek tenekeye hakaret etmek istemiyorum.

fiata giydirip kendi halinde takılıyorsun,beğenmiyorsun kendi tercihindir ama son kısım hiç olmamış haddini aşmışsın, alanlara hakaret edemezsin terbiyeni takın.

benim için doğru söz heryerde doğrudur. aksini hiçbir zaman söylemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbaros Hayreddin

Koltukta airbag yok ki

Koltuk için değil Hocam.Direksiyonda varsa onun kablosudur.

• Konunun özeti; aracınızda yangın tüpü olmalı mı? Arkadaşlar gerekirse aracınızda direksyon!!! olmasın ama yangın tüpü olsun, araç sahibinin çırpınışları gerekli açıklamayı yapıyor. Ve maalesef ülkecek ne denli denetimsiz / deneyimsiz olduğumuz ortada bir ton araç geçti bir Allah'ın kulu durup yangın tüpü veremedi...

• quote:

sen ne marka araç kullanıyorsun merak ettim...
  • quote:

Markayı beğenmiyor olabilirsiniz ve eleştirebilirsiniz. Ancak ne markaya ne de kullanıcısına hakaret etme hakkınızolduğunu düşünmüyorum.

Eleştiri belirli saygı kuralları çerçevesinde yapılır, gelip aşağılayınca sadece hakaret etmiş oluyorsunuz. İnsanların Fiat almasında sizi rahatsız eden nedir, niye dokunuyor? Başarılı veya başarısız, ülke ekonomimize katkı sağlayan bir şirketi ve kullanıcılarını eleştirmek yerine sadece hakaret ederken utanmıyor musunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1) Bakım ne durumda ?
    2) Nasıl kullanılıyor ?
    3) Sorun nedir ?

Bunlar bilinmeden konuşmak gereksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mojaverok

Böyle bişey görsem mutlaka sağa çeker bagajdan yangın tüpünü alır müdehale ederim. Ben mi çok safım acaba .

Aynen öyle hocam. Hatta bi kere bendeki yangın tüpü de bitti çevre esnaf kova falan verdi koştura koştura taşıma suyla taşıdık. Mal benim değil ama işte insan üzülüyor. Orda yoldan geçip de durup yardım etmeyen insanlar adına da üzülüyorum. Böyle zamanlarda gerek insan olmak, birlik olmak..

• Yine de bence gereken yardımı yapmışlar vatandaşlar.Arabanın yanında en az 5-6 kişi 4-5 yangın tüpüyle çabalayıp duruyor.Mutemelen çevredeki esnaflardır onlar da.Sürücüler de büyük ihtimal yangın tüplerini görerek ve akan trafikte oldukları için durmamışlardır.Eğer söndüren olmasaydı dururlardı diye düşünüyorum.
  • araba profesörleri yine iş başında

geçmiş olsun can kaybı olmaması sevindirici
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.