arkadaşlar 6 gün önce xegonda dc oldum ve 6 gündür acc me bağlanamıyordum neyse sabahki res ten sonra bağlandım sonunda fakat ana charım 41 lvl wirorum silinmiş bulunduğu yerde yeller esiyor lvl 0 yazıyor. bu arada bu char beramusta en altta 0 lvl yazıyor class bilinmiyor isim Gladyus bi ismi doğru gerisi yalan sizce o cjhar geri gelirmi yada geri getirmek için ne yapmam gerek??
o sorun banada oldu ama bana char açarken oldu yumuşak g gibi ingilizce olmayan karakteri id de kullanırsan bu sorun meydana gelir
Gladius ta türkçe karakter yok ama madem nick te problem vardı bana 41 lvl olmadan söleselerdi ya
bu da yeni versionlarla olan bişi olduğu için olabilir
sanırsam yeterince türk var dediler ama serverdan atamıyolar türkler elini ayağını keserse sadece 1 server kalır oda 1-2-3 diye adlandırılmaz 1 olarak kalır bunu herkez biliyor. servberda yabancı bulmak zor oldu ah eski charım seni özledim nerdesin gladius
EYWAHH benim dark da ( imzadaki) devil kısmında İ VAR..
Şİmdi benim charın gitme ihtamali varmı?
küçükse hayır ama büyükse olabilir bu konunun üstünde artık pek durmuyorlar ama char açarken bu kalktı
demin serverda level 0 falan filan die bi yazılar geçiyodu, bi hata ve bu hatayı düzelmeye çalışıyo olabilirler. bekle 1 az daha.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme