Şimdi Ara

kar kostümleri hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu kostümler sırayla indirime girecek mi acaba, yoksa sabit fiyat mı :P

teşekkürler

• Ayrica limited miydi bu skinler? Kapancak galiba bir kac hafta sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

Ayrica limited miydi bu skinler? Kapancak galiba bir kac hafta sonra.

evet, sınırlı kostümler arasında gösteriyor
  • Kardeşim bu kostümler limited hangi limited kostümün indirime girdiğini gördün ?

Harrowingde her 6 saatte 1 yapılan indirimler mağazada olan kostümlerden yapılmıştı. İndirim yok büyük ihtimalle 6 ocaktan sonra mağazadan kalkacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaladin

Kardeşim bu kostümler limited hangi limited kostümün indirime girdiğini gördün ?

Harrowingde her 6 saatte 1 yapılan indirimler mağazada olan kostümlerden yapılmıştı. İndirim yok büyük ihtimalle 6 ocaktan sonra mağazadan kalkacak

Bi ara oyunda ki her limitli skini açtılar, Sırası ile 5-10 tanesi indirime girdi toplu bi şekilde ondan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden olup ta indirime giren kostümler 6 ocak'a kadar açık ve indirime girmeyecek
    16 aralık tarihinde yeni seju ori ve malzaharın kostümleri gelicek
    şu anda 5 tane (2009-10-11..) diye bundle lar var fiyetları 3000 le 6000 arasında değişiyor ama bende bazı kahramanlar eksik olduğu için fiyatları tam yansıtmayabilir
    ayrıca reksai ve eternum reksai bundle olarak satışta 1462 rp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ireina Nadar -- 12 Aralık 2014; 9:33:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ireina Nadar

eskiden olup ta indirime giren kostümler 6 ocak'a kadar açık ve indirime girmeyecek
    16 aralık tarihinde yeni seju ori ve malzaharın kostümleri gelicek
    şu anda 5 tane (2009-10-11..) diye bundle lar var fiyetları 3000 le 600 arasında değişiyor ama bende bazı kahramanlar eksik olduğu için fiyatları tam yansıtmayabilir
    ayrıca reksai ve eternum reksai bundle olarak satışta 1462 rp

dostum buz bıçak irelianin niye indiremi girdiğini biliyomusun peki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

quote:

Orijinalden alıntı: Kaladin

Kardeşim bu kostümler limited hangi limited kostümün indirime girdiğini gördün ?

Bi ara oyunda ki her limitli skini açtılar, Sırası ile 5-10 tanesi indirime girdi toplu bi şekilde ondan

O zamanı hatırlamıyorum hocam var diyorsanız yok diyemem
  • feel my kappa kullanıcısına yanıt
    http://tr.leagueoflegends.com/tr/news/community/promotion/gizli-silahlar-ormanci-irelia

geçen de brandla mavili brand skinini indirime sokmuşlardı. outmeta güçlü şampiyonları farklı görevlerde felan tanıtıp " böyle de oynayın, böyle de güçlü" diye tanıtım yapıyolar.
  • Onlar Bayramlık Kostüm değildi yalnız. Emekliye Ayrılmış Kostüm'dü.

https://support.riotgames.com/hc/tr/articles/201752944-%C5%9Eampiyon-Kost%C3%BCm-T%C3%BCrleri-Rehberi
  • MRTFR kullanıcısına yanıt
    Şuan da satışta olan skinler de vardı.

• Kar şeysi malzahar kaç rp ve ori felan 975 ten mi çıkıcak satışa ?
  • Kemâncı kullanıcısına yanıt
    http://tr.leagueoflegends.com/tr/news/store/sales/kostum-sandigi-sinirli-bir-sure-icin-aciliyor
    Şu etkinliği diyorsun sanırım. Burada bulamadım.

@Kemâncı
    Bu sene çıkacak üç kış kostümü de 975 RP.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 11 Aralık 2014; 22:58:10 >
    Hayır bahsettiğim bu değil

Bundan önce oldu. %100 hatırlıyorum, kızaklı corki, kar tavşanı nidalee de vardı. Böyle Parça şarça girdiler indirime tam sayıyı hatırlamıyorum örnek verirsem 10 tanesi girdi, süresi bitince diğer 10 tanesi girdi falan, süresi 1 gün değildi daha uzundu

http://tr.leagueoflegends.com/tr/news/store/sales/sinirli-sure-icin-satisa-cikmis-kostumler

Bu, ama sanırım indirime girmemiş bunlar, ben girdi diye Hatırlıyorum

Edit: bu değildi sanırım ama buna benzer bi tane oldu leopar nidale falan da vardı ben almıştım hatta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 11 Aralık 2014; 23:05:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Hayır bahsettiğim bu değil

Bundan önce oldu. %100 hatırlıyorum, kızaklı corki, kar tavşanı nidalee de vardı. Böyle Parça şarça girdiler indirime tam sayıyı hatırlamıyorum örnek verirsem 10 tanesi girdi, süresi bitince diğer 10 tanesi girdi falan, süresi 1 gün değildi daha uzundu

Evet haklısın, 1820liklerden bile vardı indirimde, ama kar tavşanı değll de Leopard Nidalee vardı sanırsam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine böyle bir şey olursa muhtemelen haberdar ederler.
  • Evet ben aldım hatta ama yukarda verdiğim link de bulamadım demek ki baska bi tane daha vardı biraz bakınayım

• Limited skinlerin 1 kere indirime girdiğini gördüm yazın. Hatta liste fotosunu atmıştım.
    Koca Ayak Nunu - 260RP
    Kızıl Baron Corki - 910RP
    30 Ağustos Oltalı Jax - 487RP
    28 Ağustos Zehirli Dr.Mundo - 260RP

telefonun otomatik kelime tamamlama özelliğinde kalmışlar. Bastıkça devamı geldi. Hepsini aldım listedekilerin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.