Şimdi Ara

Kar ve yolculuk (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
2.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 yılın yaklaşık 6-7 ayı asfalt yüzü gormeyen yollarda arac kullanmış birisi olarak, kıs lastiği takılı 4x4 arac sahibine yapılan önerileri görünce "herhalde kayak yapmaya Sarikamis'a gidiyordur" diye düşündüm ve ister istemez yüzümde bir tebessüm oldu.
    Bende cmtesi uzun yola çıkıyorum, üstelik önden çekişli aracımla.

Merak etmeyin ana yollarda sıkıntı olmaz, bekleseniz bile en fazla 1 saat. Deponuz dolu olsun, gerisi mühim degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyenin çoğu yolunu her mevsimde gezdim ama bu bahsettiğim güzergah da özellikle ankara düzce arası kar yağışlı havada çok heyecanlı oluyor eskiden millet nasıl gidermiş tek şeritli yolda valla hayret yani

• Uludağ'a tırmanırken en alt sol da paylaştığınız fotoğraf gibi bir görüntü ile karşılaşmak mümkün :) Dikkatli bir sürüş ile kar lastiği (güvenlik için zincir de olsa iyi olur) zaten yetiyor önden çekişli bir araba için, kaldı ki 4X4 rahatlıkla ilerler.
  • hard_hacker kullanıcısına yanıt
    TEDBİR GEREKTİĞİ İÇİNDE ALINIR TABİ KAZA KADER ALLAHTAN AMA YİNEDE TEDBİRLİ OLMAK LAZIM
  • Hız sabitleyici kullanmayın, takip mesafesine dikkat edin, fazla sürat yapmayın. Tavsiyelerim bunlar, iyi yolculuklar.
  • An itibariyle yolculuğa başlamamıza 3-4 saat kaldı,burada hava karışık -5 derece ve puslu ,fotoğrafları ara ara atacağım heyecandan erken kalktım .
    Uzun yola gitmek çoğu şeysen daha zevkli geliyor insana:)

• Araç güzel lastikler yeni. Depoyu yarıdan indirme. hızını abartma. Kolay gelsin Allah'ın izniyle hiç bir sıkıntı olmadan varırsın.
  • Aveanın azizliğine uğrayacaz gibi hafif hafifde kar başladı bakalım ankaraya doğru hayırlısı:)
     Kar ve yolculuk Kar ve yolculuk

• Hocam kuşlara dikkat edin. Hava soğuyunca yazık yol kenarına konuyorlar. Siz yaklaşırken korkup havalanıyorlar ama o hızla kaçamayıp hepsi arabaya çarpıp telef oluyor. Başımıza çok geldide :( Mümkün oldukça korna çalmaya çalışın kuşları görünce.
  • Hava sakin akdağmadenindeyiz yakıt tüketimi 7.8-8.0 şu anda
    Kuşlara da ayrıca dkkkat ediyorum hocam merak etme:)
     Kar ve yolculuk

• iyi yolculuklar
  • Hayırlı yolculuklar. Dikkatli gidin.
  • iyi yolculuklar
  • Yozgata selamlar benim memleketim orası . İyi yolculuklar.

• Hayırlı yolculuklar, kazasız belasız varın inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenxoca

en önemlisi.....

depoyu asla yarım deponun altına düşürme,arabaya bir battaniye koy,birde erzak al...haaa birde 5 litrelik boş pet su şişesi,inan bana o tipide arabadan inip işemek istemezsin..

sonra yolda 7 saat mahsur kalırsan bunların hepsi çok işe yarar....

tecrübeyle sabittir

ilaahi hiç güleceğim yoktu yaaa :)))))))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: portalkal

Hava sakin akdağmadenindeyiz yakıt tüketimi 7.8-8.0 şu anda
     Kar ve yolculuk

sürekli sol şeridi ihlal etme :)
  • matgab kullanıcısına yanıt
    Hocam açıklamalarınızı bir solukta okudum. ben karlı buzlu yollarda araç kullanmaktan her zaman tedirgin olmuşumdur. sizin bu yazdıklarınızı okuyunca vay be dedim. bu şartlardan da keyif alanlar varmış demek ki dedim. saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: portalkal

Hava sakin akdağmadenindeyiz yakıt tüketimi 7.8-8.0 şu anda
     Kar ve yolculuk

Hocam zaten dikkatlisindir de aman ha hız yapma. yarım saat- 1 saat geç gitsen ne olacak. 90-100'ü geçme

• Memleket Sivas mı yoksa konuyu görünce memleket özlemim depreşti

Hayırlı yolculuklar dikkatli gidin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.