Şimdi Ara

Kara Destan, Türk yapımı çevrimiçi oyun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çözümün bu olacağını sanmıyorum çünkü zaten oyunu C'ye değil D'ye kurmuştum. Neyse sonra tekrar deneriz,tam sürüm gelince. 2-3 deneme de aynı oldu :/
  • Administrator haklarından dolayı kaynaklandığını düşünmüştüm, değilmiş demekki :) Tam kurulumu şimdi yüklüyorum...
  • Tam kurulum dosyası siteye eklendi.
    www.karadestan.com
  • Hayırlı Olsun.
  • Bende indiriyorum bakalim nasil birsey :) hgayirli olsun
  • ındır butonununa tıklıyorum ındırıyo ve tehlıkelı dıyıp sıl secenegı cıkıyo sılmek zorunda kalıyorum ne yapmam lazım
  • hayırlı olsun, başarılar..
  • Öncelikle emek vermişsin tebrik ederim tek başınasın sanırım. Oyun grafiksel olarak 2.5d UO-MU Online karışımı bir havada gidiyor. Şu ana kadar 2 bölgede 2 kişiden görev alabildim onlarda hatırı sayılır eşyalar veriyor, bazı eşyaları abartı güç verirken bazıları ise abartı güç düşürüyor (misal 300 hp varken aldığım bir yüzük hp yi bidenbire 20 ye düşürdü :) )

Kitaplar kafalarına göre çalışmakta bazen puan verirken, bazen vememekte bunu şans olarak mı yaptın yoksa hatamıdır bilemedim...

Her alan pvp ye açık sanırım sistem parti kurma gibi bir opsiyon tanımıyor ki sende koymamışsın en azından pvp yı her haritada değilde belli yerlerde açarswan biraz daha iyi olur diye düşünüyorum. Büyülerin efektleri hoş, birde atarken bir kaç animasyon yapabileydi daha tatlı olurdu.

At üstünde aksiyonu koymuşsun değme mmo oyunlar bunu halen yapmadılar sana o konuda helal olsun :)

Oyun vakit geçirmek için gerçekten güzel, sürekli akan bir hazina avı var eğlen coş... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares -- 1 Mayıs 2012; 16:21:16 >

• Öncelikle iyisiyle kötüsüyle seni tebrik ederim.Anladğımız kadarıyla oyunun büyük bir bölümünü(veya hepsini) tek başına oluşturmaya çalışmışsın/çalışıyorsun.Böle projeleri neden ülkemizde göremiyoruz diye "sadece konuşan" kişilerin aksine sen taşın altına elini koyup,ortaya birşey çıkarmaya çalışmışsın,faaliyete geçmişsin.Bu açıdan tekrardan teşekkür ediyorum.

Oyunun artısını / eksisini elimden geldiğince yazmaya çalışacağım;öncelikle değiştirilmesi gerekenler,eksiler hatalarla başlamak istiyorum
    *İlk olarak oyunun inventory/ekipman kısmı tamamen revize edilmeli.Neden dersen Silah+Kalkan+Gem+Aksesuar+Armor giyildiği zaman slotlar doluyor. Diyelim ki kasa acmamız için ilk başlarda anahtar kullanmak gerekiyor ve anahtarı kullanmak için bu saydığım 5 ekipmandan (silah,kalkan,aksesuar,gem,armor) birisiyle yer değiştirmek zorunda kalıyoruz.Aynı şey Ata binmek için de geçerli. At kulannmak için silah-kalkan-aksesuar-armor-gem bunlardan birinden vazgeçmek zorunda kalıyoruz. Kısacası inventory ve Karakter pencerisyle birlikte açılan bir ekipman arayuzu konulmalı.Oyunda kupe,yüzük,kolye ayrı ayrı cıkıor o yuzden bunların slotları da ayrı ayrı olmalı (Armor suan tek parça ama ilerde o da miğfer-eldiven-bot-alt-üst gibi ayrılabilir)

*Şehirlerde eşya satan NPC lerde aynı eşya bir Npc'de 250 altınken, hemen biraz ötede aynı eşya 300 veya farklı farklı fiyatlarda.Bunlar düzeltilip, özellikle armorlar/silah için bir, iksirler gibi büyülü şeylerin satıldığı şeyler bir npc de toplanmalı fiyatları standartlaştırılmalı.Ayrıca questlerde verilen itemler çok uçuk değerlere sahipler.Npcde satılan en iyi silah 100 vururken,quest itemi 150-170 vursun en fazla mesela.npcde silahlar 50-60 vururken quest iteminden 500+ vuran silahlar cıkabiliyor.Gerçi bu da bir eğlence ama düzeltilmeli :)

*Yukarda belirttiğim satış noktalarına itemlerimizi satma opsiyonu koymalıyız bence."Satışı başlat" olayı var ama sanırım o Satış için dükkan açma gibi birşey? çünkü karakter yürüdüğü an satış bitiyor.Kullanışsız yani.
    *İtemleri kullanmak için seviye aralığı belirleyebilirsin.Böylece oyuncuların ilerleyen levelerde kasmak için kendilerine bir hedefi olmuş olur.
    *Ben kendimden yola cıkarak söyleyeyim,En güçlü büyü en sonda olan olmalı mantığı ile büyü puanlarını biriktirip direkt en sondaki Hortum'u açtım ve bu skill bir kere kullanıldığında hortum tüm harita boyunca ilerliyor :) ve tüm yaratıkları önüne gelen öldürüyor.Hortum büyüsüne etki alanı getirmelisin.
    *Tecrübe veren "Zeki çocuk" skili kaldırılmalı.Hortumu açtıktan sonra,bu tecrübe artıran büyüyü açarsan,daha da sonra Bataklık haritasına gelirsen aşırı aşırı cok hızlı şekilde seviye atlıyosun.
    *Çanta/inventory kısmı yetersiz oldugundan cogu itemi atıyoruz,sehire banka sistemi getirilebilir.
    *Silahlardaki ağırlıklar yerine Çok yavaş-yavaş-normal-hızlı-çok hızlı gibi atack speed tarzı vuruş hızını ayarlayacak paramatre koymalısın.Ağırlı 1 olan silah 1 saniyede 1 kere vururken,ağırlığı 40 olan silah ancak 40 saniyede 1 vuruyor.Bu şekilde dengesiz bir durum ortaya cıkıyor sanıyorum.

Oyunu dün gece sabaha kadar oynadım :) Tek başımaydım ama olsun ben zevk aldım,yeni eşya çıkarma/bulma olayı bile sürükledi diyebilirm.At üstünde yukarda arkadaşın belirttiği gibi dövüş olması bir artı.Daha incelemediğim büyüler var onlara da bakıp eyni görüşüm oldukça belirteceğim.Tekrardan tebrik ederim.Bu işlerin çok kolay olmadığını az cok herkes tahmin edebilir.Çalışmalarında başarılar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aAmiQo -- 1 Mayıs 2012; 19:27:44 >

• Önerileriniz için teşekkürler bir çoğunu işleme aldım bile.
    Deneme sürümünde böyle şeylere ihtiyacım var.
    Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
  • 25 lvl oldum. Atımıda aldım. Kitap tolayıp duruyorum
    Oyunu beğendim.
    Ben lvline göre skill açılıyor zannediyordum. Ama sikill puanına göre açılıyormuş. Bunu bilmediğimden dolayı ezik skilleri up yaptım

Çanta biraz genişletilirse güzel olur.
    Hp ve Mp potionlar sınıflandırılmalı. Örneğin 200 hp veren potion ve 100 hp veren potion gibi. Birde potionlara kısa yol eklenirse güzel olur. Z tuşuna bastığımızda Hp, X tuşuna bastığımızda Mp kullanmalı. (Bunu yapmak zormudur yoksa kolaymıdr hiç bir bilgim yok. Sadece öneri. )
    Npclerde aynı itemlerin fiyatları farklı farklı.

Oyunun yapımında emeğe geçen arkadaşlara teşekkür ederim

• Teşekkürler, büyülerinizi birinci bölümde meyhanenin yanındaki masada bulunan scrollden resetleyebilirsiniz (200k)

İksirler için kısayollar mevcut
    http://www.karadestan.com/kontroller.asp

Yorumunuz için teşekkürler,
    yavaş yavaş oyuncu geldikçe oyunun özü olan PvP de gelecek yani daha eğlenceli olacak :)
  • başarılar =) destekliyorum ayrıca hemen indiriyorum gece de vakit olursa deneyeceğim :)
  • Birde yazmayı unutmuşum. Bende hem oyunun imleci(el) hemde normal fare imleci üst üste görünüyor. Bazen bir şeye tıklarken sorun yaratıyor.
    Sikill resetleme yerini gördüm ama paramı ata harcadığım için param kalmadı
    Para kasıyorum şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mecnun Ç. -- 2 Mayıs 2012; 14:18:07 >
  • Oyunu sürekli betada tutup insanların önerileriyle daha çok gelişir ve zamanla çok daha kaliteli bir oyun cıkar.. Minecraft bile bir kaç sene betada kaldı halada geliştiriliyor..
  • Oyun güzel gözüküyor,şu anda indiriyorum ama sitede Oyun kılavuzuna ve diğer sekmelerde yazıların bazıları ekrana sığmadığı için okunmuyor .Başarılar...
  • oyunu indirdim ama birşey anlamadım. Hiç skill yok, iskeletler var kitabı almaya gidemiyorum. Attackda yapılmıyor. Çift mouse imleci var oyunda yürürken bile zorlanıyorum sağ click ile yürüyor. Spell book u bulamadım. Skillsiz ve attacksız kitabı almaya calısıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

oyunu indirdim ama birşey anlamadım. Hiç skill yok, iskeletler var kitabı almaya gidemiyorum. Attackda yapılmıyor. Çift mouse imleci var oyunda yürürken bile zorlanıyorum sağ click ile yürüyor. Spell book u bulamadım. Skillsiz ve attacksız kitabı almaya calısıyorum

aynen. en azından skill bara oyun başlangıcında skill konulmalı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

oyunu indirdim ama birşey anlamadım. Hiç skill yok, iskeletler var kitabı almaya gidemiyorum. Attackda yapılmıyor. Çift mouse imleci var oyunda yürürken bile zorlanıyorum sağ click ile yürüyor. Spell book u bulamadım. Skillsiz ve attacksız kitabı almaya calısıyorum

Bende ayni şeyleri yaşadım :)
  • Oyun başlarken zaten büyü açmak için size 3 büyü puanı veriliyor.
    Lütfen başlamadan önce oyun kılavuzunu okuyunuz.
    http://www.karadestan.com/kilavuz.asp
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.