Şimdi Ara

Kara Destan, Türk yapımı çevrimiçi oyun (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yok zaten ben skilli verdim atak skilline ama İskeletleri öldürmeye yetmiyodu skillin gücü zaten 2 kere vuruyolar ölüyodum :)
  • Kaçarak oynayın.
  • Ben genelde Q tuşu ile tek atıyordum yaratıklara onu denemenizi öneririm
  • Neyse zaten oyunu sildim :) Başka oynadığım bi oyun vardı sadece denemek için indirmiştim hoşuma gitti ama en azından Türk oyunu :)
  • konu güncel kalsın beyler :)
  • Eline sağlık güzel bir çalışma.Bu işe ilgili birşeyler bilseydim gönüllü olarak yardım etmek isterdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BigHammer -- 8 Mayıs 2012; 10:53:57 >
  • Teşekkürler arkadaşlar. Yeni sürüm 0.15 çıktı. Oyun şimdi çok daha canlı.
  • Son sürüm üzerinde ne gibi değişiklikler var acaba ?
  • Yenilikler
    - Binek üstü animasyonları eklendi.
    - FPS 30'dan 60'a çıkarıldı. Kara Destan artık çok daha akıcı!

Düzeltmeler
    - Kutsal kitaplardaki "alınamama" hatası giderildi.
    - Büyü güçlerinde düzenlemeler yapıldı.
    - Konuşma sistemi düzenlendi. Artık "enter" tuşu ile konuşma yapabileceksiniz.
    - Hedef değiştirme tuşu "e" olarak değiştirildi.
  • Emeğinden ve ilginden dolayı tebrik ederim. Şuan sınav stresi nedeniyle deneyemedim ama mutlaka boş bi vakitte indirip deneyeceğim. Başarılar ve bol çalışmalar.
  • Ben oyunu ındırdıgımde sadece sil seçeneği geliyor bi türlü kuramadım
  • oyunu kurdum acıyorum sayfa goruntulenemedi diyor ve oyna buttonu na tıklanmıyor öyle kalıyor bu ara bi bi baglantı sorunu mu var?
  • Hangi motoru kullandınız oyun yapımında ve oyun browser şekilde mi yoksa pcye kurulum dosyası inidirp kuruyormuyuz bu arada işine karışmak gibi olmasın ama bazı arkadasların dedigi gibi hemen açma oyunu betada kal oyunu geliştir ve iyi bir oyun yap bence çok tutulur.
  • Görünüşe göre Unity3D kullanılmış
  • Oyuna başladım.Güzel yapmışsanız da biraz hikayede koysaydınız içine.Görevler yok denecek kadar az.Çok fazla bug var.Ve grafikler çok çok berbat.Ama bunun yanında çok güzel olmuş deniltecek şeyler de var.

aAmiQo arkadaşımız dedikleride çok gerekli.Ayrıca,oyunu biraz daha tanıtsanız etrafa çok süper olur ve siteye bir forum açsanız da iyi olur.

Yine söylüyorum,yinede oyun süper olmuş hocam.
  • Kara Destan Kapandımı Acaba bir bilgisi olan var mı
  • satılmış sanırım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.