Şimdi Ara

Kara Destan, Türk yapımı çevrimiçi oyun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaklaşık 1.5 yıldır üzerinde çalıştığım çevrimiçi rol yapma oyunu Kara Destan'ın deneme sürümünü nihayet başlatıyorum.
    Oyuna bir yandan PvP tadı vermeye çalışırken bir yandanda klasik Diablo, Ultima Online vb.
    oyunlarda gördüğümüz oyuncuyu oyuna bağlayan rol yapma tadı vermeye çalıştım.
    Oyun her ne kadar "rol yapma" açısından bence eksik kalsa da zamanla bunun da oturacağına inanıyorum.
    Lafı uzatmadan oyuna geçelim;

Dünya büyü üzerine kurulmuştur. Ama yine de kılıç/kalkan kullanabiliyoruz. Irk ya da klas durumu yok.
    Hepimiz birer büyücüyüz ve hazine kasalarının izini sürüyoruz. Daha iyi malzemeler kazanarak oyuncularla
    savaşıyoruz.

Beta 30 Nisan Pazartesi günü başlıyor. Katılımınızla birlikte oyundaki hataları/eksikleri gidereceğiz.

Bunlar oyunun görüntüleri:

Burda da kapalı beta döneminde kaydedilmiş bir oynayış vidyosu var:

Resmi Site:www.karadestan.com

Okuduğunuz için teşekkür ederim,
    Saygılarımla,
    Eren Aydın

• Enteresan bir çalışma başarılar.
  • Tebrikler iyi calişmalar.
    fare ye basılı tutarak ilerleniyormu ?
  • tebrik ederim sonuçta emek vermişsin yeni oyunlarla kıyaslamamak lazım en azından türkiyede bişeyler yapmaya çalışanları görmek sevindirici
  • Teşekkürler,
    teknik işlemler bitti sayılır. Bugün içerisinde çevrimiçiyiz.

@ducklaw41
    Sayılır. Ama sizin ne demek istediğinizi anladım Diablo-UO gibi. Tam olarak değil yani açıklayamadım :)
  • Eline sağlık hocam güzel bir çalışma olmuş
  • Emek vermişsin hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyun hep at üstündemi geçiyor sonuçta karakterler büyücü şahşalı zırhlar asalar kullanmak ister insan :)(:
  • Hayır. Oyunun ilerleyen seviyelerinde binekler tercihen kullanılabiliyor. Binek üzerinde de bir kısıtlama yok, sadece binekler karakterin bazı özelliklerini etkiliyor (bineğin türüne bağlı).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bisaniyehocam -- 30 Nisan 2012; 7:41:37 >
  • Tebrikler güzel olmuş.Videoya ilk baktığımda seslerle birlikte mu online geldi aklıma
  • nezaman acılıyo
  • Bende merak ettim girip denemek isterim
  • türkiyede bu işlerle ugrasan birilerini gormek sevindirici basarılar dilerim
    guzel bir calısma olmus betaya katılmak isterim
  • vallahi uo age of shadows aklıam geldi birden, el ikonuda oradan sanırım gerçekten çok hoş tebrikler eğer olursa girip denemek isterim
  • Tebrikler!!
    Açıldığı zaman deneyelim bakalım.
  • Teşekkürler arkadaşlar,
    BETA başladı.
    www.karadestan.com adresinden indirebilirsiniz.
    Kara Destan Güncelleyici programı oyunu indirip kuracaktır.
  • İndirmeye başladım.
    Ama bu Adil Kullanım Kotası yüzünden yavaş iniyor.
  • destekleyip ve biraz incelemek için oyunu oynamak istiyorum ama "güncelleme bulundu,indiriliyor" kısmı bittiği halde oyunu başlatma kısmına geçiş hiç olmuyor.Clienti kapatıp acınca güncellemeyi yeniden yüklüyor.Malum oyunun boyutu çok fazla olmasa gerek,tam sürümü manuel olarak indirebilecegimiz bir şekilde sitene koyarsan iyi olur dostum.Güncelleme bitince tahmini ne kadar beklememiz gerekiyor?
  •  Kara Destan, Türk yapımı çevrimiçi oyun
  • Evet sorunu farkettim. Benim makina da böyle bir sorun olmuyor ancak bir kaç kişide aynı sorun mevcut.
    Oyunun tam yükleme dosyasını yarın akşam sitede bulabilirsiniz.

edit: // oyunu C klasöründen farklı bir yere kurarsanız şimdilik sorun kalkacaktır. Ama yarın tam sürümü yükleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bisaniyehocam -- 30 Nisan 2012; 19:39:49 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.