Şimdi Ara

Kara Harp Okulu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abiler yaşım 16 konuyu nereye açacağımı bilmiyorum eğer aranızda kara harp okulu sözlü mülakat yazılı mülakata giren katılan elenen varmı araştırma yaptım ama mülakatlarda pek bişey yazmıyor 260 puan istiyorlarmış bu puana göremi alıyorlar yoksa spor ve vücudamı bakıyorlar zor bi yermi bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vücüda bakmadan olmaz eğer iz felan varsa veya dövme varsa veya dövmeyi sildirdiysen vücudunda kalan kalıcı izlerden elenme sebebei olursun ki zaten jüriler elemek için zaman arıyordur.HAYIRLI GÜNLER
  • Vücütta bir yara izi yok gözlerimde müthiş boy kiloda uyuyor benim sorum lys ygs ye göre alıyorlarsa tavan ve taban puanları nelerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nearuvs

Abiler yaşım 16 konuyu nereye açacağımı bilmiyorum eğer aranızda kara harp okulu sözlü mülakat yazılı mülakata giren katılan elenen varmı araştırma yaptım ama mülakatlarda pek bişey yazmıyor 260 puan istiyorlarmış bu puana göremi alıyorlar yoksa spor ve vücudamı bakıyorlar zor bi yermi bilgilendirirseniz sevinirim.

YGS' sadece on kabul . 260 ile 300 arasi puan belirleniyor . haziran ortasi temmuz basi mulakatlar oluyor. on saglik , bedeni yeterlilik , sozlu mulakat ve son saglik(detayli) daha sonra ise LYS puaninin ℅ bilmem kaci mulakatlarin bilmem yuzde kaci alinjp siralama yapiliyor, Darbeden once bu saglik mulakatlari cok detayli idi ama askeri hastanelerin kapatilmasi ve asker ihtiyacinin coklugundan dolayi muamma oldu. Mesela hava haric artik gozunux 1 bozukluguna kadar kabul ediyorlar . eskiden 0.05 ten elenen biliyorum. Girmek istiyorsan yaparsin

Ygs 260 300 arasi en az LYS taban puani yok. Yani eger puanlar alinip siralamalar yapildiginda alinacak kisi sayisinin icinde isen kimse niye su kadaf aldin demez sadece siralama yani secim icin onemli .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane -- 9 Haziran 2017; 3:21:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.