Şimdi Ara

8 derece skolyoz kara harp okulu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 8 derece civarı dedi doktor. Önümüzdeki yks ile beraber kara harp okulu düşünüyorum. Engel midir? Engelse eğer dereceyi düşürmek için ne yapabilirim? Elimden gelenin fazlasını yapmaya hazırım. Yanıtlarınız için teşekkürler şimdiden..

• O egrilikle askere gitsen curuk alırsın ,harp okulu felan malesef.

• lithran kullanıcısına yanıt

Saçmalamışsın açıkçası askerlikten muaf için 26 derece üstü olması gerekiyor 26 nerede 8 nerede. Kaldı ki subaylık için 5 derece sınırı var yanlış değilsem, yaşım 17 derecem 8 düzeltebilirim diye umut ediyordum. Gereksiz bir insan için de bunu yitirecek değilim. Sağ olun yine de keşke 2 kere düşünüp cevaplasaydınız...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendin sorup kendin cevaplaman ince bir davranış olmuş.

• Rindaman kullanıcısına yanıt

Yanlış biliyorsam düzeltilir diye düşünmüştüm. Cahil bir insanın gelip bilmeden yorum yapacağını tahmin edemedim.

• Notları iyi bir öğrenci misin?

Evet hocam başta ilk 15 bin hedefliyordum. Askerlikten sonra hedef düştü tabii ki. Diploma notum 98. Fiziki yeterlilik testi içinse ortalama olduğumu düşünüyorum. Yine de spor salonuna yazıldım, en azından skolyoz sebebiyle güç sporları yapamasam da 400 m koşuyu artırabilirim diye düşünüyorum. Şuanlık asil olarak girmemdeki tek engel skolyoz gibi duruyor. İşitme testi yaptırdım, sağlam. Gözlerde de sıkıntı yok. Teşekkürler...

Ek: 12. Sınıf ögrencisiyim şu anda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmr.barisss -- 1 Mart 2025; 11:16:7 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KARA HARP OKULU
    11 yıl önce açıldı
    Askerlik ve Tıp
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dmr.barisss D kullanıcısına yanıt

Umarım gönlüne göre olur, başarılar diliyorum.

Çok sağ olun efendim. Skolyoz haberinin taze olmasından dolayı biraz gergindim. Affola...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.