Şimdi Ara

Karaborsacılık yapan şirketleri ifşa edelim. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    10 adet toplu fiyat diye gordugum 6xxxtl ler adet icinmis..

Vay iui aile cocuklari..

Bune lann..

6bine konsol mu olur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle hızlı bir cevap vereyim. Ben ekonometristim yani ekonomiyi ölçer analiz ederim. İşim gereği zaten tüm piyasaları takip ediyorum bunlar için programlar falanda var. En basiti Akakçe cimri ve epey gibi siteler işini görür. Piyasada haksız rekabet sergilendiğinde yada karabirsacilik yapıldığında şirket gözetmeksizin devletin ilgili kurumuna şikayet ediyorum. Bu benim vatandaşlık görevim. Araştırması gereken ben değilim devletin ilgili kurumudur. Eğer ki senin gibi insanlar benim gibi ses çıkaran insanları susturmaya çalışırsa 6 bin TL ya da PS4 alırsın 10 bin TL ya da. Neyse burda kimseye ekonomi dersi vericek değilim. Hakaret ettiğin insanlardan özür dilemeni talep ediyorum her ne olursa olsun seninde dediğin gibi "klavye başına geçip" kimseye saygısızlık yapamazsın ki bununda cezası anayasada çok açık ve net bir şekilde belirtilmiştir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Karaborsa yapmayan yok ki hangi birini ifşa edelim fırsatçı adiler

• Ya artık ps4 almak hayal oldu fiyatı sabit 2500 TL oldu fat eski sürekli işlemci ve fan arızası veren o dandik kasası

• Karaborsacılık yapan şirketleri ifşa edelim.

• PS3'ler gayet normalmiş gibi 1k'lara satılmaya başlandı şaka gibi memleketiz vallahi
  • xbox one konsolumu hemde çift kollu.800 tl ye sattım.şimdi olsa yine o fiyata ilana koyardım.alan genç kardeşim teşekkür etti sevindi,o bana yetti.45 yaşındayım kendi yaşıtlarım için söylüyorum,konsollarınızı ilana koyarken hakkaniyetli olun çocukları gençleri sevindirin.fakat,birde uygun fiyat yazmama rağmen fırsatçılık yapmaya kalkan pazarlık isteyen çapulcularada tavsiyem, tetris alıp oynasınlar.
  • Dün facebook ta gördüm adamın one x cihazını yalvar yakar almış bir gün sonra 1000 lira karla sahibinden e koymuş uyanık
    Karaborsacılık yapan şirketleri ifşa edelim.

• Kahraman bu listede olmasaydı şaşardım. 2010'dan beri alışveriş yapmıyorum, belki zihniyetleri değişmiştir diye 2016'da bir şey almaya yeltendim, bir gün evvel 200 tl dediği oyuna 220 tl fiyat çekti, çevredeki diğer esnaflardan birine gidip 200 liraya aldım.
    Orada kirli sakallı Nico Bellic tipli biri var, kuru pilav bile yiyemeyeceğin bir para için benim gibi kaç müşteriyi kaçırmıştır kim bilir.

Korsanın devlet tarafından yasak sınıfına sokulmasından itibaren Yazıcıoğlu ve oyun piyasasının aktörleri değişti, kanunla papaz olmaktan çekinen eski esnaflar piyasada tutunamadı, onların yerini ise CD satmasa dağa çıkıp eşkıyalık yapacak canlılar aldılar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.