arkadaşlar galatasarayfenerbahçe maç biletlerinin çoğu karaborsaya düşmüştür malesef. Ama bilet alamıyanlar karaborsaya başvurmadıkça bu sorun çözülebilir, lütfen bilet alamıyan arkadaşlar karaborsadan bilet almayınız. yoksa bu olaylar git gide büyüyecektir. karaborsaya hayırr!!
Katılıyorum.
Ancak bilet alanları suçlayamam. Takım sevgisi birçok şeyin önüne geçebiliyor...
Aklıma 2005/2006 daki GS-BJK maçı geldi (Iliç'in 2 tane attığı). Biletlerin yine hepsi karaborsaya düşmüştü, kimse almayınca açık tribünlerde çok büyük boşluklar vardı.
umarım aynısı olmaz...
Karaborsanın yayılmamasını önlemek bizim elimizde değil, tamamen yönetimin alacağı birkaç radikal karara bağlı.
takım sevgisi birçok şeyin önüne geçebiliyor ama bu gibi durumlarda geçmemeli diye düşünüyorum.
tribünlerde boşluk olsada gene karaborsadan almamak gerekir bu şekilde takıma hiçbir destek veremessin.
6-7 ay beklediğim maçın biletlerini almak için okuldan kaçtım 8 de sıraya girdim fakat kargaşa oldu ezildik,kan ter içinde kaldık hala umutluyduk saat 2 yi gösterdi bilet bitti dediler..yazıklar olsun.İnşallah aldığınız biletleri satamazsınız KARABORSACI ŞEREFSİZLER !
Öncelikle konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum.Çok doğru bir konu olmuş. Bu karaborsacı şrfszlerden bilet almamak etkili olur ama alanlar da mutlaka olur.Asıl önemli olan onlara bu biletleri sattırmamak , bu görev de polise ve polise yardımcı olacak bizlere düşüyor. Bilet alımı konusunda da düzgün bir sistem geliştiremezlerse bu karaborsanın önüne geçilemez ve bu maçı aylarca bekleyen bu maçın hayalini kuran gerçek taraftarların sayısı azalır. Bu yüzden yönetimin buna bir çare bulması lazım...
arkadaşlar..olaya biraz daha geniş boyuttan bakmak lazım..Bir biletin karaborsaya düşmesini engellemek çok zor bir şey.Ama Galatasaraylı olarak Aziz Yıldırımı kutluyorum.Önemli maçların biletlerini satışa bile çıkarmıyor.Taraftar kartı olanlara dağıtıyor ve olabildiğince adil yapmaya çalışıyor.Bütün takımları bu tarz uygulamalara davet ediyorum..
Ve avrupadan bir örnek vermek istiyorum.Anfield Road Liverpool'un stadında yanındaki adamı 3 senedir tanıyanlar var.Bu nasıl oluyor.Stadın tamamı kombine biletlerden oluşuyor.Ve yeni kayıt sıraları 3 yıl sonraya alınıyor :) Bu ne demek sıraya giriyorsunuz.Önceliği olan bir kişi kart almaktan vazgeçerse siz alabiliyorsunuz.Ve bu sayede tribün terörününde önüne geçilmiş oluyor.Çünkü kimin nerde oturduğu kimliği adresi telefonu herşeyi mevcut oluyor..
Nese burası Türkiye biz alıştık diyip susmaktan başka yapıcak bir şey varsa hepbirlikte yaplım ama yok gibi gözüküyor :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme