Şimdi Ara

KARABÜK TIP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
8.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar burada okuyan arkadaşımız var mı bugüne kadar beü bünyesindeydiler bu seneden itibaren Karabük e geçiyorlarmış.Zorluğu nasıldır geçmek zor mudur yatay geçiş düşünülürse yapılabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi

Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi, 2005 yılında kurulmuştur ve Türkiye'nin köklü tıp fakültelerinden biridir. Fakülte, modern tesisleri ve deneyimli öğretim kadrosuyla tanınır.

Tıp Fakültesi, tıp alanında yüksek lisans ve doktora programları da dahil olmak üzere çeşitli lisans ve lisansüstü programlar sunmaktadır. Öğrenciler, teorik bilgi ve pratik becerilerin bir kombinasyonunu alarak kapsamlı bir tıbbi eğitim alırlar.

Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi Yorumları

Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi, öğrencileri arasında olumlu yorumlar almaktadır. Öğrenciler, fakültenin eğitim kalitesini, öğretim üyelerinin bilgisini ve tesislerin modernliğini övmektedirler.

Fakülte ayrıca, öğrencilere destekleyici bir öğrenme ortamı sağlamasıyla da bilinmektedir. Öğrenciler, akademik zorluklarla başa çıkmalarına yardımcı olmak için çeşitli kaynaklara ve destek hizmetlerine erişebilirler.

Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi Nasıl Başvurulur?

Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne başvurmak için adayların Tıp fakültesi Giriş Sınavı (TUS) üzerinden belirli bir puan almaları gerekmektedir. Başvuru süreci, üniversitenin web sitesinde yer alan talimatları takip ederek çevrimiçi olarak tamamlanabilir.

Karabük Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Yorumları

Karabük Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi de öğrencileri arasında olumlu yorumlar almaktadır. Öğrenciler, fakültenin eğitim kalitesini, öğretim üyelerinin uzmanlığını ve klinik tesislerin son teknoloji olmasını takdir etmektedirler.

Fakülte, öğrencilere diş hekimliği alanında kapsamlı bir eğitim sağlamak için teorik bilgi ve pratik deneyimi birleştirmektedir. Öğrenciler, üniversite bünyesindeki modern klinik tesislerde gerçek hastalarla çalışma fırsatına sahip olurlar.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• Karabük Tıp: Bu terim, Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne atıfta bulunmak için kullanılmıştır.
    • Karabük Tıp Yorumları: Bu terim, tıp fakültesi hakkında öğrencilerden alınan geri bildirimleri ifade etmek için kullanılmıştır.
    • Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi Yorumlar: Bu terim, tıp fakültesi hakkında öğrencilerden alınan geri bildirimleri belirtmek için kullanılmıştır.
    • Karabük Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Yorumlar: Bu terim, diş hekimliği fakültesi hakkında öğrencilerden alınan geri bildirimleri belirtmek için kullanılmıştır.
    • Karabük Tıp Nasıl: Bu terim, Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne nasıl başvurulacağına dair bilgi vermek için kullanılmıştır.
    • Karabük Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Yorumlar: Bu terim, diş hekimliği fakültesi hakkında öğrencilerden alınan geri bildirimleri ifade etmek için kullanılmıştır.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Oraya tam 5 kere gittim lys sınavları için. Ama karabük tıp yoktu çevreyi sorarsan bilgilendirebilirim. Doğma büyüme oralıyız

• Noktalıvirğül kullanıcısına yanıt
    Bu sene geliyor hocam sitesinde var duyurusu.

1-Üniversite, ortam şehir nasıl hocam.
    2-İstanbul a kaç saat uzaklıkta
    3-Şehir havasının çok kötü olduğu söyleniyor bu ne kadar doğru
    4-Apart daireler, stüdyo daireler ne kadar kira olarak
    5-Tıp fakültesinin zorluğu nasıl.Bülent ecevit üniversitesindeki gibi çok abartı mı zor yoksa basit mi

• Bugün ben de aynı konudan açtım çok garip karabükte yaşayanların hiçbiri tıp fakultesinin binasını görmemiş.Ama sitelerinde haber ve foto var.
    Şehir olaraksa pahalı bir şehir olduğu yazılmış diğer konularda, yazıp yazmamak arasında çok tereddütte kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: morkartal

Bugün ben de aynı konudan açtım çok garip karabükte yaşayanların hiçbiri tıp fakultesinin binasını görmemiş.Ama sitelerinde haber ve foto var.
    Şehir olaraksa pahalı bir şehir olduğu yazılmış diğer konularda, yazıp yazmamak arasında çok tereddütte kaldım.

Türkiye de ucuz şehir kaldı mı Acaba :) sizin sıralamanız kaçtı hocam

• Celciusavogadro kullanıcısına yanıt
    14.070
    Egitimini bilmem ben sadece binaya girdim. hava demir çeliğe yakınlığa bağlı. Ben safranboludayım sıkıntı olmadı hiç. Safranboludan ev tutulabilir ama pahalı bence miktar bilmiyorum öğrenme gereği duymadım. Babam 600 liraya kira alıyor birinden ama burası biraz daha dağ başı oluyor ama merkeze 15 dk ordan tekrar dolmuş a binersin merkeze inmek bedava karabük e binceksen eğer. Karabük dolmuşu öğrenci 2.25. Bence tıp kampüste olmıcak ki olmaması iyi çünkü kampüste yürümek uzun sürüyo yani içeri dolmuş yoksa. Başka insanlar iyi suriyeli var ama aşırı değil. Alışveriş normal. 2 avm var karabükte çok aşırı büyük değiller bitane de safranboluya yapılıyor. Şuan tus dersanesi yok bu sıkıntı olabilir bence varsa da ben hiç duymadım. Gelir mi de bilmem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe tıp fakültesi
    geçen yıl önce açıldı
    Rize Tıp 27K
    2 yıl önce açıldı
    Niğde Tıp fakültesi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence 1+1 çok pahalıdır. Ama çok fazla yurt var Ama dediğim gibi en ucuz yurdu safranboluda bulursun. Zaten 1 günde gezilir karabük safranbolu küçük şirin

• Bülent ecevitte çok ayrıntılı işliyorlar diye biliyorum. Ama memnun olmayan nefret eden duymadım. Karabük yeni geleceği için nasıl bir sistem olur bilemiyorum. o web sitesinde 29 prof yazıyor ama ne ara geldi o prof sayısı o kadar kesin mi bilemiyorum. Yeni açılan yerlerde doğru düzgün prof olmaz ama nedense 29 yazmışlar. Ki 62 öğrenci bu sene ben o kadar prof olcağını sanmıyorum. Onu net araştır bence benim lafıma da o web sitesine de bakma

Çok güzel anlamışsınız hocam çok sağolun.Peki sizce Bülent Ecevit mi Karabük mü.Bir arkadaş Bülent ecevitten bir dönemden 107 kişi kalmış yazmıştı, var mı tanıdık sizde orada olan.O kadar zor mu yoksa çalışılırsa ortalama yüksek tutulup geçilebilir mi

• morkartal kullanıcısına yanıt
    Maşallah hocam sizin orası kesin gibi o zaman.Hakkımızda hayırlısı olsun

• Sorun varsa şehirle ilgili 18 sene orada yaşadım sorabilirsin
  • Arkadaşım kutsal bir Amaç için yaşanır ama yaşanacak yer değil yazmış. Çünkü oda karabüklü ve yakın diye yazmış mantıklı. Tıp fakültesi hastane ile beraber dağın başında imiş. Ordan merkeze gitmek 20 dk imiş otobüsle. Ulaşım kolay. Yurtlar karabükten daha az sayıda imiş. Ki karabüktenten büyük zonguldak.hocalar iyi imiş kıl biri yokmuş ama enteresan hocalar varmış ama genel olarak yardımseverlermiş. Ama bana sorarsan ben zonguldak derim karanükte oturduğum halde, karabük tutsa benim zonguldak derim ben köklü olduğu için.

Çok sağolun hocam.Bana da görüntülerde göründüğü gibi değil kırparak koyuyorlar yeri de çok kötü ulaşımı da vs.Ama benim fark etmez gibi tek sorunum barınma gerisi hallolur

Her şey hallolur barınılır da önemli olan eğitimi

Bakalım hayırlısıyla yakın zamanda göreceğiz

Bence kendi şehrine yakın olanı tercih et. Karabükle sıralaması aynı olanu şehirler vardı diye hazırlıyorum

Hocam ben geçen gün gittim Karabük'e ama zamanım olmadığı için çarşıyı turlayıp geldim. Karabükte ilk defa öğrenim görülecek tıp için. Yök atlasta ve sitesinde 29 prof yazıyor bunlar doğrudur yanlışlık olmaz. Karabük ve zonguldak'ın birbirinden pek bir farkı yok bence. Karabük son 4-5 senedir gelişmekte olan bir il. Zonguldak ise gerilemekte. Beü tıp çok iyi ama diğer fakültelere göre daha zor sayılır. Tus başarısı iyidir. Karabük ilk defa eğitime başlayacak bence sınıf geçme rahat olur iyi günler :)

• Jacquess7 J kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam bilgiler için.Ben de beü nün çok zor olduğunu duydum aslında ilk başlarda çok basit geçmesi kolay diye duyduğum için ve yatay geçiş yapmak istediğimden Zonguldak ı düşünmeye başladım daha sonra çok zor olduğunu duymaya başlayınca bi şüphe oluştu.Karabük Üniversitesi kampüsünü beğendim gayet şık yapmışlar ama orada da fakülte soru işareti.Bakalım ne olacak ne gelecek göreceğiz

• Karabuklu biri olarak sehir olarak sosyal ogrencilere tavsiye etmiyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.