Şimdi Ara

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 2014 GİRİŞLİLER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
6
Favori
5.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jeodempp
    Arkadaş bulmak zor.İlk yurtta kalınacak mecbur.

Denersin yurtta kalsan da oda arkadaşın olacak ve muhtemelen tanımadığın biri.Bölümünden biriyle tanış int. üzerinden kal bence.Yurt işkencedir 2 yıl kalan biri olarak söylüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedrak

Mekatronik(iö) teknoloji fakultesi...aynı bolumu kazanan pm atsın.

Abi bide bu mekatronık nedir?

Mekatronik, mekanik ve elektronik (İngilizce mechanics ve electronics) kelimelerinin uygun bir şekilde birleştirilmesinden oluşmuştur ve ilk kez Japonya'da kullanılmıştır. Mekatronik, makine, elektronik, yazılım ve kontrol mühendisliğine dayanan, çok kontrollü bir mühendislik dalıdır.
  • Elektrik elektronik iö İngilizce :D
  • metalurji 1.öğretim tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuri Boykaa -- 25 Temmuz 2014; 11:27:44 >
  • Karabük'te ön kayıt diye bir şey var mı sadece 1-5 eylül arası kayıt yaptırcaz heralde?
  • benim de coğrafya tutmuş kararsızım zorunlu hazırlık var mk
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Abi çok afilli yazmışsın güzel galiba...İş imkanları nasıl bilgin var mı?Bide dersleri zor gibime geliyor.
    Başka mekatronik yazan yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedrak

Abi çok afilli yazmışsın güzel galiba...İş imkanları nasıl bilgin var mı?Bide dersleri zor gibime geliyor.
    Başka mekatronik yazan yok mu?

http://www.kariyer.net/website/isara/index.aspx?&keyword=mekatronik

http://www.yenibiris.com/is-ilanlari?q=mekatronik

http://www.secretcv.com/is-ilanlari?f%5Bkelime%5D=mekatronik&f%5Bo_as%5D=1&f%5Bsehir%5D=&f%5Bsektor%5D=&f%5Bbolum%5D=&f%5Bpozisyon%5D=&f%5Bgun%5D=F&f%5Bilan_tipi%5D=&f%5Begitim%5D=&f%5Bilan_secenek%5D=

dersleri zordur kendinizi geliştirmelisiniz okuldan düz bir şekilde mezun olursanız iş beklemeyin

• Facebook grubumuza gelirseniz gerekli bilgilendirmeleri oradan yapıyoruz zaten :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayar almak gerekiyor mu????????
  • hazırlık sınıfı okumaya gerek var mı bölümüm %30 ing . Sınava biraz çalışıp hazırlıktan geçip direkt 1.sınıftan başlamayı düşünüyorum sizin fikriniz nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi billibon -- 24 Temmuz 2014; 23:20:02 >
  • Dün Üniyi. kazandığımı öğrenince bugün karabüğü gezmeye gittim Raylı Sistemler Müh. 2.Öğretim kazandım Kampüs gayet hoş.Sorunuz varsa yanıtlayabilirim.Ayrıca tanışmak isteyen olursa mesaj atabilir
  • bilgisayar muhendisligi (ingilizce) on kayit ya da kayit tarihlerini ogrenen biri var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makine Müh. (ing) İ.Ö
  • koskoca forumda mekatronık yok işe bak
    Üniversiteye kaçıncı girdiğimi,kaç kişi girdiğini falan nasıl bakabilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_durmus

bilgisayar muhendisligi (ingilizce) on kayit ya da kayit tarihlerini ogrenen biri var mi

Dostum ön kayıtlar daha siteden duyurulmadı ama duyurulacak takipte kalın.Kayıtlar genel olarak 1-5 Eylül ama bazılarında 9 eylül falan yazıyor diyorlar.
  • Şehir ve evler hakkında sorusu olan bu mesaja cevap şeklinde sorabilir.(Cevap şeklinde olunca bildirim geliyor ondan)
  • Kara_Kartal1903 K kullanıcısına yanıt
    İlk yıl kesinlikle yurt tercih ediceğim için yurt bakınıyorum. Önerdiğiniz uygun ve iyi bi yurt varmı .(Çok ucuz olsun demiyorum .Ama saçma uçuk fiyatlarda olmasın :D )
  • for4ever F kullanıcısına yanıt
    Bahattin gazi yurdu var üniversiteye 10 dk civarı yürüme mesafesi var. Bu yurdun yanında birde lüks bir residence var eşyalı çebioğlu kişi başı 350 TL. Okulun hemen arkasında altın kalem var. Safranboludada var yurtlar birçok.Fiyatları arayıp öğrenirsin özellikle altın kalem çok iyidir. PlayStation salonu bile var. Eve çıkmak için en az 3 kişi gerekir senle beraber durumunuz çok iyi değilse. Mesela biz kirada 600 TL ücretle oturuyoruz. Hemen yanımızdaki daire bizimkiyle birebir aynı öğrenciler 900e kalıyor...
  • Kara_Kartal1903 K kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler hocam heryerden fiyat alıcamda .Benim için en önemli kısmı internet. Herhangi bi sorun yaşamamam lazım bir de olanakların iyi olması iyi :D Teşekkürler yinede
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.