Şimdi Ara

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 2014 GİRİŞLİLER (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
6
Favori
5.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hangi bölümü kimin kazandığını ilk mesaja editlesek birde imzamız olsa iyi olmaz mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuri Boykaa -- 26 Temmuz 2014; 22:19:52 >
  • İc mekan tasarimi (io) yok heralde de mi ?? Bir ben kazanmisim iste boyle de delikanliyiz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metalurji ve Malzeme Müh. (İÖ)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3_ok

quote:

Orijinalden alıntı: Kara_Kartal1903

1.5 yıl önce öyleydi ama en fazla 400 falandır. Ayrıca havuzlu falan güzel bir yer değer yeni lüx residence yol parasıda yok üniye yürüyerek en fazla 10 dk. Zaten normal evde 800 lira civarı 2 kişi çıksanız kişi başı 400 vereceksiniz

Hocam tek başıma çıkacaksam eğer eve ve bu en fazla 400 lira ise çok çok iyi. Ama 400 zannetmiyorum ya daha fazla olabilir ?

Tek çıkamazsınız 400 TL'ye 750 TL'dir tek başına tek daire ücreti.350 tek kişi dedikleri yanınıza birini veriyorlar 350 de ondan alıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3_ok

quote:

Orijinalden alıntı: Kara_Kartal1903

Hocam ama orası yurt değil residence yemek falan senden orası sadece eşyalı ev

Hocam kabul yemeği ben kendimde yaparım ama kişi başı 350 TL eminsin demi ?

Çebioğlu yazın google a siteleri var imkanları vs de yazıyor 350 kişi başı 2 kişi kalabiliyorsunuz yanınıza birini daha veriyorlar tek kişi bir dairede kalmak isterseniz 700 TL ödemelisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: billibon

quote:

Orijinalden alıntı: legolas2d

Bostanbükünde hiç bir yurda kaydolmayın Akyurttur Işık yurdudur.Rezil olmak istemiyorsanız bostanbükünden uzak durun

hocam bana akyurt önerdiler, siz uzak durun dediniz sebebini biraz daha açar mısınız acaba ?

Hocam yarım saatte bir bazen bir saatte otobüs kalkar her imkandan yoksun olursunuz bostanbükü yaşanacak yer değildir.Düşünce yapınıza göre size uygun yurtlar sınırlıdır yada çoktur(hala %70 oranında cemaat ve cemaat bağlantılı yurtlar)
  • Yuri Boykaa Y kullanıcısına yanıt
    Herkesin toparlanmasını bekliyorum .En son herkesi listeliycem ve bunu belirtmiştim heralde es geçtin .İmza konusunu bende düşündüm yapmak lazım .Hatta bi whatsapp grubu falanda mantıklı zamanını bekliyorum :d
  • Tercih edeceğiniz yurt bu olsun geçen sene açıldı pek bilinen bir yurt değilhttp://www.ozkaynakyurtlari.com/

Tercihiniz asla altınkalem olmasın. Bu da bir öneri.
  • for4ever F kullanıcısına yanıt
    yok yazdığını görmedim ama dediğim gibi şimdiden yapsak daha düzgün olur bence
  • Elektik Elektronik ing iö :)
  • chevy70 C kullanıcısına yanıt
    okul numaralarınız belli olunca son iki basamağa bakın o bölümdeki sıranızdır :)
  • kampüse en yakın yurt altınkalem yurdu. bi binada kız erkek karışıktı.ama bu sene ayrılıcak yeniden bina yaptılar. yurdun altında yurda ait kafe var. memlekete gittiğinizde veya karabükteyken anneniz el emeği yemekler yapar eder. ama onu yurtta yiyemezsiniz. güvenlikte çantanızı didik didik ederler. dışardan bişeyde alamazsınız. yasaktır. sakın tercih etmeyin. fazla pahalı ve memnun kalacağınız bir yer değil
  •  KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 2014 GİRİŞLİLER
    Karabük kampüste yerleşim.
  • OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİ
  • UP UP UP
  • Watsapp grubu açalım mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: artı rep iyi forumlar

Tercih edeceğiniz yurt bu olsun geçen sene açıldı pek bilinen bir yurt değilhttp://www.ozkaynakyurtlari.com/

Tercihiniz asla altınkalem olmasın. Bu da bir öneri.

Baya güzel görünüyor fiyatları nasıl ? İnternette yazmıyor numara yazmışlar sadece.
  • Ön kayıtlar başlamış.

http://78.186.12.207/default.aspx
  • up!.
  • ses soluk yokya nerdesiniz beyler bayanlar
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.