Şimdi Ara

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 2014 GİRİŞLİLER (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
6
Favori
5.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önkayıt işlerinden anlayan pm atabilir mi?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bltkflx -- 8 Ağustos 2014; 23:40:29 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bltkflx -- 8 Ağustos 2014; 23:32:53 >
  • --------------------------------------------------------------------------------

TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ MEKATRONİK MÜH. (İÖ)
  • arkadaşlar karabükte okuyorum
    2+1 evime ev arkadaşı arıyorum
    ev dayalı döşeli hiç bir eksiği yok
    gelecek olan arkadaş bavulunu alıp yerleştirecektir sadece

temiz,dürüst ve güvenilir olması önemlidir
  • up!
  • Ben geçen sene yerleştim karabük üniversitesine yurt ve kiraları yüzüncen çok söveceksiniz bu şehre :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprn-yldrm

Ben geçen sene yerleştim karabük üniversitesine yurt ve kiraları yüzüncen çok söveceksiniz bu şehre :D

Kiralar çok uçuk 700 liraya anca bulabildim güzel olaraktan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Craxler Devon

quote:

Ben geçen sene yerleştim karabük üniversitesine yurt ve kiraları yüzüncen çok söveceksiniz bu şehre :D

Nerde buldun 700 e ben çebioğlunda kaldım 750 tl kira ödüyodum bu sene 850 yaptılar değiştircem evi 1+1 800 den aşşağı yok.
  • quote:

quote:

quote:

Nerde buldun 700 e ben çebioğlunda kaldım 750 tl kira ödüyodum bu sene 850 yaptılar değiştircem evi 1+1 800 den aşşağı yok.

cebioğluna gittik biz karşısındaki sarı binalar 700'dü işte. 1+1 onlarda
  • Benide yaz inşaat mühendisliği iö

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşaat mühendisliği iö kazanan pm atsın
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Park akedemide 1 kira bedeli de yöneticiye emlak komisyonu gibi para aldıgını söylediler. Birde aidat ne kadar park akademide

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Park akedemide 1 kira bedeli de yöneticiye emlak komisyonu gibi para aldıgını söylediler. Birde aidat ne kadar park akademide

Doğru söylemişler bize 70 tl aidat bedeli demişlerdi.

• Cuma günü gittim yurt tutmaya. 2 kişilik 600 liraya tuttum. Gavur şeyi gibi yanıyor şehir. Açıkçası pek hoşuma gitmedi şehir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Ev,yurt,eşya,üni vs. her konuda yardımcı olabilirim özel mesaj atmanız yeterli

Çınar erkek öğrenci yurdu nasıldır biliyor musun ?

3 kişilik 500 internet sitesinde güzel gözüküyor baya.Bu yurda yer ayırttım.
  • Hobaa bende geldim beyler güzel yurt önerebilecek var mı ve fiyatlar ne alemde şehirde olsun yurtta olsun ?
  • Hoşgeldiniz şimdiden. Hayırlı uğurlu olsun. Sene içerisinde "kesin yatay geçiş yapacağım" diyebilirsiniz. Yurtlar pahalıdır genel olarak. Kalite bakımından Altın Kale'm'dir. Okula yakındır zaten. Tabi ilk sene zorunlu hazırlık okuyacaksınız. (Muafiyet sınavına girip geçemediyseniz veya okumak isterseniz.) YDYO en yukarıda olan binadır. Yürürken içinizden güzel şeyler geçirebilirsiniz. 100. Yıl üniversiteye en yakın yerdir. Ve öğrenciye kiraları çok pahalıdır. İlk sene yurtta kalıp ikinci senenin başında eve çıkın derim. Bostanbükü'ne gitmeyin. 21:30'dan sonra araba yok diye biliyorum. Çarşı ve safranbolu'da ev tutabilirsiniz fakat oralarda pahalıdır. İlk sene tamamiyle ingilizce olacağından ortamınızı kurabilirsiniz rahat bir şekilde. Tabi ihmal etmeyin okuluda. Sıcağı sıcak, soğuğu soğuktur.

• Çınar yurdu da olmadı parayı daha yatırmadığımdan dolmuş bile, çarşamba günü oradayım bakalım yurt bulabilecek miyim.

3 kişilik oda 550 tl anlatşım bir yerle fena değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeodempp -- 8 Eylül 2014; 11:02:49 >
  • arkadaşım ön kaydını geçen hafta almış ama çıktısını almamış.Yarın üniversiteye kayda gidecek ve ön kayıt formuna ulaşamıyoruz,kaydınız alındı diye bi ekran ile karşılaşıyoruz.Okula bununla ilgili mail attik daha cevap gelmedi,telefonlarına da ulaşamıyoruz başına böyle bir durum gelen var mı???
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.