Şimdi Ara

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 2014 GİRİŞLİLER (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
6
Favori
5.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: billibon

hazırlık sınıfı okumaya gerek var mı bölümüm %30 ing . Sınava biraz çalışıp hazırlıktan geçip direkt 1.sınıftan başlamayı düşünüyorum sizin fikriniz nedir ?

Ben okumanız taraftarıyım yurtdışından hoca gelebiliyor en azından biraz fazla pratik imkanı buluyorsunuz artı olarak yoğun ders maratonuna girmeden bir senelik bir dinleme molası vermek sizin için de faydalı olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: for4ever

Bilgi için teşekkürler hocam heryerden fiyat alıcamda .Benim için en önemli kısmı internet. Herhangi bi sorun yaşamamam lazım bir de olanakların iyi olması iyi :D Teşekkürler yinede

Yurda girerseniz interneti unutun.İnterneti iyi olan yurt şu an için yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara_Kartal1903

Bahattin gazi yurdu var üniversiteye 10 dk civarı yürüme mesafesi var. Bu yurdun yanında birde lüks bir residence var eşyalı çebioğlu kişi başı 350 TL. Okulun hemen arkasında altın kalem var. Safranboludada var yurtlar birçok.Fiyatları arayıp öğrenirsin özellikle altın kalem çok iyidir. PlayStation salonu bile var. Eve çıkmak için en az 3 kişi gerekir senle beraber durumunuz çok iyi değilse. Mesela biz kirada 600 TL ücretle oturuyoruz. Hemen yanımızdaki daire bizimkiyle birebir aynı öğrenciler 900e kalıyor...

Evet tek kişi de çıkarsın iki kişi de 10 kişi de tamamen maddi durumuna bağlı.2+0 üniversitenin dibinde 700 TL'ye evler var 350 TL aylık sizin için fazla değilse iki kişi bu şekilde tercih edebilirsiniz(benim önerim de budur) en azından huzurunuz oluyor ilk sene dahil kimseye yurt tavsiye etmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 25 Temmuz 2014; 12:28:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SeçilmişKişi

bilgisayar almak gerekiyor mu????????

Bilgisayar mutlaka olsun hazırlıkta ödevler bilg. üzerinden okuldaki bilg. lab. larında olacak iş değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedrak

koskoca forumda mekatronık yok işe bak
    Üniversiteye kaçıncı girdiğimi,kaç kişi girdiğini falan nasıl bakabilirim...

Aynen arkadaşlar kaçıncı girdiğimizi nasıl öğrenebiliriz
  • hazirligi okuyup gecemeyince ayni universitenin mi turkce bolumune kayiyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

quote:

Orijinalden alıntı: 3_ok
    Hocam yurt fiyatları ne kadar biliyor musun ?

Okula en yakın özel yurt Altınkalem dir

3 Kişilik oda fiyatı kişi başı 650 TL (sabah kahvaltı, akşam yemeği, fiber optik internet )

Devlete ait kyk ve toki yurtları mevcut.KYK ücretsiz toki 120 TL civarı aylık

Peki bu yurtları yazsam gelir mi ?
  • quote:

Bahattin gazi yurdu var üniversiteye 10 dk civarı yürüme mesafesi var. Bu yurdun yanında birde lüks bir residence var eşyalı çebioğlu kişi başı 350 TL. Okulun hemen arkasında altın kalem var. Safranboludada var yurtlar birçok.Fiyatları arayıp öğrenirsin özellikle altın kalem çok iyidir. PlayStation salonu bile var. Eve çıkmak için en az 3 kişi gerekir senle beraber durumunuz çok iyi değilse. Mesela biz kirada 600 TL ücretle oturuyoruz. Hemen yanımızdaki daire bizimkiyle birebir aynı öğrenciler 900e kalıyor...

Çebioğlu kişi başı 350 TL mi ? Peki Ağustosta ya da Eylülde kayıt yaptırsam olur mu ?
  • arkadaşlar alakasız olacak ama desteğe ihtiyacımız var mazur görün

MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANIYLA YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SÜRESİNİN UZATILMASI İÇİN İMZA KAMPANYASI BAŞLATTIK! LÜTFEN SOSYAL MEDYA HESAPLARINIZDA PAYLAŞIP HERKESİ HABERDAR EDİN YAYILMASI ÇOK ÖNEMLİ

LÜTFEN İMZA KAMPANYAMIZA KATILIN VE SOSYAL MEDYA HESAPLARINIZDA PAYLAŞIP YAYILMASINA YARDIMCI OLUN:
    https://www.change.org/...in-uzat%C4%B1lmas%C4%B1
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

quote:

Hocam yurt fiyatları ne kadar biliyor musun ?

Okula en yakın özel yurt Altınkalem dir

3 Kişilik oda fiyatı kişi başı 650 TL (sabah kahvaltı, akşam yemeği, fiber optik internet )

Devlete ait kyk ve toki yurtları mevcut.KYK ücretsiz toki 120 TL civarı aylık

Peki bu yurtları yazsam gelir mi ?

kişi başına düşen gelire bağlı toki güzel de kyk dan uzak durun derim çok zor durumda kalmadıkca
  • ing elektrık elektronik muh
  • Bostanbükünde hiç bir yurda kaydolmayın Akyurttur Işık yurdudur.Rezil olmak istemiyorsanız bostanbükünden uzak durun
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolas2d

Bostanbükünde hiç bir yurda kaydolmayın Akyurttur Işık yurdudur.Rezil olmak istemiyorsanız bostanbükünden uzak durun

hocam bana akyurt önerdiler, siz uzak durun dediniz sebebini biraz daha açar mısınız acaba ?
  • billibon B kullanıcısına yanıt
    Akyurt çok uzak üniversiteye dolmuslar 20,30dan sonra gelmez seferleri bitiyor yarım saatte bir gelir hep dolu gelir. cıkıp gezip dolasamazsın cok sehir dısında.
    karabük bitti levhasını geçiyorsun o derece uzak. Ben akyurdun karsısındaki yurtta kaldım. adamlar cok şikayetçiydi bilmiyorum yanlıs bilgi vermiyim gene.bence sakın yazılma akyurda. bakkal market falan hiç yok çevrede.En iyi etkinliğin her gün fırına çıtır ekmek almaya gitmek olur kuru kuru yersin biz öle yapıyoduk.
  • billibon B kullanıcısına yanıt
    Daire içindeki yer sanayi :) daha baska sorunuz olursa harita üzerinde cevaplandırabilirim,
     KARABÜK ÜNİVERSİTESİ 2014 GİRİŞLİLER
  • ingilizce makine 1. öğretimdeyim panpalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doguky -- 25 Temmuz 2014; 18:55:56 >
  • Hocam ama orası yurt değil residence yemek falan senden orası sadece eşyalı ev
  • quote:

Hocam ama orası yurt değil residence yemek falan senden orası sadece eşyalı ev

Hocam kabul yemeği ben kendimde yaparım ama kişi başı 350 TL eminsin demi ?
  • 1.5 yıl önce öyleydi ama en fazla 400 falandır. Ayrıca havuzlu falan güzel bir yer değer yeni lüx residence yol parasıda yok üniye yürüyerek en fazla 10 dk. Zaten normal evde 800 lira civarı 2 kişi çıksanız kişi başı 400 vereceksiniz
  • quote:

1.5 yıl önce öyleydi ama en fazla 400 falandır. Ayrıca havuzlu falan güzel bir yer değer yeni lüx residence yol parasıda yok üniye yürüyerek en fazla 10 dk. Zaten normal evde 800 lira civarı 2 kişi çıksanız kişi başı 400 vereceksiniz

Hocam tek başıma çıkacaksam eğer eve ve bu en fazla 400 lira ise çok çok iyi. Ama 400 zannetmiyorum ya daha fazla olabilir ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.