|
Karabük Üniversitesi'nde yerli güneş paneli temizleme robotu geliştirildi

-
-
Panellerin üzerinde biriken toz toprak için güzel düşünülmüş.
-
KWp ne birimi? Mantıken saate bu kadar alan temizliyor, bu kadar enerji harcıyor demesi gerekmiyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tek projesi tek göz odasında elinde kahvesi dandik bilgisayarında sunum kasanlar yerine, büyük küçük fark etmez gerçek dünya uygulamasına kafa yoranlar el üstündedir.
-
bi an robot savaşları programı aklıma geldi :)
-
Karabük Üniversitesi'nin nesiyle meşhur olduğunu hatırladım bu haberi görünce.
-
Lise projeleri Allah aşkına ya
-
Malum konu hakkında espri yapan olursa beni uyandırın, D.
Dervişin fikri neyse zikride odur atasözü geldi aklıma nedense!
Varsa kızını bu üniversiteye gönder bence. Oradaki ortamı sever bence. Güzel bir üniversiteye benziyor.
-
Benim fikrim ve zikirimle olayın ne alakası var? Allah'ın da kulun da bildiği durum var ortada.
-
Gayet güzel üniversite. Tabii sizin gibi celladına aşık olmuş amerika avrupa hayranı olanlara beğendiremezsin!
Kızım yok, inşallah olursa da üniversite okutmam. Ta ki -inşallah- gelişmiş ülkelerdeki gibi kız erkek ayrı üniversiteler (evet abd, ingiltere, avrupa hatta avustralya da bile 100'lerce böyle okul üniversite var ama sen ne bileceksin!) açıldığında düşünebilirim. Sizin gibilerin olduğu yerlere zaten değil kız erkek evlat bile yollanmaz!!!
-
Demekki kızın olursa nasıl biri olacagını öngörüyorsun, okutmam diyorsun. Benden çıksa çıksa bu çıkar diyorsun. Haklısın. Düşüncene katılıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 17 Ekim 2024; 15:19:26 > -
Sosyal medyada ne halt okusunız gerçek sanıp kendinizden geçiyorsunuz. Gözünüzle mi gördünüz??? Yok dıdının dıdısı fitne gazetesinin haberi!!!
Evet kız erkek karışık eğitim devam ettiği sürece hiçbir üniversite de bu pislikler bitmez. Ateşle barutu yan yana koyup bekliyoruz ki hiçbirşey olmasın!
-
Anlayış şekliniz ve cevap verme tarzınız gösteriyorki sizin durumunuz psikolojinin alanına giriyor!!! Devletimizin ücretsiz tedavi hizmetleri var faydalanabilirsiniz!
-
Bu projenin, diğer üniversiteler ve yenilikçi enerji çözümleri geliştiren firmalar için ilham verici olmasını umuyorum.
-
quote:
gelişmiş ülkelerdeki gibi kız erkek ayrı üniversitelerKomik espriymiş.
Boşuna bloklamamışım demekki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 17 Ekim 2024; 15:52:11 >
-
Karabük Üniversitesi
yazısını görünce tedirgin oluyorum...
-
Ateşmiş barutmuş pislikmiş bunlar siyasal islamcı zırvalığıdır.
Kadın erkek ilişkileri kişiye özeldir, kim kiminle sevişiyor bizi ilgilendirmez. Buna pislik diyenin örümcek kafasına da yorum yapmaya değmez.
En Beğenilen Yanıtlar

Karabük Üniversitesi'nin nesiyle meşhur olduğunu hatırladım bu haberi görünce. |
Lise projeleri Allah aşkına ya
|
Ateşmiş barutmuş pislikmiş bunlar siyasal islamcı zırvalığıdır. Kadın erkek ilişkileri kişiye özeldir, kim kiminle sevişiyor bizi ilgilendirmez. Buna pislik diyenin örümcek kafasına da yorum yapmaya değmez. |
Benzer içerikler
- gizli hikaye bakma
- instagram takip etmeyenler
- repost nasıl yapılır
- opera video indirme
- stalk ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X