Şimdi Ara

Karabükte öğrenciyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi günler dilerim.Biz Karabük üniversitesinde okumaktayız.Daha burda ilk senemiz ve bitmek üzere arkadaşlar.Konuya gelirsek burda yurtlar çok pahalı ve öğrenciyi yolunacak gözüyle bakıyorlar.Burda ilk sene yurtta kaldık ve aylık 450 tl idi. Seneye 500 tl olacakmış Biz burda 4 arkadaş eve çıkmayı düşünüyorduk.Bugün ev aramak için Karabüğün altını üstünü getirdik adeta lakin bize denilen şey ise öğrenciye ev vermiyoruz.Bulduklarımızda ya çok pahalı ya bize uygun olmuyor ya bakımsız ya yada çok sapa biryerde yani okula gitmek için hergün 6 7 lira minibüse para veremeyiz.Burdan Karabükte yaşayan forumdaşlarıma sesleniyorum bildiği gördüğü ya da kiraya verecek olan varsa bana pm atarlarsa çok yardımcı olurlar.Bu yazığı okuduğunuz için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öğrenci yerli halk için kazıklanacak biridir.Şehirdışında okuyan herkes bunu tatmıştır.Yurt pahalı değilmiş.Hayat pahalı.Küçük yerse motosiklet alın çok rahat edersiniz.
  • Motorsiklet bulursak uyguna neden olmasın.Yokmu yardım edecek?

• sadece karabük değil her yerde öğrenciye o gözle bakıyorlar...
  • Burdan bu sene tercih yapacak öğrencilere sesleniyorum sakın karabük yazmasınlar hersey pahalî ve egitim o kadarda iyi degil imkanlar cok kısıtlı

• Yücel diye birini tanıyor musun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yücel soy adı nedir acaba ögrencimi burda yerlisimi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet Karabükte okuyan bi arkadaşım da böyle demişti. Karabük HodriMeydan üyelerini tanır mısınız hocam @elidorxx
  • Yok kardesim tanımıyorum burda ilk senem oldugu icin o kadar acilmadik daha

• Karabükü gidip görenler bilir; üniversitesi kısa zamanda haddinden fazla büyüdü.Tıp mühendisliği bölümü bile açmışlar.Bu plansız ve projesiz büyüme durumu , kalacak yer problemini de beraberinde getirdi. Ayrıca karabük halkı biraz tutucu bir yapıda olduğu için evini bekar adama vermek istemez. Üni yakınlarında fiyatı 1000 lirayı bulan evler mevcutmuş. Buna devletin el atması gerekir. Karabük üniyi tercih edecekler de bu durumu göz önüne alsınlar.
  • bu yıl karabük üniye geziye gelmiştik.şahsen hiç begenmedim orayı.500 tlde çok fazla bir para bence ev aramaya devam edin yoldurmayın kendinizi daha kaç yıl ordasınız sonuçta
  • Karabüktekiler para için böbreğini satar

Ekleme: Ama unutmayalım ilklerin üniversitesiyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F5323DB8 -- 17 Mayıs 2014; 15:42:42 >
  • Karabükte üniversite okunmaz zaten

• Karabuk nedir ya ahahaga

• 4 kisi ev?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karabük'ü iyi bilirim.

Çocukken Kayabaşı'nda az zaman geçirmedik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elidorxx

Öncelikle herkese iyi günler dilerim.Biz Karabük üniversitesinde okumaktayız.Daha burda ilk senemiz ve bitmek üzere arkadaşlar.Konuya gelirsek burda yurtlar çok pahalı ve öğrenciyi yolunacak gözüyle bakıyorlar.Burda ilk sene yurtta kaldık ve aylık 450 tl idi. Seneye 500 tl olacakmış Biz burda 4 arkadaş eve çıkmayı düşünüyorduk.Bugün ev aramak için Karabüğün altını üstünü getirdik adeta lakin bize denilen şey ise öğrenciye ev vermiyoruz.Bulduklarımızda ya çok pahalı ya bize uygun olmuyor ya bakımsız ya yada çok sapa biryerde yani okula gitmek için hergün 6 7 lira minibüse para veremeyiz.Burdan Karabükte yaşayan forumdaşlarıma sesleniyorum bildiği gördüğü ya da kiraya verecek olan varsa bana pm atarlarsa çok yardımcı olurlar.Bu yazığı okuduğunuz için teşekkür ederim.

safranboludan illaki bulursunuz 500-600 e

• Bende kastamonuda öğrenciyim buranin durumuda ordan farksiz degil umarim yardimci olacak birileri cikar...
    Bu arada konuyla alakasiz fakat üniversiteniz Sila yi getiriyormus biz kastamonu uniden gelcez grup olarak sila konserinin soma daki olaylardan dolayi iptal olma durumu vs var mi ?

• KYK yurtlarına bi dilekçe falan ver ihtimal düşük ama ya tutarsa.Bide facebook'ta üniversite öğrencilerine ait sayfalar falan bulunuyor 2.el sayfaları falan eğer eve çıkacaksanız mezun olan öğrencilerden eşyaları ucuza satın alırsınız.
  • zero bulls kullanıcısına yanıt
    Kardesim sila konseri iptal edildi soma daki patlama yuzunden

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.