Şimdi Ara

Karaca Grey Stone Bio Granit Tencere Tava (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
20
Favori
102.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konu güncel diye buraya yazıyorum. Bugün gittim essenso seramik tencere tava aldım. Üzerinde pfoa pfte içermez yazıyor. Burada yazılanlar yüzünden aldım. Bununla ilgili bi bilgisi olan aksini bilen varsa söylerse sevinirim. Eğer yalansa onlarla uğraşayım. Çünkü cem bile tavalarına tencerelerine yazmıyor. Bi bu yazmış.
  • Enola kullanıcısına yanıt
    Kendi kendimi cevaplayım bari almadan yorumları okumazsam böyle olur. Adamlar tamamen palavra... içlerinde garanti belgesi bile çıkmıyor. Şikayetvardaki yorumları okudum cam kapaklar çatlamış. Hiç kasmadım hepsini iade ettim. En kralı çelik hiç değmez bu kaplama tencerelere ha bi tane moneta alıp denerim o kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu takip ediliyor.
  • Sırf hanım istedi diye şu Karaca Bio Granit nedir diye ararken buldum başlığı.

İyiki bakmadan almamışım..
  • Non contiene PFOA diyor yani ürün PFOA içermemektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abaliena

Non contiene PFOA diyor yani ürün PFOA içermemektedir.

Onu içermiyor ama başka bir sürü şey içeriyor, bio (ne demekse) ve granitten başka.

Birde müşteriyi olmadık şeylere inandıran uyduruk kaydırık bir pazarlama yöntemi içeriyor.
  • hadi teflonun zararlı olduğunu bile bile yıllardır kullandık, seramik daha sağlıklı dediler onu aldık. Şimdi granit diye birşey çıktı nedir ne değildir diye bir araştırdık ki, altından neler neler çıkıyor. Üstatlar özetle çok basit bir soru peki biz ne kullanalım? Döküm demir deyin gidip alıcam valla, lazım yaw.
  • teflon al teflon ama kızartma yapma kızartmalık başka bir tencere yada tava al yeter dostum :)
  • cengizumur C kullanıcısına yanıt
    slm bende granit tava ve tencere almayı düşünüyordum araştırmadan almak istememiştim şimdi tamamen vazgeçtim. Lodge Iron marka türkiyede hangi bayilerde satılıyor bilgi verebilirmisiniz.paslanmaz çeliklerden bile süpheliyim artık
  • cengizumur C kullanıcısına yanıt
    paslanmaz çelik güvenli sağlıklı marka önerebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Target Human

paslanmaz çelik güvenli sağlıklı marka önerebilirmisiniz

Korkmaz derim ben, çaydanlığı çok sağlam çıktı.
  • Öncelikle herkese merhabalar,

Mutfak alışverişine yeni başladım ve tencere&tava olsun, elektrikli küçük ev aletleri olsun önce internetten araştırma yapmak istedim.

Hangi pişirme aracı daha sağlıklı diye bakarken granitleri de inceliyordum ve buraya rastladım. İyi ki de görmüşüm. Yorumlarınız ve bilgilendirmeleriniz için hepinize teşekkürler.

Esse'den bu aşağıdaki seti almayı düşünüyordum, içi de dışı da seramik yazıyor ama seramikleri okuyunca kafam karıştı :/

http://www.esse.com.tr/setler/essenso-ecotouch-all-ceramic-5-parca-tencere-seti_22_62835

Dediğiniz Lodge döküm tavaları da Crate&Barrel ın sitesinde buldum.

http://www.crateandbarrel.com.tr/dokum-tavalar

Peki sonuç olarak ne almayı tavsiye ediyorsunuz?

Döküm tencerelere baktım Esse de Staub var ama pahalı :/ Essenso nun kendi dökümleri nispeten daha makul.

Seramik için Moneta önerilmiş ama onu da kullananlar tavsiye etmemiş.

Silit, yine tavsiye edilenlerden.

Bir fikir verebilir misiniz?

Şimdiden çok teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mickey88 -- 6 Ocak 2015; 14:07:00 >

• döküm demir aldım ben. seramik de çok sağlıklı değil. Aldığım seramik tava tencereler 1 yıl olmadan bozuldu. kaplamaları o kadar ince ki kağıt gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 6 Ocak 2015; 23:12:33 >
  • Ben dün konuyu okuyup montena markasyny ara?tyrdym.Adamlar malyna çok güveniyor bir adet denemek için grill aldym ayryca birkaç hafta içinde 10 yyl garantili ta? modelleri çykacakmy?.
    Di?er yandan çizilse bile kullanabilirsiniz bizim ürünü diye söylüyorlar ayryca internet sitelerine de yazmy?lar.Sebebi ise saf aliminyum kullanmalaryymy?.Di?erleri hurda kullanyyormu?.Sanyrym ayryca asidik bir ortamda ürünü bir i?leme sokuyorlar...

Neyse sonuç itibariyle bende deneyece?im neticesini sizlerle payla?yrym
    Not:Kelime hatalary varsa kusura bakmayyn.
    T?k.
  • Banada pazarlama stratejisi gibi geliyor.

Bence en sagliklisi toprak tava ve tencereler ocaktada rahat kullaniliyor.hele guvecte kurufasulye manyak oluyor.

Varsin yapişsin azcik.

• n 11 den 2 adet moneta tava seti aldım. indirimle (150/25) set adet fiyatı 73 e geldi. ama niye bu set bu kadar ucuz anlamış değilim. çünkü moneta nın diğer ürünleri çok pahalıyken bu neden bu kadar ucuz....aslında bu setten geçen sene de almıştık ama çok kullanmadım.
    http://www.n11.com/moneta-alluflon-3-parca-seramik-tencere-seti-P41174109
  • Bu granite nasil da kanup aldiniz..en azindan beklenir alanlar memnun mu ona gore..

• quote:

Orijinalden alıntı: nihatxy1

n 11 den 2 adet moneta tava seti aldım. indirimle (150/25) set adet fiyatı 73 e geldi. ama niye bu set bu kadar ucuz anlamış değilim. çünkü moneta nın diğer ürünleri çok pahalıyken bu neden bu kadar ucuz....aslında bu setten geçen sene de almıştık ama çok kullanmadım.
    http://www.n11.com/moneta-alluflon-3-parca-seramik-tencere-seti-P41174109

moneta nın bu serisi ucuz seri, seramik kaplaması ince. O nedenle ucuz. Ömrü diğerlerine göre daha kısa olabilir sadece o kadar. Gerçi diğerlerinde bile dikkatli kullanmazsanız çizilmeler oluyor. Biz de ceramica01 ve deluxe serileri var, gücünüz yetiyorsa deluxe olanından alın hem kaplama hem tavanın metal kısmı kalın diğerlerine göre çizilmesi daha zor. 3 yılı geçti alalı en kötüsü (künefe kızarttığımızdan biraz yanıp kazıdık) tabanında kılcal çizikler var sadece. Yapışmazlığı azaldı tabi buna bağlı olarak. Diğerleri hala ilk günkü gibi diyebilirim.

• ah_1903 A kullanıcısına yanıt
    Aslinda cok degil ama yinede evlat acisi bir mebla benim icin xD

• moneta sağlık sertifikası olduğunu iddia ediyor?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.