Şimdi Ara

Karaca Tencere Seti Mağdurları (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
11
Favori
21.710
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yuh ya Başvuru yapalı 5
    Karaca Tencere Seti Mağdurları ay savunması geleli 4 ay oldu halen sonuçlandıramadılar. Ne yapmamız lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sipariş 13 parça şeklinde gönderildikten sonra iletişime geçip eksik olan cezve setini de isteyin.söke söke alın

Bana bu cezve setini teklif ettiler.kabul ettim

• krc58 kullanıcısına yanıt
    Telefonla sorun hocam ya da şahsen gidip bir bakın .firmanın savunmasi geleli 4 ay olmuş karar vermek için neyi bekliyolarmis acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Hemen yazabilirsin hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: blackkjack

Hemen yazabilirsin hocam
    Sağol hocam.

Bugün siparişi oluşturdu.

Cezve de dahil ettiler. Ben demeden.

Toplam 18 parça gelcek.

Cezve gelmeyenler de cezveyi istesinler.

6 ayda mutlu sona ulaştım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krc58

Yuh ya Başvuru yapalı 5
    ay savunması geleli 4 ay oldu halen sonuçlandıramadılar. Ne yapmamız lazım?
    Kaymakamlıkla konuş kesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackkjack

Telefonla sorun hocam ya da şahsen gidip bir bakın .firmanın savunmasi geleli 4 ay olmuş karar vermek için neyi bekliyolarmis acaba
    Hocam teşekkür ederim aradım arkadaş gayet rahat bir şekilde başvuru tarihini sordu haziran dedim aralıkta sonuçlanır dedi 6 ay sonuçlanması süresi var onun son gününü bekliyorlar sanırım

• 5-6 ay sonra hakem heyetinden eve cevap geldi RED yemişim sebebi de ürünü aldığıma dair ek belge olarak bir şey sunmayışım olmuş karşı firmaya bir şey sormamışlar bile.
  • gandal07 kullanıcısına yanıt
    Satış sozlesmesini eklediniz mi PDF olarak

• 6 AY SONRA benim set cezve takımıyla birlikte bugün teslim edildi.

• 5.5 ay sonra Geldi karar şükür olumlu sonuçlanmış darısı gelmeyen arkadaşlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krc58 -- 30 Kasım 2019; 12:6:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krc58

5.5 ay sonra Geldi karar şükür olumlu sonuçlanmış darısı gelmeyen arkadaşlara
    Karara bağlandıktan sonra ne kadar sürede kağıt ulaştı size. Yada diğer arkadaşlara. 27 sinde sonuçlandı arkadaşın başvurusu ama hala gelen giden bir sonuç belgesi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ThesadisT

Karara bağlandıktan sonra ne kadar sürede kağıt ulaştı size. Yada diğer arkadaşlara. 27 sinde sonuçlandı arkadaşın başvurusu ama hala gelen giden bir sonuç belgesi yok.

Alıntıları Göster
    Benim de 27sinde karara bağlandı 3 günde geldi sonuç. Geldikten sonra ben bir şey yapmadım salı günü aradılar beni Karaca'dan sofia set ve Finn marka cezve önerdiler kabul ettim ücreti havale edin dediler ben kabul etmedim kartla ödeyeceğim dedim tamam dediler. ertesi gün link gönderdiler 9 taksitle yeniden sipariş oluşturdum. Henüz set elime ulaşmadı ama siparişim gözüküyor sistemde.

• krc58 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için. Ama bizim arkadaşa dediğim gibi gelen bişey yok. PTT mi getiriyor kağıdı? İstanbul da PTTler kilit belki ondan gecikmiş olabilir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThesadisT -- 7 Aralık 2019; 12:34:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThesadisT

Teşekkürler cevap için. Ama bizim arkadaşa dediğim gibi gelen bişey yok. PTT mi getiriyor kağıdı? İstanbul da PTTler kilit belki ondan gecikmiş olabilir diye düşünüyorum.
    Evet PTT getiriyor.

• Bugün bize de sofya set ile Finn Black cezve seti için ödeme istediler. Aynı şekilde iban felan dediler. Ben kartla taksit yapacağım dedim. İyzico üzerinden bir link verdiler aldık. Bu arada halen bana gelmiş sonuç belgesi yok. Karaca kendisi demek ki onlara sonuç gitmiş. Aslında hiç ihtiyacım yok ama sırf THH dan olumlu sonuç aldım diye satın alma işlemini gerçekleştirdim. Darısı gelmeyenlerin başına.
    Karaca Tencere Seti Mağdurları

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.