|
Bildirim
|
Genç ölücüler rahatsız
|
hayırlı olsun.
tüketici magdur edilmiştir. adamlar 1 hafta borç çevirmiştir. stoklar el ile girilmiş , herhangi bir hata olsa aynı gün iptal edilmesi de gereklidir. hakkınızı savunun. google da site kas , tıklama kas sonra yanlışlık oldu gönderme. hatta telefonla arayıp özür bile dileme. olmaz.... |
allah başka mağduriyet vermesin seviliyorsunuz :)
|
ben esnafım güzel hocam.
öyle birşey yok. o senin bankayla anlaşmana baglı komisyonuna göre seçersin. aynı gün de geçeni var. ertesi gün de geçeni var 1 hafta sonra geçeni de var. 15 gün şartı yok. benim misal anlaşmam ertesi gün. |
gecen sicak firsatlarda konusunu gormustum.
hatali fiyat vs olabilir diye dusundum uzerinde durmadim ama sonradan okudugumda 30 dk da bir 5-10 stok girilmis 2 gun boyunca.. hem milletin zamanini cal hem gonderme. hakkinizi arayin.bu adamlardan bir daha kurdan almam. karaca,jumbo ve bu grup anlasilan tamamen uc kagitci. |
Thh gitmeyen ne biliyim ben ölücüyüm demesin
|
Bu konular efsane. Aglama duvarina donuyor forum |
Arkadaş ben bu konu konu dolaşıp hak hukuk savaşı verenlere hayran olmaya başladım. Adamların dükkanına girip, websitesini hackleyip "Ben bu paraya alacağım." Demiyoruz. İndirim v.s. ile kendileri bu fiyatı yayınlıyor. Biz de satın alıyoruz. Sözde indirim ilanıyla heryerde sitenin, dükkanın reklamını haksız şekilde yapıp rekabet halinde oldukları işletmelerin hakkını yemeleri, haksız reklam yapmaları hak yemek değil de bizim o fiyattan satın almış olmamız mı hak yemek? Neyi sorguladığınızı bir düşünün.
|
Hakem heyetine savunmayı göndermişler.
Heyet toplanıp kararını verecek. Bakalım ne karar çıkacak |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepeli06 -- 9 Haziran 2019; 23:19:31 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|