Bildirim
Karaca Tencere Seti Mağdurları (3. sayfa)
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
11 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Set almadım ama şu üçkağıta bak hele geçmiş olsun forumdaşlara , markayı sildim ! olur da işimiz düşerse kapkacağa bu markadan uzak durmak lazım -
hakem heyeti dilekçesi için özel mesaj atabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle daha iptal edildiğinden haberi olmayan alıcıların da konuyu görmesi iyi olur. Donanimhaber böyle ucuz reklam yaklaşımlarına karşı bir olabilmekte ustadır biliyorsunuzdur.
ben almadım tencere ama firma bildiğin nakit parayı alıp kullanmış sonra iptal etmiş.
Karaca iyidir uygun fiyatlı kaliteli ürünleri var ,gondermedikleri ürün var diye çamur atmak nedir
Bıçak seti çok güzel.cikti tavsiye ederim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tencere setini yollarlarsa bizde iyi mi değil mi bakariz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
D&r çarpa çarpa akıllandırdı bizi. Yemiyoruz artık öyle...
Firma ne kadar hatalıysa,gelmiyceğini bile bile seri sipariş verenler de hatalıdır, şurda birbirinize bakıp gaza gelmekten vazgeçmedikçe böyle de devam edecektir.
KARACA firması bunu hep yapıyor googleda öne çıkmak için hiçbir cezada almıyorlar -
aynen öyle.quote:
Orijinalden alıntı: fearless_X
KARACA firması bunu hep yapıyor googleda öne çıkmak için hiçbir cezada almıyorlar
google a tencere yazıyorum krc çıkıyor ilk sıralarda güzel taktik. adamlar bunu iş edindi yanlarına kar kalıyor.
Adamlar satışdan daha fazla günlük faizden yolunu buldular.
Haklı bile bulunsan satıcının eline bırakıyor sistem.paranı geri iade ettiği için icra da olmuyor
kredi kartı ile alınan ürünlerin parası öyle çat diye satıcıya gitmiyor beyler :) 100 set satılsa 27000 tl eder, bundan gelecek faiz ne olur ? %20 faiz alsa aylık 450 tl eder.
parayı işlettiler olayını geçin lütfen. daja önce çaydanlık yada benzer bişey sattı bunlar onu da göndermedi. illa isteyenler thh ye başvursun, kazanırsanız alırsınız. -
Bu konuda birlik olmak şart -
Koskoca firma 20-30 bin tl ile borç çevirmez beyler . Bu adamların 30.000 tl si günlük harcadığı poşet masrafıdır . Şirket arabalarının günlük yakıt parasıdır vs .
Koskoca firma 10 tencerenin peşine düştü siparişleri iptal etti... birdaha karacamı aman tanrım evdeki tüm karaca emsan vb tüm markaları atıp yenilemeyen forumcunun....
Bende diyom bu konu nasıl açılmamış meğerse daha popüler konulara girmemiş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Defactoda aynısını yapmıştı şimdi de Karaca thh’den birşey çıkmaz arkadaşlar defactodan tecrübeliyim.
Örnek bir dilekçe varsa ilk mesaja sabitler misin hocam ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X